- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
hakkımızda hayırlısı ne diyelim......((( sen fakülteye mi devam edeceksin peki şekerim
çok geçmiş olsun canım çok sıkıntılar yaşamışsın Allah bidaha yaşatmasın, bende 5 kere tüp bebek denedim ve hep yıkım malesef
demek sende fakülteye başladın belki bilirmiyorsundur ama söyliyim Barış hoca nisanda gidiyor fakülteden..
canım şimdilik orda devam etmek istiyorum açaıkçası bursada içime sinen özel merkez yok çoğunu biliyorum, ama belki istanbul yada ankarada olabilir tam bilmiyorum kuzum...
saol canım güzel duan için, inşlh Rabbim bizede hayırlsıyla evlat duygusunu yaşatır. Valla bende üzüldüm barış hocanın gideceğine. Şöyle bir söylenti duydum ama nekadar doğru bilmiyorum,İstanbula gideceğini ama tüp mü yada başka yermi onu bilmiyorumCanim Merhaba öncelikle gecmis olsun rabbim tez zamanda nasip etsin ins.ne desek bos..
Baris beyle arada maillesiyoruz gecmisimdeki endo nedeni ile bir iac soru sordum ben cvp beklerken muayaneye cagirmis gel yüzyüze konusalim demis. Allah razi olsun insanligi hekimligi mukemmel bir insan. Nereye gideceginden haberin varmi? disarda ozelmi calisacak acaba yine tup bebekmi yapacak normal hasta bakacakmi acaba bir sorayim sürekli doktorum olsun cok isterim.
hakkında hayırlısı canım.... seni yakından takipteydim, sonucuna üzüldüm, Rabbim çok bekletmesin bir an evvel anne olmanı nasip etsin, bebişine uzun ömür versin
bu ay başlıcaz canım.ben çıkıyrum arkadaşlar işe gitcem malum vardiya geldi.yarın görüşürüz.
Canim Merhaba öncelikle gecmis olsun rabbim tez zamanda nasip etsin ins.ne desek bos..
Baris beyle arada maillesiyoruz gecmisimdeki endo nedeni ile bir iac soru sordum ben cvp beklerken muayaneye cagirmis gel yüzyüze konusalim demis. Allah razi olsun insanligi hekimligi mukemmel bir insan. Nereye gideceginden haberin varmi? disarda ozelmi calisacak acaba yine tup bebekmi yapacak normal hasta bakacakmi acaba bir sorayim sürekli doktorum olsun cok isterim.
ah canım sorma, şimdi nolcak hiç belli değil bu durumda..... 3 nisandı benim randevum, şimdi doktor gelene kadar rapor da çıkartmazlar bunlar.... aylarca bekleyeceğiz anlaşılan....Merhaba, bana oradan biri söyledi, bilmem ne kadar doğru İstanbul Amerikan hastanesine başlayacak denildi. Tüp bebek bölümüne.Zaten oradan gelmişti Bursaya. Barış hocanın gideceği belliydi, tek doktor hiç bir şeye yetişemiyor. İnşallah yerine gelen onu aratmaz.
ah canım sorma, şimdi nolcak hiç belli değil bu durumda..... 3 nisandı benim randevum, şimdi doktor gelene kadar rapor da çıkartmazlar bunlar.... aylarca bekleyeceğiz anlaşılan....
canım senin de sonucunu okuyunca çok üzüldüm, Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan gönderir meleklerimizi
canım nasılsın?ya nediycem bu hastanede yapılan kan tahlilerimizden bir nüsha istycem nasıl alabiliriz acaba onu merak ediyorum bide emriyoların durumu hakkında rapor istiycem
şimdi aradım merkezi dedim 3 nisana randevum vardı ama barış beyin gideceğini duydum, randevumuza gelebilecek miyiz dedim. mayıs da gidecek barış bey siz randevunuza zamanında gelin dedi.... sizlerde bi şey duyarsanız, öğrenirseniz paylaşın arkadaşlarcan sıkıcı bi durum oldu....
Kan tahlillerini ana binadan sonuç almadan alabilirsin. Bazılarını ben almıştım çünkü. Ama embriyoların durumuyla ilgili rapor olayını hiç bilmiyorum canım ya, belki dosyamızda vardır, olması lazım. Bu arada daha iyiyim, haftasonu ailemin yanına gideceğim, bir hafta yokum. Biraz hava değişimi iyi gelir inşallah. Dönüşte hastaneye gideceğim, bakalım ne denilecek, bekleyecekmiyiz, başlanılacakmı?
şimdi aradım merkezi dedim 3 nisana randevum vardı ama barış beyin gideceğini duydum, randevumuza gelebilecek miyiz dedim. mayıs da gidecek barış bey siz randevunuza zamanında gelin dedi.... sizlerde bi şey duyarsanız, öğrenirseniz paylaşın arkadaşlarcan sıkıcı bi durum oldu....
gidince alıcam kan tahlilleri vs. embriyolar hakkında rapor da istiycem dosyamızda olsun neolur ne olmaz, demek ailenin yanına gidiceksin negüzel git kafanı dağıt.
Merhaba, bana oradan biri söyledi, bilmem ne kadar doğru İstanbul Amerikan hastanesine başlayacak denildi. Tüp bebek bölümüne.Zaten oradan gelmişti Bursaya. Barış hocanın gideceği belliydi, tek doktor hiç bir şeye yetişemiyor. İnşallah yerine gelen onu aratmaz.
saol canım güzel duan için, inşlh Rabbim bizede hayırlsıyla evlat duygusunu yaşatır. Valla bende üzüldüm barış hocanın gideceğine. Şöyle bir söylenti duydum ama nekadar doğru bilmiyorum,İstanbula gideceğini ama tüp mü yada başka yermi onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?