BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Alya gelmiş hoşgelmiş:)nasilsin?nadiren görüyorum seni,maşallah evladinda büyümüş.senin sözlerin o kadar içten geliyor ki umarim Rabbim o duyguları bize de yaşatir. Kizlar bariş hocanin yeri netlesirse haberleşelim olur mu.amâaaan bi otobüs oluveriz ne olacak:):)hamişler yılmaz nasılsa.hayat güzel,bebişlerle daha güzel olacak inş.
Bugün bi mutluluktur gidiyo bende..opuldunuz

Slm arkadaslar yaa tanimiyorum kendisini çok başarılı iyi bir doktormuş gitmese keske üzüldüm gercekten insallah yerine onun gibi biri gelir.

hayırlı olsun sonu güzel olsun

canım nasılsın ne yaptın dosyalarını verdinmi?ben biliyosun geçen hafta çok kötüydüm negatif olunca soramadım seni şimdi görünc aklıma geldin?

İyiyim canım çok saoalsın verdim dosyalarımızı herşeyi not aldı. Değerler kötü olduğu için eşimin bu değerlerle tüp bebek gibi gözüküyor dedi. Bide orda eşim sperm testi yaptıracak. 7 Nisanda sonuç gösterme randevumuz var. Bakalım hayırlısı inşallah.. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin tez vakitte hepimize inşallah Sen nasılsın peki toparlayabildin mi kendini.. Rabbim güç versin sağlık versin size sonra da minnoşunuzu inşallah

Kızlar günaydınlarrr hepinize dün bayağı yazışmışsınız şimdi okudum ve çok üzüldüm Barış Bey'in gidecek olmasına.. Ya varya adamın ismini o kadar çok duydum ki çok iyi doktor dediler durdular. Özele gitmiycem ona gidicem dedim şansa bak yaa Hepimiz için çok kötü oldu. valla üzüldüm sabah sabah

ben de aynını demiştim, dün eşime "neye elimizi atsak kurutuyoz, doktor gidiyomuş " dedim.....

şu an osman develioğluna gidiyorsun sanırım.... onun hakkında da çok iyi şeyler duydum ama bizzat gidip görüşmedim... rapor çıkarma işim haziranı geçecek olursa o zaman düşüneceğim
Hepimizin hakkında hayırlısı. Ben sadece bana doğrudan ne varsa söyleyen bir doktor olsun istedim.

Ben de Barış Ata'yı çok duymuştum.Hatta bu tedavim de olmazsa ona giderim diyordum. Bari Bursa'da bir yere geçseydi.

canım hayırlsı solsun hakkınızda inşlh yeni gelecek dr. ile güzel sonuçlanır biliyosun tatlım herşey nasip işi hiç belli olmaz. valla bende çok şükür bu hafta daha iiyim geçen hafta kötüydüm ama şükür toparlandım ne yapalım başka çaremizde yok

arkadaslar bende bursada yaşayan ve anne olmak için çırpınan biriyim. konu bıkac sene önce açılmış ama yine de yazmak istedim. aylardır eşimi ikna etmek için ugrasıyorum. 1 bucuk yıllık evlıyız ben cocuk için delirirken o daha erken diyip durdu. ama sonunda ikna ettim ve bu aydan itibaren çalışmalara başlayacağız:) 28 yaşındayım ve artık benim için erken olmadıgını dusunuyorum. bugüne kadar yasamamama ragmen 2 aydır adetlerımde gecıkmeler oluyor. cekirge devlette sanem hanıma gittim. hormonlarımda sorun olmadıgı ıcın herhangi bir ilaç vermedi ama yinede içim rahat etmiyor. özelde bir doktora gorunmek istiyorum. fakat kime gideceğime karar veremiyorum. barış beyden bahsetmişsiniz fakat oda gidiyormus sanırım başka bildiğiniz iyi doktor var mı? ve medikabile gidip memnun kalan yada kalmayan var mı ?

Size henüz infertilite teşhisi konmuş değil ki. Ama mesela bizim durumda "evet size tüp bebek yapmalıyız" diyene kadar 2 yıl oyaladılar. Yumurta takibi, rahim ağzı filmi, aşılama, hormon takibi vs. derken bayağı süre geçiyor. 29 yaşında önce Acıbademde Aylin Karahasan'la başladım. Yumurtalık takibi ve denemeye devam deyip beni neredeyse 1 yıl oyaladı. Vakit kaybı oldu. Bence Jimer'de Suat Hazer veya yine Jimer'de Aylin Hanım'a gidebilirsiniz. Umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınız. Şimdiden kolaylıklar diliyorum

Son düzenleme:

Merhabalarrr, sanırım tüp bebek işi büyük ölçüde nasip kısmet işi.. Benimde bir tanıdığım soranusta dondurulmuşlarla ikiz bebek sahibi oldu ama soranus benim içime hiç sinmedi. Pembemaviye gidip Nevin Hanımla görüştüm. Kendisi herşeyi açıkça söyledi, isterseniz normal denemeye devam edebilirsin, değerleriniz çok düşük değil dedi, bir buçuk senedir zaten denediğimiz için ve ben daha fazla beklemek istemediğimi söylediğim için tüp bebek yapabileceğimizi söyledi. Yani maddi kaygıyla hareket etmediğini ve işini iyi yaptığını düşünüyorum ve kısmet olursa orada başlamayı düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün..

Kızlar tüp bebek tedavisi konuşuluyorken araya girip bazı sorular sormak istiyorum sizlere.burdaki çoğu kadın tüp bebek deneyimi yaşadı çünkü... Bana ART geçen ay transfer yapıldı. (24 Şubat). Şimdi tahlil yapacağım günü bekliyorum (10 Mart ) ili gün önce kasık ağrılarım oldu gece dayanılmaz bir sancı vurup geçiyordu. Dün o problemi yaşamadım çok şükür.bugün sabah kalktığımda kahverengi akıntı ile hafif pembe renk gördüm. Pıhtılarda vardı ama onlar jelin kalıntıları diye düşünüyorum. Böyle olupta hamile kalan pozitif sonucu alan var mı acaba.??? Bir de bunun yerleşme kanaması olma ihtimali nedir?? Yerleşme kanaması için geç değil mi transferin üzerinden 12 gün geçti çünkü

inşlh hamilesindir arkadaşım çok takılma bunlara çünkü kiminde hiçbir belirti yokken hamile kalıyor kimisi belirtiler varken negatif oluyor. yani sıkma kendini

inşlh hamilesindir arkadaşım çok takılma bunlara çünkü kiminde hiçbir belirti yokken hamile kalıyor kimisi belirtiler varken negatif oluyor. yani sıkma kendini
Kafayı yemek üzereyim başka bir şey düşünemiyorum resmen ne fena bir şey bu beklemek. Hakkımızda hayırlısı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…