BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

kolay değil biliyorum ama bence sen hiçç içini sıkma, stres yaşamamak, kafanın rahat olması okadar önemliki, bunu artık çok iyi anladım. İnşaallah nasibinde pozitifi görmek vardır ve bir an önce görürsün, bunu düşünüp strese sokma kendini bence, kanaması olup ben adet oldum deyip hamile kalanlarda var yani sonuç hiçç belli olmaz.
Güzel haberlerini bekliyoruzz

kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar...pazartesi günü gidiyorum hayırlısıyla.üniversitede tüp yaptıran arkadaşalara sormak istiyorum transferden sonra rapor isteğine göre mi veriyolar nasıl oluyor.

tatlım bende senin gibi düşünüyorum... nasip kısmet işi.... daha öncede dediğim gibi soranusta da hamile kalan biçok kişi olmuştur eminim ki, ancak benim anladığım şu, genelde tedaviler birbirinin aynı seyrediyor. kişiye özel bi şey görmedim orada malesef... benim ilk gittiğimde elimde test sonuçlarım vardı ve yeni yaptırmıştım, ancak başka bir arkadaş 1,5 yıl önceki test sonuçları ile gitti, yenilememişler aynı sonuçları baz alarak tedavi yapmışlar, 1 taze 2 dondurulmuş denedi ve ilk tedavisinin öncesinde büyük bir ameliyat geçirmişti hemen ardından tedavi başladı, aralarda da hiç beklenmedi. bana tuhaf gelen kısmı daha çok burası. o arkadaşta nevin hanıma gitti, önce kilo ver ve sigarayı bırak öyle başlayalım demiş mesela ona da.... soranus da sigara için tek negatif şey söylenmiyor mesela.... bu da enteresan değil mi??? ayrıca sonradan öğrendiğim genelde erken menopozda düşük dozda ilaçlar kullanıldığı, zaten az olan yumurtaların da boş folikül olarak elde edilmemesi için, bende erken menopoz riski taşıyorum ve benim dozlar oldukça yüksekti; hatta ayşe hanım normalde yurtdışında bu dozlarda kullanılmaz, en yüksek olarak tanımlanabileceğin üzerinde kullanıyoruz demişti; nitekim 8-9 tane ölçü alırken 3 tane yumurta toplandı

kahverengi pembe akıtı sorun olmuyor genelde tatlım.... çok az kalmış zaten test gününe; ben transferden sonra herkes gibi belki de bi çok belirti aradım, kasıklarımda batma da oldu göğüslerimde şişti, hatta mavi damarlar bile çıktı.... o kadar çok belirtiler neler diye okudum ki, her okuduğumu gördüm sonrasında biliyorum çok zor ama kesinlikle bu işi ilk adımı rahat olmak..... belirtilere takılma, o oldu bu geçti diye düşünme, kendine uğraşlar bul ve rahat olmaya çalış, pozitif düşün tatlım

canım hepimizin kadınlar günü kutlu olsunnnn..... ilk muayene ve değerlerine göre, sende özellikle belirt rapor isteğini, eğer şartlarında uyuyorsa rapor çıkartılıyor diye biliyorum tatlımmm

Hakkımızda hayırlısı olsun o kahverengi akıntı kesildi şimdi de sanki tuvaletimi yapıyorum gibi su gibi bir akıntım var:) her ayağa kalktığımda tuvalete koşuyorum:)))

anlıyorum seni canım, özenli, bizi anlayacak, hassasiyetlerimizi göz önüne alacak bir doktor lazım bize.. Evet sonuç herzaman pozitif olmuyor ne yazık ki ama önemli olan doktorun elinden geleni yaptığına inanmak, nasip değilmiş ki olmadı demek. Seninde yaşadığın gibi doktor ilaç dozlarını ayarlayamamış, hem umudunu kırmış hemde zamanını çalmış. Soranusa ilk gittiğimde görüşme ücretsiz olacak demişlerdi, doktor seni bi muayene edelim dedi ama ücretten bahsetmedi, çıkarkende elime 300 tllik bir fatura verdi. 300 tl ödemek önemli değil, bize danışmadan, muayenenin ücretlli olacağını söylemeden yaptılar. Pembemavide de doktor muayene etti ama ücret istemedi mesela, sadece durumunu görmek istedim dedi. Dediğim gibi 300 tl önemli değil ne paralar döküyoruz ama böyle olunca insan önemsenmediğini düşünüyor ve psikolojisi iyice bozuluyor

Allah sanada, banada, tüm isteyenleredee tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin..

