BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Senin kistin kaç cm şuanda cnm benim kist amelyttan snra 1.5 cm ama hala agrım oluyor eskisi kadr olmasada gene uyutmucak kadr çok oluyor malesf tüp bebek ted. Amh değeri düşük olup tutan çok tanıdım 1 tane embryo kaliteli olsun yeter cnm

Benm solda 5 cm sagda 4 cm sadece solda usutunce sancm oluyor okadar

Hazir hissrtmiyorsan biraz daha dinlen o zman arkadaşım. Herşeyin bir vakti zamanı vardır. Zorlama hiç bişey için kendini.

Benm solda 5 cm sagda 4 cm sadece solda usutunce sancm oluyor okadar
Benm amelyttan önce sağda 7.5 solda 6 cm di cnm amelyttan iki ay snra tekrarladı ama 1 senedir hiç buyumemis ben civanperçemi aslanpençesi içiyorum adet sancım için içiyorum ama kistlere de fayda ediyormuş belkide oyuzden büyümedi denemeni tavsiye ederim

Merhaba canim heyecamdan atlamisim evet. 311 cikti degerim cok sukur :)

Merhaba,hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim.. Tedavinizin ilk aşamasında Suat Beyle devam ediyodunuz diye hatırlıyordum ama yanlış mı hatırladım bir sorun mu yaşadınız yoksa? Benim de sorunum düşük amh yaşım 30. Fakülteden rapor alma işleri uzun sürer diye hiç başlamadım ama siz 10 gün içerisinde almışsınız sanırım.Süreç nasıl işliyor anlatabilir misinz? Rapor alma durumunda ben de Suat Bey de yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızlıklar da yaşamıyor değilim.Zaman aleyhime işliyor...

Acınadem de ilk denmemı yaptm tutmadı hersey normaldı ıkıncı yı yaptrdım onu daha bılmıyorm yedı senemı verdım bu tedavılerıme herneyse serbulent orhaner cok arastrdım bıdahakı aya godıcem tabsıye ederım ararstrn siZde

Yok ben hic kendisi ile görüşme yapmadım açıkçası orada rapor geçtiğini de bilmiyordum sonradan öğrendim. Sadece bir yer ile görüştüm ve hemen başladık. Benim ama düşük olduğu için ve yaşımda geç olduğu için 38 yaşındayım bu arada raporda öncelik tanıdıklar. Tavsiye ederim sizinde ama düşük o zman sizede çabuk cikarirlar. İlk önce fakültenin kadın doğum kliniğinden randevu alıp orada muayene oluyorsunuz. Kan değerlerini bakıp sizin doğal yolla hamile kalamiyacaginiza karar veriyorlar. Tüp bebek bölümüne yonlendiriyorlar sizi oraya gidio kendiniz oradan randevu aliyorsunuz. Sonrada ordada muayene olup Size raporu çıkarıyorlar. Yasiniz ve amh kaç ?

Ben de bursali bebek sahibi olamayanlardanim. Hic bir sikintim yok ne benim ne esimin. Yunurta sayim da iyi. Degerlerim de. Art de tup denedim olmadi. Asilama yaptim olmadi. Ozel doktorlara olan guvenim az o yuzden tip fakultesinde tup yaptiracagim. Yarin ignelere basliyoruz hayirlisi ile.hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin. Hayirlisi ile bebeklerimize kavusuruz insallah

O zaman başkasıyla karıştırdım sizi kusura bakmayın. Daha önce fakülteden kadın doğuma muayene olmuştum tüp bebek için kendileri yönlendirmişti ama ben ordan uzun sürer diye hiç uğraşmamıştım.Yaşım 30 erken menopoz ,amh değerim 0.1..

Merhaba acibademden memnun kalmadınız mi ben hala araştırma yapıyorum istanbula bahçeciye gidicem sanırım ama bana aşılama yapılmadı hiç belki de aşılamayi gerekli görürler ilk olarak bi yandan da aşılama olacaksa Bursa da mı yaptırsam diyorum

Canım merhaba nasılsın var mı bi gelişme neryee karar verdin ben hala karar veremeidm

Merhaba arkadaşlar Gürkan uncu ya gidip memenun kalan varmı
Merhaba benim riskli gebelik durumumdan dolayı gürkan hocaya gidiyorum 1 yıldır ben çok memnunum. Sizin durumunuz nedir ne ile ilgili gitmek istiyorsunuz

Canım merhaba nasılsın var mı bi gelişme neryee karar verdin ben hala karar veremeidm
Iyiyim cnm ne olsun iste sen nasilsn. Ben bu ay regl tarihimde hormon tahlillerime baktirdim rutin smear verdim v.s simdi sonuclarim.elimde hala bekliyorm ama murat erdemir ile bir arkadasim gorusmus cok bilgili ve kaliteli bir dr diyor. Ucretis bir gorussem mi bende diyorm. Yaklastikca heycan basiyor beni

İyiyim bende canım araştırmalara devam bende jimer suat beyle görüşmeyi düşünüyorum bu süreçte diyorum Zübeydeye gidip yapılması gerekn tahlilleri bende yaptırsam mi acaba elimde hazır olur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…