Benim de ilk tedavimde doktorumuz böyle bir şeyden bahsetmedi. Ama şimdiki doktorumuz problem yumurtalarda olabilir dedi. Bekledikçe yumurtaların kalitesi düşüyormuş. İşin ilginç yanı ilk tedavimde yumurtalarınız birinci kalite demişlerdi. Madem o kadar kalitelilerdi, neden bir tane bile dondurulmuşum olmadı? Ya da beş günlük embriyo niye gelişmedi? Cevap yok.
Hayırlısı demekten başka çaremiz yok ki.
aynen benimde ilk 2.tüp nbebekde denilmedi en iyi kaliteydiler hep ama hiç dondurulmadı. 3. de sorun yumurtadan olabilir deniliyor genetik bunlar diyor kalite olmayabiliyor. embriyologla da konuşmamda her ay yuurta değişkendir. kaliteli olur 1ay sonra kalitesiz olur dedi ben anlamıyor bu kaliteyi kalitesizi ölçen mutlaka tahlil olmalı, yada genlerine bakan ...
istanbulda mustafa BAHÇECİYE ERA testi gelmiş bu test maliyeti 2.00 tl mış. bana mail attılar. ama bu test doğruyu gösteriyormuş . haberlerde de gecen hafta vardı boşuna tüp yaptırıp zaman harcamayın bu testi ilk yaptırın deniliyordu. bende bilmiyorum kafam cok karışıyor...Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıylan sağlıklan versin inş.
Kızlar yarın OPU işlemim olacak dualarınızı eksik etmeyin ne olur.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Allah'a emanetsiniz:)
medicalparkta dr.ahmet yılmaz a giden var mı arkadaşlar ? nasıl bir tedavi süreci izliyorsunuz ve de hamile kalabildiniz mi?[/Q
Sanırım bu forumda Ahmet Yılmaz'a giden yok. Sanırım ilk tedavi olacak. Hayırlı olsun
medicalparkta dr.ahmet yılmaz a giden var mı arkadaşlar ? nasıl bir tedavi süreci izliyorsunuz ve de hamile kalabildiniz mi?
Merhaba arkadaşım.. Ben Ahmet beye bir süre tedavi için gittim fakat tüp bebeğe doğru yol alınca bırakmak zorunda kaldım. Ben çok memnundum kendisinden. Çok iyi bir doktor. Rabbim nasip eder de hamiş olursam ona gitmek istiyorum. klomenle yumurta takibi ve bir aşılama yaptırdım kendisine olmadı maalesef.. Eşimin değerleri kötü. Sizdeki sıkıntı nedir?
merhaba canım.bende bir süredir kendisine gidiyorum. eşimin değerlerinde bi sıkıntı yok. klomenle denedik ilk aylarda. kaliteli yumurta oluşmadı kist yaptı. en son geçen ay gonal-f iğnelerini kullandım. 1 tane kaliteli yumurtam oluştu. eşimde bi sıkıntı olmadığı için aşılamaya gerek duymadık. kendimiz deneyelim dedik ve tutturduk ama malesef kimyasal gebelik oluştu. kese görünmeden bhcg düşmeye başladı ve kanamam oldu. inşallah önümüzdeki aylarda hepimize nasip olur..
günaydın, iyi haftalar kızlar....
bende bursanın bi ilçesinde oturuyorum ve bursada tedavi görmeye çabalıyorum.... kısaca anlatmak gerekirse, 1negatif sonuçlanan tüp denemem var, sonra bir de dondurulmuş çözülmeme durumum var, ardından da ikinci tedaviye başlamıştık ki miyom ameliyatı oldum ve tedavi yarım kaldı. şimdi fakülteden rapor çıkarmaya çalışıyorum.
