Kızlar tüp bebek tedavisi konuşuluyorken araya girip bazı sorular sormak istiyorum sizlere.burdaki çoğu kadın tüp bebek deneyimi yaşadı çünkü... Bana ART geçen ay transfer yapıldı. (24 Şubat). Şimdi tahlil yapacağım günü bekliyorum (10 Mart ) ili gün önce kasık ağrılarım oldu gece dayanılmaz bir sancı vurup geçiyordu. Dün o problemi yaşamadım çok şükür.bugün sabah kalktığımda kahverengi akıntı ile hafif pembe renk gördüm. Pıhtılarda vardı ama onlar jelin kalıntıları diye düşünüyorum. Böyle olupta hamile kalan pozitif sonucu alan var mı acaba.??? Bir de bunun yerleşme kanaması olma ihtimali nedir?? Yerleşme kanaması için geç değil mi transferin üzerinden 12 gün geçti çünkü
Merhabalarrr,sanırım tüp bebek işi büyük ölçüde nasip kısmet işi.. Benimde bir tanıdığım soranusta dondurulmuşlarla ikiz bebek sahibi oldu ama soranus benim içime hiç sinmedi. Pembemaviye gidip Nevin Hanımla görüştüm. Kendisi herşeyi açıkça söyledi, isterseniz normal denemeye devam edebilirsin, değerleriniz çok düşük değil dedi, bir buçuk senedir zaten denediğimiz için ve ben daha fazla beklemek istemediğimi söylediğim için tüp bebek yapabileceğimizi söyledi. Yani maddi kaygıyla hareket etmediğini ve işini iyi yaptığını düşünüyorum ve kısmet olursa orada başlamayı düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün..
kahverengi pembe akıtı sorun olmuyor genelde tatlım.... çok az kalmış zaten test gününe; ben transferden sonra herkes gibi belki de bi çok belirti aradım, kasıklarımda batma da oldu göğüslerimde şişti, hatta mavi damarlar bile çıktı.... o kadar çok belirtiler neler diye okudum ki, her okuduğumu gördüm sonrasındaKızlar tüp bebek tedavisi konuşuluyorken araya girip bazı sorular sormak istiyorum sizlere.burdaki çoğu kadın tüp bebek deneyimi yaşadı çünkü... Bana ART geçen ay transfer yapıldı. (24 Şubat). Şimdi tahlil yapacağım günü bekliyorum (10 Mart ) ili gün önce kasık ağrılarım oldu gece dayanılmaz bir sancı vurup geçiyordu. Dün o problemi yaşamadım çok şükür.bugün sabah kalktığımda kahverengi akıntı ile hafif pembe renk gördüm. Pıhtılarda vardı ama onlar jelin kalıntıları diye düşünüyorum. Böyle olupta hamile kalan pozitif sonucu alan var mı acaba.??? Bir de bunun yerleşme kanaması olma ihtimali nedir?? Yerleşme kanaması için geç değil mi transferin üzerinden 12 gün geçti çünkü
canım hepimizin kadınlar günü kutlu olsunnnn..... ilk muayene ve değerlerine göre, sende özellikle belirt rapor isteğini, eğer şartlarında uyuyorsa rapor çıkartılıyor diye biliyorum tatlımmmkadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar...pazartesi günü gidiyorum hayırlısıyla.üniversitede tüp yaptıran arkadaşalara sormak istiyorum transferden sonra rapor isteğine göre mi veriyolar nasıl oluyor.
