BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canım ben ilk denmemi şahin beyde yaptrım tutmadı hemde üç embriyo şmdi bitanentransfer oldu üç gün oldu oda bellı degl bnce ünv git

Kızlar günaydınlar hepinize.. Konumuz ile alakalı olmayan bişey sorayımda kafamız dağılsın. Sizce lambader alırken kumaş başlık mı pvc başlık mı tercih etmeliyiz

Cnm unide rapor çıkartınca orda tedavi toplam ne kadr tuttu

Benmde çikolata kıstım var bende kadın doğuma gittiğimde ca125 250 civarıydı senin gibi beni korkuttu aynen kanser olabilir diye acil üniversite ye gönderdi ordakiler de normal bu kistlerin büyüklüğüne göre böyle yüksek çıkması dedi ama snra benim ağrılarım dayanılmaz hale gelince laparoskopi olmak zorunda kaldım ama amelyttan iki ay snra kıstım 1.5 cm tekrarladı malesf

Sizinki hangi dr du :) benm kadin dogumcum normalde sabri kartal ama acil bi durum oldugu iicn dr beyde izinde oldgu iicn ona muayne olamamistim. Sabri bey bana ameliyat edersem hem.parana hem cektgn aciya yazik dedi cunku tekrarlayacak ve amh dusuk dedi. O parayi tupe harca daha mantikli dedi. Senin durumuna ne diyorlar

Sanada mı Gerçek bey böyle bir tanıda bulundu.

Ben uludağ uni de önce tüp bebek yaptrdim olmadı snra amelyt oldum kist tekrarlayinca tekrar tüp bebek yaptrdim tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum bu arada ben kemal ozerkan ve uludağ uni tüp bebek dok gürkan uncunun muayenesinde gittim en son çare amelyt oldum ağrılarım adet dışında da dayanılmaz hale gelmişti amh değerim 4.59 du oyuzden doktr yaptı ama amelytta 2.16 düştü şuanda 2.39

Yok bana ilk gittim doktor zübeyde doğum evinin bi doktoruydu o demişti snra ben üniversiteye gittim
Aslında doğru olanı yapmışlar canım. O değer biliyorsun yumurtalık kanseri belirteci. Seni başından da savabilirdi. Bende doktor olsam o değerde seni üniversiteye yonlendirirdim. Bence verirler canım nasıl olsa 1 hakkım kalmış dene gitsin.belli mi olur tutar bence bu sefer. Ben tavsiye ederim o merkezi. Tabi başka merkezlerede git görüş neresi içine sinerse orasını başla tedaviye. Senin neydi sorunun tam olarak

Canım şu anki değerin çok iyi neden düşünüyorsun tüp bebek yaptırmayı. Gerçekten değerin çook iyi. Doğal yolla neden olmasinki

Bende ilk teşhis konulduğunda çok ağrılıydı ama 2.5 senedir ağrım yok. Bana herhangi bi zararlarıda yok sadece amh mı düşürmüş uyuzlar :)) Bencede amh değerin çok iyi şansın benden yüksek Benim reglime 4 gün kaldı kasıklarım ağrıyor yine Nerden buldu bu illet kistler bizi

Canım şu anki değerin çok iyi neden düşünüyorsun tüp bebek yaptırmayı. Gerçekten değerin çook iyi. Doğal yolla neden olmasinki
Değerim iyi ama kist tekrarladı ve büyümesinden korkuyorum tekrar amelyt olamam bide amelyt olalı 1.5 sene oldu hiç hamile kalamadım yani şuan hemen tedavi olmuyorum hazır hissetmiyorum kendimi ztn kafam çok karışık ne yapcagimida şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…