yazdıklarınızı sık sık okuyorum.... ERA testi tutunmaya en yakın yumurta tespiti için çok yardımcı diye duydum bende. yumurtalarının sayısı veya kalitesi ile ilgili sadece şunu söyleyebilirim, benim fikrime göre çok yumurta olmasının tek avantajı dondurulmuşa kalma ihtimallerinin fazla olması..... bazen sadece 2-3 yumurta elde edilebiliyor ama maşallah 5. güne de ulaşabiliyor, kaliteli de oluyor maşallah, koreassa buna bir örnek sanırım. bazen de çok fazla sayıda yumurta elde ediliyor ancak döllenen sayı, bölünmeye devam edenler derken sayı yarıya bile düşebiliyor... pgt gibi genetik testler ise ücretler nedeniyle her deneme de yapılamıyor malesef.
ben rapor çıkana kadar şifa olur inşallah diyerek bazı kürler deniyorum. ilk tedavim de 3 yumurtam toplandı, 2 si döllendi biri transfer edildi diğeri donduruldu. bölünmelerinde bir problem yoktu.... ama olmadı... Rabbim sonraki tedavimde nasip eder inşallahh...cümlemize nasip eder inşallahh
tatlım ben şu anda tedavi aşamasında olmadığım için yapıyorum; aman diyim yanlış yönlendirme olmasın, tedavi sırasında kesinlikle ilaçlarla etkileşimleri çok farklı istenmeyen sonuçlar doğurabilir....ben de o kürleri okuyorum ve duyuyorum. Ama çekiniyorum yapmaya. Tüp bebek tedavisiyle aynı anda önerilmiyor. Bu arada arkadaşlar benim tedavinin başlangıcındaki 12 yumurta sona gelindiğinde yine 8'e düştü. Bakalım bu sefer ne olacak. Doktor kötü bir rakam değil diyor.
ne güzel kendiliğinden hamile kalmışsınhiç sıkma canını.. Ahmet beye güvenebilirsin hepimizin hakkında hayırlısı olsun yine hamile kalacaksın ALLAHın izniyle.. Rabbim bütün isteyenlere bize de yaşatsın
Ben de o kürleri okuyorum ve duyuyorum. ama çekiniyorum yapmaya. Tüp bebek tedavisiyle aynı anda önerilmiyor. Bu arada arkadaşlar benim tedavinin başlangıcındaki 12 yumurta sona gelindiğinde yine 8'e düştü. Bakalım bu sefer ne olacak. Doktor kötü bir rakam değil diyor.
Sana bu bekleme sürecinde sabır diliyorum. Bence sonuçların gayet güzel.Hiç canını sıkma :))) bugün transferim gerçekleşti ve tekembriyo verildi hakkımızda hayırlısı... 14 yumurtamın 12 si işlem gördü 9 tane kaliteli embriyo oluştu.8 tanesi donduruldu.2 tanesini çok istememe rağmen tek embriyo transfer edildi kanunlar gereği.yumurtada aslında önemli olan nicelik değil nitelik.3 olsun birinci kalite 5. Gün embriyosu olsun. Güzel güzel bölünsünler inşallah :) bir tanıdığım 1 tane 3. Gün embriyosuyla hamile kaldı
Hiç canını sıkma :))) bugün transferim gerçekleşti ve tekembriyo verildi hakkımızda hayırlısı... 14 yumurtamın 12 si işlem gördü 9 tane kaliteli embriyo oluştu.8 tanesi donduruldu.2 tanesini çok istememe rağmen tek embriyo transfer edildi kanunlar gereği.yumurtada aslında önemli olan nicelik değil nitelik.3 olsun birinci kalite 5. Gün embriyosu olsun. Güzel güzel bölünsünler inşallah :) bir tanıdığım 1 tane 3. Gün embriyosuyla hamile kaldı
inş. haıyrlısı olur senin için canım. gürkan hocaya gidiyorsun sanırım çok duydum adını ve başarısını. fiyatının pahalı deniliyor nasıl fiyatlar orda gürkan hoca ne kadara yapıyor?
Fakültede işler nasıl ilerliyor bilmiyorum bununla ilgi arkadaşlar sana yardımcı olurlar mutlaka:) hakkında hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar yarın fakültede ilk randevum var. Hasta değilim. İlk kez gideceğim. Önceki yaptırdığım bütün ne varsa götüreceğim dosya yaptım zaten. Şimdi bu ilk aşamada ne yapılacak. Eşimle mi gitmem gerekiyor. Yardımcı olur musunuz bana :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?