BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

hadi hayırlı olsun canım,inşlh sorunsuz halledersin ve hayırla sonuçlanır, sen ilk defa gittin dimi barış beye. yeniden hsg, sprem yaptırıyormu?yoksa yakın tarihli olursa geçerli olıuyormu?

Ilk gorusmemi subat sonu yaptim.
ve nisan adetiyle tup bebege baslamaya karar verdi.

Canim benim sorunum tubal faktor(tupler cikartilmisti)
Ve bana yillarca tum testler yapilmisti.
sadece fsh gibi birkac testi yeni yaptirdi o kadar.

Esim icin ise eski olan sperm testlerini kabul etti.
Sadece bulasici haataliklarla ilgili testler istedi onlarida doruk tipta yaptirip goturduk.

Insallah hersey yolunda gider canim cok yoruldum.

Geçmiş olsun canım, evet o ağır bir ilaç, bünyeden bünyeye farkediyo tabi etkieri, inşallah daha iyi olursun..

Arkadaşla benim için yasin okuyan ve okutan arkadaşlar sayıları tekrardan verebilirmisiniz, topluyorum da.. Tekrardan ilginize çook teşekkürler Allah sizin içinde kabul eder inşallah..!!

Son düzenleme:

bende kullanıyorum canım iki tane ağır geliyor bende tek içiyorum akşam yatmadan her iki tane içmemde acillik oluyorum osman hocaya sor istersen belki o da teke düşürür

gülisay bi tane benden yaz canım

Tup bebek randevu tel 295 25 25

canım tşk ederim cevabın için, bende hidrosalpenks var laparskopi ameliyat oldum tüpleri alınacaktı fakat açılma gereği duyuldu, keşke keşke alınsaydı ama yapan dr. almadı ne hikmetse( herhalde tekrardan laparaskopi olucam.tüpler çıkartılması gerek çünkü..

bende üniversiteyi randevu alabildim çok şükür 27 mayısa gün verdiler... en erken böyle verdiler,

Son düzenleme:
Arkadaşla benim için yasin okuyan ve okutan arkadaşlar sayıları tekrardan verebilirmisiniz, topluyorum da.. Tekrardan ilginize çook teşekkürler Allah sizin içinde kabul eder inşallah..!!

canım ben 1 tana okudum.Allah kabul etsin

Hayırlıs olur inşallah canım
başka numarası var tüp bebeğin 295 25 25 ten ulaşabilirsin sabahları aramayı dene istersen canım öğleden sonra açmayabiliyorlar

eşimde hareket azlığı vardı canım sperm sayısı çok iyiydi fakat hareket azdı o yüzden barış hoca aşılama olmaz direk tüp bebek uygulaması olur dedi tüp bebek mi yoksa aşılamamı olacak ona barış hoca kara veriyor canım tahlil sonuçlarına göre

bende gittiğim zamanlarda görüyordum hamileleri ama benim gittiğim zamanlarda bukadar yoğun değildiler yannış hatırlamıyorsam 12 gün filan sürdü ilaç tedavisi 18 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi 5. gün embriyosu transfer edildi bana ama diğer embriyolar sonraki güne kalmadı o yüzden dondurma olmadı bizde fakat normalde dondurma işlemini yapıyorlar fakultede canım embriyonun kalitesine göre değişiyor.

canım böyle açıklayıcı cevaplar vermen çok iyi oluyor bizler için. ,inşlh bizlerinde hayırla sonuçlanır. benim merak ettiğim bişe var? acaba Barış bey laparaskopi veya hsterskopi gibi işlemleri yapıyormu* benim herhalde lapasrkopi olmam gerek tüpten önce...(50:

ne demek canım birbirimize yardımcı olacağız herzaman tam olarak bilmiyorum canım ama büyük ihitmalle yapar gibi geliyor çünkü yumurta toplama ve transferi kendisi yapıyor onlarıda yapar keşke net cevap verebilseydim ama gittiğinde zaten sana detaylı olarak ne yapılaması gerektiğini anlatacak Barış hoca Rabbim sizleride tez vakitte evlatlarınıza kavuşturur inşallah canım...

anladım canım çok tşkler, inşlh hayırlısı olur bu son tedavim olur valla bende çok yoruldum (

arkadaşım bende 1 tane yasin okudum.cumartesi kozahan benim için uygun.medicalparkta randevum var zaten.öncesinde de gelebilirim inş.

canım benden 7 taneydi okunan yasin

verdiğin cevaplar için çok sağol canım bize çok yardımcı oluyorsun.bu kulüpte bir çok konu var açılmış ama hamile kaldıkları için cevap veren kimse yok sende hamişsin Allah bağışlasın ama hala bizlerlesin bu çok değerli.buluşmaya geliyor musun

kızlar cumartesi kaçta buluşalım.benim aklıma kent meydanının bahçedeki özsüt geldi.yada kafeteryalar ordaki.hava bozulursa falan içerde oturma olasılığı da olur.başka fikri olan yoksa ya kozahanda yada bu dediğim yerlerden birinde buluşalım olmaz mı.uygun bi saat belirleyelim ki herkes işini ona göre ayarlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…