tatlım bende senin gibi düşünüyorum... nasip kısmet işi.... daha öncede dediğim gibi soranusta da hamile kalan biçok kişi olmuştur eminim ki, ancak benim anladığım şu, genelde tedaviler birbirinin aynı seyrediyor. kişiye özel bi şey görmedim orada malesef... benim ilk gittiğimde elimde test sonuçlarım vardı ve yeni yaptırmıştım, ancak başka bir arkadaş 1,5 yıl önceki test sonuçları ile gitti, yenilememişler aynı sonuçları baz alarak tedavi yapmışlar, 1 taze 2 dondurulmuş denedi ve ilk tedavisinin öncesinde büyük bir ameliyat geçirmişti hemen ardından tedavi başladı, aralarda da hiç beklenmedi. bana tuhaf gelen kısmı daha çok burası. o arkadaşta nevin hanıma gitti, önce kilo ver ve sigarayı bırak öyle başlayalım demiş mesela ona da.... soranus da sigara için tek negatif şey söylenmiyor mesela.... bu da enteresan değil mi??? ayrıca sonradan öğrendiğim genelde erken menopozda düşük dozda ilaçlar kullanıldığı, zaten az olan yumurtaların da boş folikül olarak elde edilmemesi için, bende erken menopoz riski taşıyorum ve benim dozlar oldukça yüksekti; hatta ayşe hanım normalde yurtdışında bu dozlarda kullanılmaz, en yüksek olarak tanımlanabileceğin üzerinde kullanıyoruz demişti; nitekim 8-9 tane ölçü alırken 3 tane yumurta toplandı
kahverengi pembe akıtı sorun olmuyor genelde tatlım.... çok az kalmış zaten test gününe; ben transferden sonra herkes gibi belki de bi çok belirti aradım, kasıklarımda batma da oldu göğüslerimde şişti, hatta mavi damarlar bile çıktı.... o kadar çok belirtiler neler diye okudum ki, her okuduğumu gördüm sonrasındabiliyorum çok zor ama kesinlikle bu işi ilk adımı rahat olmak..... belirtilere takılma, o oldu bu geçti diye düşünme, kendine uğraşlar bul ve rahat olmaya çalış, pozitif düşün tatlım
canım hepimizin kadınlar günü kutlu olsunnnn..... ilk muayene ve değerlerine göre, sende özellikle belirt rapor isteğini, eğer şartlarında uyuyorsa rapor çıkartılıyor diye biliyorum tatlımmm
tatlım bende senin gibi düşünüyorum... nasip kısmet işi.... daha öncede dediğim gibi soranusta da hamile kalan biçok kişi olmuştur eminim ki, ancak benim anladığım şu, genelde tedaviler birbirinin aynı seyrediyor. kişiye özel bi şey görmedim orada malesef... benim ilk gittiğimde elimde test sonuçlarım vardı ve yeni yaptırmıştım, ancak başka bir arkadaş 1,5 yıl önceki test sonuçları ile gitti, yenilememişler aynı sonuçları baz alarak tedavi yapmışlar, 1 taze 2 dondurulmuş denedi ve ilk tedavisinin öncesinde büyük bir ameliyat geçirmişti hemen ardından tedavi başladı, aralarda da hiç beklenmedi. bana tuhaf gelen kısmı daha çok burası. o arkadaşta nevin hanıma gitti, önce kilo ver ve sigarayı bırak öyle başlayalım demiş mesela ona da.... soranus da sigara için tek negatif şey söylenmiyor mesela.... bu da enteresan değil mi??? ayrıca sonradan öğrendiğim genelde erken menopozda düşük dozda ilaçlar kullanıldığı, zaten az olan yumurtaların da boş folikül olarak elde edilmemesi için, bende erken menopoz riski taşıyorum ve benim dozlar oldukça yüksekti; hatta ayşe hanım normalde yurtdışında bu dozlarda kullanılmaz, en yüksek olarak tanımlanabileceğin üzerinde kullanıyoruz demişti; nitekim 8-9 tane ölçü alırken 3 tane yumurta toplandı
inşallah sonu güzel olur tatlımmmhakkımızda hayırlısı olsun o kahverengi akıntı kesildi şimdi de sanki tuvaletimi yapıyorum gibi su gibi bir akıntım var:) her ayağa kalktığımda tuvalete koşuyorum:)))
anlıyorum seni canım, özenli, bizi anlayacak, hassasiyetlerimizi göz önüne alacak bir doktor lazım bize.. Evet sonuç herzaman pozitif olmuyor ne yazık ki ama önemli olan doktorun elinden geleni yaptığına inanmak, nasip değilmiş ki olmadı demek. Seninde yaşadığın gibi doktor ilaç dozlarını ayarlayamamış, hem umudunu kırmış hemde zamanını çalmış. Soranusa ilk gittiğimde görüşme ücretsiz olacak demişlerdi, doktor seni bi muayene edelim dedi ama ücretten bahsetmedi, çıkarkende elime 300 tllik bir fatura verdi. 300 tl ödemek önemli değil, bize danışmadan, muayenenin ücretlli olacağını söylemeden yaptılar. Pembemavide de doktor muayene etti ama ücret istemedi mesela, sadece durumunu görmek istedim dedi. Dediğim gibi 300 tl önemli değil ne paralar döküyoruz ama böyle olunca insan önemsenmediğini düşünüyor ve psikolojisi iyice bozuluyor
Allah sanada, banada, tüm isteyenleredee tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin..
