Anladım canım teşekkür ederimpaket fiyatları varmış onun için muhasebe ile görüşmemi söyledi.. Ama Gerçek Bey'in yanında 1,5 saat kalınca muhasebeye uğramaya vaktim olmadı açıkçası.. ama bana güven verdi.. samimi ve sıcakkanlı biri.. Ben Nedret Hanım'ı Nevin Hanımı tanımasaydım kesinlikle Gerçek Bey'e giderdim.. Şimdi de iki doktor arasında seçim yapıcam.. İçine neresi siniyorsa oraya git dedi kendisi..
slm canım,
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..öncelikle ne kadar zor olsada doktorun dediği gibi ümidimizi kaybetmek yok..Hakkında hayırlısı olsun senin ve tüm isteyen herkesin...Umarım bu sefer herşey yolunda gider tez zamanda bebeğini kucağına alırsın..Rabbim yar ve yardımcın olsun...(hepimizin)
Burdan gidişhatını yazarsın artık..bende mutlaka Gerçek bey ile görüşmeye gidicem...bayram öncesi yada sonrası çok yakın zamanda tabi Allah nasip ederse...bana da nedense gerçek bey daha yakın gibi geliyor hissiyat olarak ...böyle hissediyorum...Yinede görüşmeden bilemem tabi..
Anladım canım..hayırlısı olsun inşallah hakkında...
Burdan yazmaya devam et tecrübelerini ama..bende gidince yazacağım çünkü..bu platform çok önemli bizler için...amin canım..
Burdan yazmaya devam et tecrübelerini ama..bende gidince yazacağım çünkü..bu platform çok önemli bizler için...
Evet... kesinlikle dualarım tüm isteyen herkesle..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah...şimdi iyi kötü hepimiz bir şekilde tedaviye başlayacağız.. Burdan birbirimize destek olalım, deneyimlerimizi paylaşalım kızlar.. ve en önemlisi duamızı eksik etmeyelim.. Kim duası kime tutar belli olmazmış.. Dua da edelim bol bol..
Bende nisan yada mayıs istiyorum...bakalım hayırlısı ...adet zamanı gel dediler onu bekliycemaynen canım.. ben ya nisan ya da mayıs ayında başlayacağım.. mutlaka bilgilendiririm canım..
Bende nisan yada mayıs istiyorum...bakalım hayırlısı ...adet zamanı gel dediler onu bekliycem
İnşallah canım inşallah...isteyen herkesin inşallah...psikolojik destek çok önemli zaten rahat olmamız lazım...ama nerde ben zaten kafaya çok takan biriyim...nasıl olucak hayırlısı bakalım..ben mesela yumurta toplama işleminden korkuyorum anestezi varmış nasıldı bilgi verebilir misin?aynı zamanlarda başlıcaz kısmetse.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..
Sağol canım seninde isyetyen herkesinde... Senin sorun neydi canım?Kızlar hayırlı olsun tedavileriniz transferleriniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah. Ben de Nisan gibi 2.tranferimi olacağım kısmetse.
İnşallah canım inşallah...isteyen herkesin inşallah...psikolojik destek çok önemli zaten rahat olmamız lazım...ama nerde ben zaten kafaya çok takan biriyim...nasıl olucak hayırlısı bakalım..ben mesela yumurta toplama işleminden korkuyorum anestezi varmış nasıldı bilgi verebilir misin?
Kızlar hayırlı olsun tedavileriniz transferleriniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah. Ben de Nisan gibi 2.tranferimi olacağım kısmetse.
Kızlar hayırlı olsun tedavileriniz transferleriniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah. Ben de Nisan gibi 2.tranferimi olacağım kısmetse.
Pcos var canım ben de ilk transferimi şubat ayın da oldum. Gebelik gerceklesti ama kimyasal oldu. 1 ay dinlenmeden sonra nisan ayın da dondurulmus embriyo transferim olacak kismet olursasenin sorunun ne canım..??
Pcos var canım ben de ilk transferimi şubat ayın da oldum. Gebelik gerceklesti ama kimyasal oldu. 1 ay dinlenmeden sonra nisan ayın da dondurulmus embriyo transferim olacak kismet olursaSağol canım seninde isyetyen herkesinde... Senin sorun neydi canım?
Pcos var canım ben de ilk transferimi şubat ayın da oldum. Gebelik gerceklesti ama kimyasal oldu. 1 ay dinlenmeden sonra nisan ayın da dondurulmus embriyo transferim olacak kismet olursa
Insallah canım hepimizin yardımcısı olsun. Sen de durumlar nasıl ?Rabbim yardımcın olsun canım benim.. inşallah bu kez gönlüne göre olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?