- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
Ben art de yaptırdım osman develioğlunda ilk negatif ikinci kimyasal oldu. Bizimkisi sebepsiz infertilite 3.ye başlamak istiyorum ama bu sefer daha detaylı araştırıp farklı doktorlardanda fikir almak istiyorumMerhaba
Ben doktorumdan ve ekibinden memnunum açıkçası benim 2. denemem olacak ilk denemem kimyasal oldu. Sen nerede yaptırdın canım ?
Bence de canım geniş kapsamlı araştır derim yani bedavaya yapılmıyor sonuçta emek harcanıyor maddi manevi zorlu bir süreç hakkımız da hayırlısı derim. Her doktorun tecrübesi ve bilgisi farklı sonuçta bence başka yerde dene istersen .Ben art de yaptırdım osman develioğlunda ilk negatif ikinci kimyasal oldu. Bizimkisi sebepsiz infertilite 3.ye başlamak istiyorum ama bu sefer daha detaylı araştırıp farklı doktorlardanda fikir almak istiyorum
Günaydın...Bence de canım geniş kapsamlı araştır derim yani bedavaya yapılmıyor sonuçta emek harcanıyor maddi manevi zorlu bir süreç hakkımız da hayırlısı derim. Her doktorun tecrübesi ve bilgisi farklı sonuçta bence başka yerde dene istersen .
Günaydın Mutlu HaftalarGünaydın...
Okuduğum kadarıyla jimerde tedaviye başlamışsınız? Orada ücretler nasıl birde hangi doktora gidiyorsunuz?
Sağol canımhayırlı haftalarınız olsun kızlar :) Nasılsınız..??
2400 ilaçlar için mi??Günaydın Mutlu Haftalar
Evet Jimer'de tedavi oluyorum. Suat Hazer doktorum. 5.000+2.400 tl verdim hastaneye canım tabi ilaçlar kişiye göre değişiyor .
Evet ilaçlar için 2.400 ödedim diğeri de transfer ve yumurta toplama için canım .2400 ilaçlar için mi??
5000 yumurta toplama ve transfer sanırım öyle mi?
Teşekkürler canım hayırlı haftalar çok şükür iyiyim ben bekliyoruz Nisan ayı gelsin diye :) sen nasılsın?hayırlı haftalarınız olsun kızlar :) Nasılsınız..??
evet tatlım bende nisan ayını bekliyorum görüşmeye gidicem ilk adette kısmet olursa bakalım...Teşekkürler canım hayırlı haftalar çok şükür iyiyim ben bekliyoruz Nisan ayı gelsin diye :) sen nasılsın?
Nerede düşünüyorsun canım ?evet tatlım bende nisan ayını bekliyorum görüşmeye gidicem ilk adette kısmet olursa bakalım...
ben nasip olursa eurofertile gitmek istiyorum...gerçek aydın bey e...benim tek tüpüm tıkalı çıktı hgs de..eşimde de sorun yok belki diyorum aşılama olur hemen tüp bebek olmaz...ne bileyim inşallah aşılama ile olur...sizce kızlar nasıl olur?Nerede düşünüyorsun canım ?
Kaç yaşındasın canım ve kaç yıldır evlisin? Ona göre söyleyeyimben nasip olursa eurofertile gitmek istiyorum...gerçek aydın bey e...benim tek tüpüm tıkalı çıktı hgs de..eşimde de sorun yok belki diyorum aşılama olur hemen tüp bebek olmaz...ne bileyim inşallah aşılama ile olur...sizce kızlar nasıl olur?
Bizim 4 yıl bitti... Ben 34 yaşındayım eşim 37 yaşında...Kaç yaşındasın canım ve kaç yıldır evlisin? Ona göre söyleyeyim
Hemen hemen aynı sayılırız canım o zaman aşılama için vakit kaybetme derim ben yaptırdığım için pişman oldum açıkçası rapor falan için gerekli diyorlar aşılamaya . Tabi yine karar senin ve doktorunun canımBizim 4 yıl bitti... Ben 34 yaşındayım eşim 37 yaşında...
En doğru kararı yine doktorun verir canım hayırlısı olsun.Evet canım benim dondurulmuşlarım var 2.denemem olacak kısmetseEvet eşimde tüp bebek olsun diyor ama kesin olcak diye birşey yok tüp bebekte...bende bir aşılama sonra tüp bebek yapsak iki şansımız mı olur acaba diye düşündüm ama tabi doktorun görüşü daha önemli...doktor ne derse o olacak...hayırlısı hakkımızda..sen tüp bebek mi yaptıracaksın şimdi?
Yok canım sadece transfer ücreti alacaklar onu da gidince öğreneceğim daha onu sormaya vaktim olmadı açıkçası son gittiğim de soracaktım ama aklımdan uçtu gitti vallapeki dondurulmuşları transfer derkende yine 5000 tl mi alıyorlar?
o zaman iyiymiş canım ya bende korktum bir an çok para her seferinde dicektim...Allah hayırlısını versin hepimize inşallahh.Yok canım sadece transfer ücreti alacaklar onu da gidince öğreneceğim daha onu sormaya vaktim olmadı açıkçası son gittiğim de soracaktım ama aklımdan uçtu gitti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?