sağlık ocağına yaptırdım sabah çıkarÇıktı mı canım sonuç?
Ne olur ne olmaz canım sen umudunu kaybetme hiç belli olmazsağlık ocağına yaptırdım sabah çıkar
umutsuz olduğumdan herhalde çok önemsemedim mi nedir
okadar mucize hamilelik hikayesi okudumki :) nasip kısmet yaNe olur ne olmaz canım sen umudunu kaybetme hiç belli olmaz
bide 1,20 çıktı ya önceki sonuç hep sıfır çıkardı o 1 bile heyecanlandırdıNe olur ne olmaz canım sen umudunu kaybetme hiç belli olmaz
Belli olmaz belki geç tutunma olmuştur güzel haberler vermen dileğiyle canımbide 1,20 çıktı ya önceki sonuç hep sıfır çıkardı o 1 bile heyecanlandırdı
inşallah bakalımBelli olmaz belki geç tutunma olmuştur güzel haberler vermen dileğiyle canım
inşallah güzel haberler alırsınız...bide 1,20 çıktı ya önceki sonuç hep sıfır çıkardı o 1 bile heyecanlandırdı
inşallah sağol ama çok küçük bir ihtimalinşallah güzel haberler alırsınız...
hangi dr ?transfer sonrası adet 4 hazirandı
1 temmuz adet bekliyordum hala olmadım
meraktan test yaptırdım negatif
doktora sordum sadece tarlusal kullan gelir adet dedi ama sinir oldum
tedaviye başlayacaktım ama doktorumdan soğudum sanki
gerçek aydınhangi dr ?
hangi merkezde bu doktorgerçek aydın
eurofertilhangi merkezde bu doktor
arkadaşın eşinde de hiç sperm yoktu valla yedi içti birşeyler tüp bebek yoluyla ikizleri var şimdiHerkese iyi geceler aranizda tecrubeli kisiler var banada yardimci olursaniz sevinirim ben 24 yasindayim esimde 26 bugun hastaneye gittik ve sperm testi yapildi esimde hic sperm bulamadilar ve ustunede fsh degeri 38 cikti doktor bize normal yolla cocuk sahibi olmaniz imkansiz gibi birsey dedi ve tup bebek onerdi ama yinede iki hafta sonra tekrar sperm testi yapicaklar kesin olsun diye ama doktor buyuk ihtimal sonuc ayni cikacak dedi simdi bende universitede iyi bir uroloji doktoru ariyorum tekrar test yaptirmak icin ve iyi bir tup bebek merkezi ve doktoru nolur bana da yardimci olun ilk cocugum olucak rabbim kismet ederse daha 9 aylik evliyim
ALLAH var gam yok rabbim yar ve yardımcımız olsun yenisini denersin ama mutlaka kendine zaman ayır dinlentahlil sonucum negatif.....aksini beklemiyordum zaten...
Canım hepsi Allah'ın takdiri..Biz ne desek boş.... İnşallah en yakın zamanda tekrar Şener ve pozitif Keri gorursun...Rabbim kalbine göre versin...tahlil sonucum negatif.....aksini beklemiyordum zaten...
benim doktorum suat bey ama biz başlamadık henüz hazırlık aşamasındayız[/QUOTE
Gittin mi canım kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?