- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 73
kızlar cumartesi kaçta buluşalım.benim aklıma kent meydanının bahçedeki özsüt geldi.yada kafeteryalar ordaki.hava bozulursa falan içerde oturma olasılığı da olur.başka fikri olan yoksa ya kozahanda yada bu dediğim yerlerden birinde buluşalım olmaz mı.uygun bi saat belirleyelim ki herkes işini ona göre ayarlasın
orasıda gayet uygun canım kent meydanı herkese yakın. kozahanda güzel hep beraber karar verelim. saat kesinlikle önemli canım o gün mesela benim özel dersim var çocuğun saatini ayarlamam lazım herkes gelsin bir fikir edinelim :)
ve kimler geliyor gelen başka kimse varmı ?
betül
gülisay
özalp
melek
papatya
şimdilik gelenler.
Arkadaslar merhaba
Bugun sabah 8:30 da baslayan randevum saat 4:30 itibariyle son buldu cok sukur.
Ilaca basladim. Gonal f 300 unite pazartesiye kadar ve pazartesi ultrason kontrolu sonrasi ilac dozu gerekirse tekrar ayarlanicak.
Doz olarak bana biraz fazla geldi ama kisa protokolde boyle sanirim.
baris bey olmadigi icin soramadim.
Rontgen ekg kan tahlilleri falan hepsini hallettimbirtek anestezi ile randevum kaldi
Benden haberler hoyle arkadaslar.
insallah sonu iyi olur.
Herseyi cok iyi takip ediyorlar ancak tek gerekli sey cok fazla sabir.
canım böyle açıklayıcı cevaplar vermen çok iyi oluyor bizler için. ,inşlh bizlerinde hayırla sonuçlanır. benim merak ettiğim bişe var? acaba Barış bey laparaskopi veya hsterskopi gibi işlemleri yapıyormu* benim herhalde lapasrkopi olmam gerek tüpten önce...( 50:
arkadaslar merhaba
bugun sabah 8:30 da baslayan randevum saat 4:30 itibariyle son buldu cok sukur.
ılaca basladim. Gonal f 300 unite pazartesiye kadar ve pazartesi ultrason kontrolu sonrasi ilac dozu gerekirse tekrar ayarlanicak.
Baris bey olmadigi icin soramadim.
Rontgen ekg kan tahlilleri falan hepsini hallettimbirtek anestezi ile randevum kaldi
benden haberler hoyle arkadaslar.
Insallah sonu iyi olur.
kızlar tekrar teşekkür ederim yasinler için... Sayılarınızı topladım allah kabul eder inşallah!
Yeni adımın yeni yolun hayırlara vesilee olsun inş....mutlu mutlu haberler verr bizlere birlikte sevinelimm inş....rabbim yardımcınnn olsun inş....çokk duaylaaa sizlere...
Bana kozahan da kent meydanı da uygun, fakat fazla geç buluşmayalım hem daha sakin olur... En geç 12 olsun uyar mı size?.. Ama işi olan arkadaşlar çoğunluktaysa saati değiştirebiliriz tabi..
yeni adımın yeni yolun hayırlara vesilee olsun inş....mutlu mutlu haberler verr bizlere birlikte sevinelimm inş....RABBİM yardımcınnn olsun inş....ÇOKK DUAYLAAA SİZLERE...Arkadaslar merhaba
Ilaca basladim. Gonal f 300 unite pazartesiye kadar ve pazartesi ultrason kontrolu sonrasi ilac dozu gerekirse tekrar ayarlanicak.
insallah sonu iyi olur.
Kızlar tekrar teşekkür ederim yasinler için... Sayılarınızı topladım Allah kabul eder inşallah!
Bana Kozahan da Kent meydanı da uygun, fakat fazla geç buluşmayalım hem daha sakin olur... En geç 12 olsun uyar mı size?.. Ama işi olan arkadaşlar çoğunluktaysa saati değiştirebiliriz tabi..