hakkımızda hayırlısı olsun o kahverengi akıntı kesildi şimdi de sanki tuvaletimi yapıyorum gibi su gibi bir akıntım var:) her ayağa kalktığımda tuvalete koşuyorum:)))
inşallah sonu güzel olur tatlımmm

biz öngörüşme ve muayene sonrası orada devam ettiğimiz için ayrıca ücret ödemedik gibi gelmişti, çünkü 5250 tl içindeydi tüm tedavi ilaç vs... Demek ki ilk muayene de ücret alınıyormuş, bu konuda bilgim yoktu....

ah ahhh soranus deyince bile çok geriliyorum valla

bizde orada devam edecektik aslında yani çok aceleye geldi herşey tabii eğer ben başka bir merkeze gitmeseydim. Demek ki sistemleri değişmiş.

ah ahhh soranus deyince bile çok geriliyorum valla

Sanırım orada olumsuz bir anın var senin de..

bizde orada devam edecektik aslında yani çok aceleye geldi herşey tabii eğer ben başka bir merkeze gitmeseydim. Demek ki sistemleri değişmiş.

Sanırım orada olumsuz bir anın var senin de..

bir değil malesef 3 deneme var ama olumszuluktan ziyade tavırları

Hayırlı olsun. Herkesin işi ters gidecek değil ya. Umarım Pembemavi sizin yüzünüzü güldürür. Banu Hemşire var orada ben onu çok sevmiştim.

Hayırlı olsun. Herkesin işi ters gidecek değil ya. Umarım Pembemavi sizin yüzünüzü güldürür. Banu Hemşire var orada ben onu çok sevmiştim.

amin inşaallah, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Henüz hemşireleri pek tanıyamadım ama kısa süre içinde bir kısmını tanıyacam sanırım

Daha öncekinde de bunda da ağrılarım oldu. Kasıklarım ağrıyor. Eğer cesaret edebilirsen evde yapılan testlerden yapabilirsin. Ben ilkinde sabredemeyip yapmıştım. Transferden 9 gün sonra ikinci çizgiyi görmüştüm. Bu arada testi yapıp çizgiyi göremezsen de bu net bir sonuç olmuyor. Çünkü bazı gebeliklerde BEtA HCG daha yavaş artıyor. Yani ben de cevap yazan diğer arkadaş gibi sakin olmanı endişe yapmamanı önereceğim. Umarım herşey gönlünüze göre olur.

arkadaşlar bursaya yeni taşındık ve hiç bir yeri bilmiyorum bana özel hastanede iyi bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilirmisiniz yanlız hastane adı ve muayene ücretlerinide yazarsanız sevinirim...

benim tanidigim cogunlukla erkek birtek pembe mavideki kadin doktoru iyi oldugunu soyleyenler var ismini arkadaslar bilir:) tedavin kolay olur umarim

Son düzenleme:
Benim için erkek ve kadın önemli değil sadece iyi uzman olsun cünkü bundan önce trabzonda gittiğim hiç bakmıyodu özel olduğu halde sadece parayla ilgileniyodu

arkadaşlar bursaya yeni taşındık ve hiç bir yeri bilmiyorum bana özel hastanede iyi bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilirmisiniz yanlız hastane adı ve muayene ücretlerinide yazarsanız sevinirim...
Jimer'de Aylin Hanım var. Yalnız Tüp bebek uzmanı değil. İyi bir kadın doğum uzmanı. Bir akrabamız ona gidiyor. Çok memnun.Ücret nasıl bilmiyorum. Ama tel: 4444567.
Hamile kalamama sorunu +tüp bebek dersen burada öne çıkanlar Pembemavi'de Nevin Özsaraç (Özel sigortaya 40 lira muayene ücreti oluyor. Bu ücretin %20'si. Dolayısıyla özelden muayene 120 Lira civarı olmalı)
Osman Develioğlu Muayene 350 TL. Özel Sigorta olursa 80-90 TL'ye geliyor. Merkezin adı Bursa ART. sigortalarla anlaşması yok. O nedenle tahliller, reçeteler, muayene ücretlerini sigortadan alabilmek biraz uğraştırıyor ama yine de alınabiliyor.
Acıbadem Şener Bey. Ben kendisine gitmedim. Muayene ücretlerini bilmiyorum. Ama tutulan bir doktor.
Bunlar benim bildiklerim. Yalnız Medikabil'de ve Bahar'da da tutulan bazı doktorların adı geçmişti. Belki diğer arkadaşlar yazarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…