melekcim ne yaptın senin bugün kontrolün vardı değil mi inşallah bebeğinin kalp atışlarını duymuşsundur da bize güzel haberler verirsin
cumartesi saat 12 banada uygun.o zaman kent meydanı bahçede özsütte buluşalım olur mu yada siz nereyi isterseniz orda.
melekcim ben sana özelden numaramı msj atarım sen beni ararsın gelince biz birbirimizi tanıyoruz ama sen tanımıyorsun fidanal arkadaşım sen geleceksen burdan yaz numaramı sana da yollayayım
Ayse hanimla gorustunuzmu
tekrar ne zamana randevu verdiler
Ogleden sonra gelicegini bildigim icin surekli cevreme bakindim
keske bir ipucu olsaydi
Kızlar ne güzel ya, sizlere özendim şimdi, bende buluşmaya gelmeyi çok isterim. Ama işte bir bahane bulup evden çıkmam gerek. Doğruyu söylesem eşim asla izin vermez çünkü. İçlerinizden sadece reelde tanıyıp görüştüğüm, Melek ile arkadaşız, sizlerlede arkadaş olmayı çok isterdim. Eğerki bir bahane, bir fırsat olursa görüşürüz.. Selamlar..
oyyy biz çokk seviyoruz seni teyzesi...çok tatlısın sen...muhabbetine doyum olmuyooo saatler nasıl geçtii anlamadım...keşke gelebilsen...özledik hem bizz seni...
Kızlar ne güzel ya, sizlere özendim şimdi, bende buluşmaya gelmeyi çok isterim. Ama işte bir bahane bulup evden çıkmam gerek. Doğruyu söylesem eşim asla izin vermez çünkü. İçlerinizden sadece reelde tanıyıp görüştüğüm, Melek ile arkadaşız, sizlerlede arkadaş olmayı çok isterdim. Eğerki bir bahane, bir fırsat olursa görüşürüz.. Selamlar..
Sağol canım benim, bende çok sevdim seni, .. evet ya, sohbetimiz çok güzeldi :) şimdi olmazsa, sonrasında yine bir görüşme yapalım olmazmı :) bende özledim..
canım çarşıya alışverişe falan desen yine mi çıkamazsın çok bunaldım falan de gelsen çok güzel olur inan ki
kızlar henüz kimse girmemiş ilk ben yazayım dedim.gerçekten benim için çok güzel bir gündü.kendimi sizin yanınızda çok rahat hissediyorum.hep dediğimiz gibi halden anlayanlarla olmak başka gerçekten.inşallah sayımız artarak devam ederiz gelecek seferlere
kızlar henüz kimse girmemiş ilk ben yazayım dedim.gerçekten benim için çok güzel bir gündü.kendimi sizin yanınızda çok rahat hissediyorum.hep dediğimiz gibi halden anlayanlarla olmak başka gerçekten.inşallah sayımız artarak devam ederiz gelecek seferlere
kesinlikle ben de seninle aynı fikirdeyimmm canım benim....benim için de çokkkk güzellll bir gündü...ben de hepinizi ayrı ayrı çokkk sevdim....hele bennn ne çokk konuştumm öyleeeResmen çenemm düştü....eşim bilee diyooo hani erken gelirdinnn kesin çenen düşmüştür senin yine...
kızlar bende çok mutlu ayrıldım.inşallah görüşmelerimiz devam eder.
kızlar simdi geldik mudanyadan ölü gibiyim.bende cok memnun kaldım bugünden.daim olmasını diliyorum.
geç kaldım cevap için ama benim için de çok güzel bir gündü.. Umarım bu güzel günlerin devamı gelecek... şimdiden plan yapmaya başlayalım...
Keroessa:
Bi daha kine sende gelllll muhakkak. Melek senden çok bahsetti çok merak ettik seni .erkenden bahaneni bulalım seninle de ve forumdaki diğer kızlarla da tanışalım. Feryal ve browhole sizi de bekleriz bi dahakine .
Ayyy içim gitti sorma ya, gelemedim diye. Zaten aradımda Melekten :) kız ne bahsettiki benden öyle :)
ben ondanda daha çok konuşurum haberiniz olsun :) Yaa bir dahakine benim doktora gideceğim zamana felan denk getirsek, kan tahlili vereceğim,hormonlarıma bakılacak.O güne ayarlasak olmaazmı.. Yalnız hafta içi olacak malum hastane hafta içi açık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?