Bugun anestezide sira beklerken bir bayanla sohbet ettik.
negatif hir asilama ve tup bebegi varmis.
baris bey laparoskopi icin gn vermis.
bir tupum tikali digeride belli degil dedi bayan.
duruma gore alinacakmis.
Canim benim ilk iki tup bebegim negatif ti.
ve osman hoca tuplerde sorun varsa kesinlikle pozitif sonuc alamayiz deyip laparoskopi ile cikartti.cunku her ikiside tikali ve agir defarmasyon vardi.
ve ardinda yapilan ilk denemede hamile kalmistim.
Sajirim senin sorununda bu.
Bence baris beyle gorus
Cunku osman bey bana tupler tikali oldugu icin sivi akisi olmuyor ve sivi birikiyor ve durgun sivi tekrar rahim icerisine akiyor ve rahimin ic uapisini bozuyor burda hicbir hucre yasamaz demisti ve hakli cikti.
ve bu yuzden ilk iki denememi yapilmamis kabul etti.
Bence iyice arastirmadan tekrar baslama.
cunku sadece kaybettigimiz zamanimiz ve paramiz degil asla yeri dolmayacak olan hayallerimiz ve umutlarimiz
verdiğin cevaplar için çok sağol canım bize çok yardımcı oluyorsun.bu kulüpte bir çok konu var açılmış ama hamile kaldıkları için cevap veren kimse yok sende hamişsin Allah bağışlasın ama hala bizlerlesin bu çok değerli.buluşmaya geliyor musun
Arkadaslar merhaba
insallah sonu iyi olur.
Arkadaslar merhaba
insallah sonu iyi olur.
Arkadaslar merhaba
insallah sonu iyi olur.
ilk adımı atmışsınız hayırlı olsun canım anesteziden randevu almak kolay tlf açıp alabilirsinde tahlil sonuçların çıktıysa hemen veriyorlar tüp bebekten geldiğini söylersen hemen randevu alırsın canım gerisi dediğin gibi sabır çoğu gitmiş maşallah :)
bende gonal f 225 üniteyle başlamıştım canım tahlil sonucuna göre değişiyor doz oranı zaten 2 günde bir kan vereceksin o sonuçlara göre sana hangi iğneleri yapacağını söyleyecekler. her gittiğinde yumurta sayımı yapacaklar ama az kaldı Rabbim hayırlısı versin canım
Bende o saatlerde ordaydım canım, muhtemelen karşılamışızdır :) 2 saat bekledik, bu beklemenin sonucunda elde var sıfır. barış bey yoktu çünkü, hay bu şansın var ya ben ...
melekcim ne yaptın senin bugün kontrolün vardı değil mi inşallah bebeğinin kalp atışlarını duymuşsundur da bize güzel haberler verirsin
cumartesi saat 12 banada uygun.o zaman kent meydanı bahçede özsütte buluşalım olur mu yada siz nereyi isterseniz orda.
melekcim ben sana özelden numaramı msj atarım sen beni ararsın gelince biz birbirimizi tanıyoruz ama sen tanımıyorsun fidanal arkadaşım sen geleceksen burdan yaz numaramı sana da yollayayım
canım çok tşk ederim.Allah razı olsun inan bu tüplerden uğraşmaktan bunaldım, aslında laparaskopi oldum ama tüpleri çıkarmadı keşke tamamen bağlantı kesilseydi.ve şimdi yeni hsg çekildim son durum nedir diye ve malesef tüpler yine sosis gibi berbart durumda, ve en kötüsü bu durum olduğu halde 4 tüp deneme yapıldı ne acı değilmien son acıbaedeme gidip bi bakalım dedik ve şahin bey kesinlikle tüplerin bağlantısı kesilmesi gerek ve öyle tüpe geçilmesi gerek dedi; ama acıbademde bi laparaskopi ameliyatı fiyatları uçmuş gitmiş ayrıca artık özellere karşı inan kafam karmakarışık. oyüzden üniversiteye gitmek istedik canım.inşlh hayırlı olur
önce senden güzel haberleri alalım sonrada sırayla hepimiz inşlh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?