BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Anladım canım teşekkür ederim

amin canım, Rabbim hepimize katından hayırlı evlatlar nasip etsin, hepimizin yardımcısı olsun.. burda böyle bizim gibi isteyen o kadar çok arkadaşımız var ki, her duamda tanımasam da herkes için dua ediyorum.. Rabbim kabul etsin inşallah.. ama emin ol görüşünce diceksin ki hislerim beni yanıltmamış..

şimdi iyi kötü hepimiz bir şekilde tedaviye başlayacağız.. Burdan birbirimize destek olalım, deneyimlerimizi paylaşalım kızlar.. ve en önemlisi duamızı eksik etmeyelim.. Kim duası kime tutar belli olmazmış.. Dua da edelim bol bol..

Burdan yazmaya devam et tecrübelerini ama..bende gidince yazacağım çünkü..bu platform çok önemli bizler için...

aynen canım.. ben ya nisan ya da mayıs ayında başlayacağım.. mutlaka bilgilendiririm canım..

Evet... kesinlikle dualarım tüm isteyen herkesle..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah...

aynı zamanlarda başlıcaz kısmetse.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..
İnşallah canım inşallah...isteyen herkesin inşallah...psikolojik destek çok önemli zaten rahat olmamız lazım...ama nerde ben zaten kafaya çok takan biriyim...nasıl olucak hayırlısı bakalım..ben mesela yumurta toplama işleminden korkuyorum anestezi varmış nasıldı bilgi verebilir misin?

Kızlar hayırlı olsun tedavileriniz transferleriniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah. Ben de Nisan gibi 2.tranferimi olacağım kısmetse.

en kolayı o aslında.. Anestezi altında olduğu için uyuyup uyanıyorsun.. Sonrasında herhangi bir komplikasyon olmadıysa sadece hafif regl ağrısı gibi ağrı oluyor.. dayanamazsan ağrı kesici yapıyorlar.. ama ben istemedim çünkü ağrı kesicilik bir ağrım olmadı çok şükür.. hatta anestezi uzmanı ne biçim hastasın azıcık heyecan yap tansiyonun oynasın böyle sakin hasta ilk seni görüyorum dedi çok gülmüştük..

bende kafaya çok takıyorum bu olayı canım.. Yatıyorum bebek kalkıyorum bebek.. Çevremdeki herkes hamile ve her gün bir yenisinin haberini alıyorum.. psikolojimi sen düşün yani.. geçen gün anneme dedim bildiğin sinirlerim bozuluyor..

Sağol canım seninde isyetyen herkesinde... Senin sorun neydi canım?
Pcos var canım ben de ilk transferimi şubat ayın da oldum. Gebelik gerceklesti ama kimyasal oldu. 1 ay dinlenmeden sonra nisan ayın da dondurulmus embriyo transferim olacak kismet olursa

Pcos var canım ben de ilk transferimi şubat ayın da oldum. Gebelik gerceklesti ama kimyasal oldu. 1 ay dinlenmeden sonra nisan ayın da dondurulmus embriyo transferim olacak kismet olursa

Rabbim yardımcın olsun canım benim.. inşallah bu kez gönlüne göre olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…