inşallah sonu güzel olur tatlımmm
biz öngörüşme ve muayene sonrası orada devam ettiğimiz için ayrıca ücret ödemedik gibi gelmişti, çünkü 5250 tl içindeydi tüm tedavi ilaç vs... Demek ki ilk muayene de ücret alınıyormuş, bu konuda bilgim yoktu....
biz öngörüşme ve muayene sonrası orada devam ettiğimiz için ayrıca ücret ödemedik gibi gelmişti, çünkü 5250 tl içindeydi tüm tedavi ilaç vs... Demek ki ilk muayene de ücret alınıyormuş, bu konuda bilgim yoktu....
ah ahhh soranus deyince bile çok geriliyorum valla
inşallah sonu güzel olur tatlımmm
bizde orada devam edecektik aslında yani çok aceleye geldi herşey tabii eğer ben başka bir merkeze gitmeseydim. Demek ki sistemleri değişmiş.
Sanırım orada olumsuz bir anın var senin de..
bir değil malesef 3 deneme var ama olumszuluktan ziyade tavırları
bir değil malesef 3 deneme var ama olumszuluktan ziyade tavırları
Merhabalarrr,sanırım tüp bebek işi büyük ölçüde nasip kısmet işi.. Benimde bir tanıdığım soranusta dondurulmuşlarla ikiz bebek sahibi oldu ama soranus benim içime hiç sinmedi. Pembemaviye gidip Nevin Hanımla görüştüm. Kendisi herşeyi açıkça söyledi, isterseniz normal denemeye devam edebilirsin, değerleriniz çok düşük değil dedi, bir buçuk senedir zaten denediğimiz için ve ben daha fazla beklemek istemediğimi söylediğim için tüp bebek yapabileceğimizi söyledi. Yani maddi kaygıyla hareket etmediğini ve işini iyi yaptığını düşünüyorum ve kısmet olursa orada başlamayı düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün..
Hayırlı olsun. Herkesin işi ters gidecek değil ya. Umarım Pembemavi sizin yüzünüzü güldürür. Banu Hemşire var orada ben onu çok sevmiştim.
Daha öncekinde de bunda da ağrılarım oldu. Kasıklarım ağrıyor. Eğer cesaret edebilirsen evde yapılan testlerden yapabilirsin. Ben ilkinde sabredemeyip yapmıştım. Transferden 9 gün sonra ikinci çizgiyi görmüştüm. Bu arada testi yapıp çizgiyi göremezsen de bu net bir sonuç olmuyor. Çünkü bazı gebeliklerde BEtA HCG daha yavaş artıyor. Yani ben de cevap yazan diğer arkadaş gibi sakin olmanı endişe yapmamanı önereceğim. Umarım herşey gönlünüze göre olur.Kızlar tüp bebek tedavisi konuşuluyorken araya girip bazı sorular sormak istiyorum sizlere.burdaki çoğu kadın tüp bebek deneyimi yaşadı çünkü... Bana ART geçen ay transfer yapıldı. (24 Şubat). Şimdi tahlil yapacağım günü bekliyorum (10 Mart ) ili gün önce kasık ağrılarım oldu gece dayanılmaz bir sancı vurup geçiyordu. Dün o problemi yaşamadım çok şükür.bugün sabah kalktığımda kahverengi akıntı ile hafif pembe renk gördüm. Pıhtılarda vardı ama onlar jelin kalıntıları diye düşünüyorum. Böyle olupta hamile kalan pozitif sonucu alan var mı acaba.??? Bir de bunun yerleşme kanaması olma ihtimali nedir?? Yerleşme kanaması için geç değil mi transferin üzerinden 12 gün geçti çünkü
Jimer'de Aylin Hanım var. Yalnız Tüp bebek uzmanı değil. İyi bir kadın doğum uzmanı. Bir akrabamız ona gidiyor. Çok memnun.Ücret nasıl bilmiyorum. Ama tel: 4444567.arkadaşlar bursaya yeni taşındık ve hiç bir yeri bilmiyorum bana özel hastanede iyi bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilirmisiniz yanlız hastane adı ve muayene ücretlerinide yazarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?