BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Evet cnm. O testler adetin 3. Gunu yaptirildigi icin gorusmeden sonra adetini beklemek zorunda kalma. Ilk reglinde git sonuclarini alincada gorusmeye git zaman kazanirsin

Arkadaşlar merhaba benim tüp bebek isteğim suya düştü bugün tsh yüksekliği olduğunu öğrendim o yüzden kendime iyi bi kadın doğumcu arıyorum hormon takibi de yapabilecek olan infertilite konusunda da iyi olması lazım kimi onerirsiniz benim aklimda özer kutlu var ama ?

Benim de 4 civarı çıkmıştı. Ben de yarın iç hastalıklarına gidicem yüksek ihtisasta tsh için bakalım ne dicek

Benim de 4 civarı çıkmıştı. Ben de yarın iç hastalıklarına gidicem yüksek ihtisasta tsh için bakalım ne dicek
Doktorum eksi sonuca bakarak gerek yok bakmayalim demişti ve sonuç :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim her ay yumurta takibi hiç bi sorun yok diyordu ve geçen zaman... şimdi kendime iyi bi doktor bulmam lazım

Doktorum eksi sonuca bakarak gerek yok bakmayalim demişti ve sonuç :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim her ay yumurta takibi hiç bi sorun yok diyordu ve geçen zaman... şimdi kendime iyi bi doktor bulmam lazım
Canım tüp bebekte 2 nin altında olması gerekiyormuş tshın. Benim de bu tshla yapıldı tüp bebek 10 yumurta toplandı 10uda kaliteli çıkmadı. Acaba bundan dolayımı diye de düşünmüyor değilim

Canım tüp bebekte 2 nin altında olması gerekiyormuş tshın. Benim de bu tshla yapıldı tüp bebek 10 yumurta toplandı 10uda kaliteli çıkmadı. Acaba bundan dolayımı diye de düşünmüyor değilim
Olabilir canım bende biraz araştırma yaptim 2nin altında olması uygunmuş gebelik olması için sen bahçecide mi yaptirdin öyle hatırlıyorum benim 2016 da yapılmıştı tahlil o zaman 3.8 lerdeydi demek ki yükseldi sonradan rahim filmi çekildi herşey çok güzel giderken bundan dolayı olmamış demek ki

Benim klomenle 2 ya da 3 tane yumurta olup normal boyuta ulaşıp çatlıyordu bi sıkıntı yoktu ama dedinin gibi kalite önemli prolaktin de sıkıntı vardı o düştüğü halde olmuyordu meğer tsh yüksekmis

Bahçecide yaptırmıştım canım evet.

Amin canım inşallah bende işte bu günlerde randevu alacaktım ama bu tsh la gitmek mantıklı olmayacak en kısa zamanda dahiliyeye gidecem bakalım
Çok üzüldüm ya hem maddi hem manevi açıdan zor olmuştur sizin için bide üstüne o kadar yol stres hayırlısı olsun hakkında

Arkadaşlar aranızda aşılama yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? Ben de doktor arayışındayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar aranızda aşılama yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? Ben de doktor arayışındayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba ben aşılama yaptırmadım ama buradan arkadaşlarımdan bildiğim ve kendi etrafımdan duyduğum kadarıyla suat hazer jimer ve gerçek aydın iyiymiş sanırım.

Merhaba arkadaşlar...eurofertil bursa gerçek aydın bey egiden var mı aranızda..bende gitmek itiyorum yorum almak istedim..

Merhaba arkadaşlar...eurofertil bursa gerçek aydın bey egiden var mı aranızda..bende gitmek itiyorum yorum almak istedim..

merhaba,

ben yarın gideceğim kendisine.. Yaklaşık 1 saat önce bilgisayarındaki bir problemden dolayı geldi gördüğüm gibi tanıdım zaten.. Ayak üstü bahsettim kendi durumumla alakalı.. Yarın gelin ayrıntılı görüşelim dedi.. ama helal olsun ayak üstü bile olsa çok ilgilendi.. Yarın çıktığım gibi yazarım canım.. benimde bir negatif tüp denemem var..

Merhaba,
Umarım herşey gönlüne göre olur..burada giden arkadaşların düşünceleri önemli...zaten hassasız bizi anlayan bu konuda bilgili ve en küçük ayrıntıyı kaçırmayacak doktora ihtiyacımız var..İnşallah herşey güzel olur senin içinde hepimiz içinde... Çıktıktan sonra mutlaka yazmanı isterim düşüncelerini..daha önceki denemeni nerde yaptırmıştın ve sorun neydi?

Benim yaşım 34 herşey normal diyorlar eşimede banada...hgs de sol tüp tıkalı dediler ama sağda yumurtlamam var..adetlerim düzgün...ama artık yardıma ihtiyacımız var sanırım...iğne ilaç tedavisi gördüm femara falan ama olmadı..aşılama ve tüp bebek denemedik..il kez gerçek beye gitmeyi düşünüyoruz..hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…