- 26 Aralık 2016
- 1.673
- 514
- 123
Evet cnm. O testler adetin 3. Gunu yaptirildigi icin gorusmeden sonra adetini beklemek zorunda kalma. Ilk reglinde git sonuclarini alincada gorusmeye git zaman kazanirsinİyiyim bende canım araştırmalara devam bende jimer suat beyle görüşmeyi düşünüyorum bu süreçte diyorum Zübeydeye gidip yapılması gerekn tahlilleri bende yaptırsam mi acaba elimde hazır olur en azından
6.5 çıktı sonuç 1 yıldan fazla oldu yaptirdigim o zaman 3.8 Di o kadar tedavi boşa gitti kim bilir ne kadardır böyle yüksek bilmiyorumKaç çıktı arkadaşım tsh sonucun B Bir mucize olsun
Doktorum eksi sonuca bakarak gerek yok bakmayalim demişti ve sonuç :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim her ay yumurta takibi hiç bi sorun yok diyordu ve geçen zaman... şimdi kendime iyi bi doktor bulmam lazımBenim de 4 civarı çıkmıştı. Ben de yarın iç hastalıklarına gidicem yüksek ihtisasta tsh için bakalım ne dicek
Canım tüp bebekte 2 nin altında olması gerekiyormuş tshın. Benim de bu tshla yapıldı tüp bebek 10 yumurta toplandı 10uda kaliteli çıkmadı. Acaba bundan dolayımı diye de düşünmüyor değilimDoktorum eksi sonuca bakarak gerek yok bakmayalim demişti ve sonuç :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim her ay yumurta takibi hiç bi sorun yok diyordu ve geçen zaman... şimdi kendime iyi bi doktor bulmam lazım
Olabilir canım bende biraz araştırma yaptim 2nin altında olması uygunmuş gebelik olması için sen bahçecide mi yaptirdin öyle hatırlıyorum benim 2016 da yapılmıştı tahlil o zaman 3.8 lerdeydi demek ki yükseldi sonradan rahim filmi çekildi herşey çok güzel giderken bundan dolayı olmamış demek kiCanım tüp bebekte 2 nin altında olması gerekiyormuş tshın. Benim de bu tshla yapıldı tüp bebek 10 yumurta toplandı 10uda kaliteli çıkmadı. Acaba bundan dolayımı diye de düşünmüyor değilim
Benim klomenle 2 ya da 3 tane yumurta olup normal boyuta ulaşıp çatlıyordu bi sıkıntı yoktu ama dedinin gibi kalite önemli prolaktin de sıkıntı vardı o düştüğü halde olmuyordu meğer tsh yüksekmisCanım tüp bebekte 2 nin altında olması gerekiyormuş tshın. Benim de bu tshla yapıldı tüp bebek 10 yumurta toplandı 10uda kaliteli çıkmadı. Acaba bundan dolayımı diye de düşünmüyor değilim
Bahçecide yaptırmıştım canım evet.Benim klomenle 2 ya da 3 tane yumurta olup normal boyuta ulaşıp çatlıyordu bi sıkıntı yoktu ama dedinin gibi kalite önemli prolaktin de sıkıntı vardı o düştüğü halde olmuyordu meğer tsh yüksekmis
Ee onlar tahmin edemedi mi bunu canım neden dusurmeden başladılar ki tedaviye cok üzüldüm yaBahçecide yaptırmıştım canım evet.
Pazartesi gidicez bakalım canım sormaya detaylı konuşmaya. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahEe onlar tahmin edemedi mi bunu canım neden dusurmeden başladılar ki tedaviye cok üzüldüm ya
Amin canım inşallah bende işte bu günlerde randevu alacaktım ama bu tsh la gitmek mantıklı olmayacak en kısa zamanda dahiliyeye gidecem bakalımPazartesi gidicez bakalım canım sormaya detaylı konuşmaya. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Çok üzüldüm ya hem maddi hem manevi açıdan zor olmuştur sizin için bide üstüne o kadar yol stres hayırlısı olsun hakkındaAmin canım inşallah bende işte bu günlerde randevu alacaktım ama bu tsh la gitmek mantıklı olmayacak en kısa zamanda dahiliyeye gidecem bakalım
Merhaba ben aşılama yaptırmadım ama buradan arkadaşlarımdan bildiğim ve kendi etrafımdan duyduğum kadarıyla suat hazer jimer ve gerçek aydın iyiymiş sanırım.Arkadaşlar aranızda aşılama yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? Ben de doktor arayışındayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. Onlara da bakayım o zaman.Merhaba ben aşılama yaptırmadım ama buradan arkadaşlarımdan bildiğim ve kendi etrafımdan duyduğum kadarıyla suat hazer jimer ve gerçek aydın iyiymiş sanırım.
Merhaba arkadaşlar...eurofertil bursa gerçek aydın bey egiden var mı aranızda..bende gitmek itiyorum yorum almak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?