pıhtılaşma bende de cıktıYaptırdık canım. Bende pıhtılaşma çıktı onun dışında bir sıkıntı yok. Eşimin morfolojisi sıfır böyle işte
günaydın nasılsın?Bende onu bilmiyorum canım ama dolleme yapabilmiş spermler İnşallah güzel haberler alırız
Opudan sonra 5-10 gün arasi adet olursunuz dendi ben 14. Gün adet oldum canımgünaydın nasılsın?
birsey sormak ıstıyorum
opuden sonra adet olunuyor mu?
yoksa eski aylardaki adet düzenimiz devam mı ediyor biliyor musun
bana bilgi vermediler adet için ben de olacağım sanırım sana sorayım dedim :)Opudan sonra 5-10 gün arasi adet olursunuz dendi ben 14. Gün adet oldum canım
Merkezden aradılar mi bu gün 3. Gün
Havuz yöntemi olacak o zaman 3 de 5. Güne gider inşallah ne kadar çok embriyo pgt giderse o kadar sağlıklı gelme şansın artar rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ilebana bilgi vermediler adet için ben de olacağım sanırım sana sorayım dedim :)
aradılar az evvel.
bugun 3 tane ıyı varmış
dün 5 i de iyiydi. 2 si bozulmuş bugün
iyi kalan 1-2 olursa pgt yollamayacak doktor
yeniden yapacak işlemi.iğne tedavisi opu vs
2. işlemle yollayacak hepsini
çünkü pgt den de elenen olacak.
evet canımHavuz yöntemi olacak o zaman 3 de 5. Güne gider inşallah ne kadar çok embriyo pgt giderse o kadar sağlıklı gelme şansın artar rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile
İnsallah üç tane sağlıkla 5. Güne ulaşır pgtden en az ikisi sağlıklı gelirevet canım
doktor da havuz yöntemi dedi
bugun bozulmasaydı 5 embriyo işimizi görürdü ama bakalım
3 kalırsa belki 3 ü de yollar hiç bilemiyorum
inşallah ıyı olur
inşallah canım yaİnsallah üç tane sağlıkla 5. Güne ulaşır pgtden en az ikisi sağlıklı gelir
Canım nasip olacaksa hepsi hiçbir sıkıntıya uğramadan sana gelir stresini çok iyi anlıyoruminşallah canım ya
çok üzüldüm .
sen iyisin değil mi
bebiş üzüyor mu seni:)
aa ben seni çalışıyor sanıyordumCanım nasip olacaksa hepsi hiçbir sıkıntıya uğramadan sana gelir stresini çok iyi anlıyorum
Rabbim hayırlısını ve sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize
Ben iyiyim şükür gelecek hafta göreve başlayacagim inşallah sıkıntı olmaz midem çok fena burnumda yanık yemek kokusu ile egzoz kokusu var ne yesem bu kokular beni çıldırttı
Artik geçsin istiyorum yinede bugüne şükürler olsun
canım nasılsın adet oldun muaa ben seni çalışıyor sanıyordum
evdesin demek
allah yardımcın olsun mide olayı cok fena imiş bazı arkadaşlarımdan biliyorum
allah kolaylıklar versin inşallah kısa sürede geçer evet şükür bazen bazı şeyler kolay olmuyor işte
İyiyim sen nasılsın ?canım nasılsın adet oldun mu
iyiyim şükür canım göreve başladım iş güçİyiyim sen nasılsın ?
olmadım ya çok şişim
bugün 10. günüm opüden sonra
cumartesi gününü bekliyorum, pgt sonucu için.
Aa öyle miiyiyim şükür canım göreve başladım iş güç
olursun ben 14. günde olmuştum
güzel haberlerini alalım inşallah pgtden de
canım adet sonrasında 14. gün miyonum alındı sonra dinlenme verilmişti benim hemen transfer olmadıAa öyle mi
Bnde bir terslik mi var acaba dedm
Seni adet olunca cagırmıs mıydı peki
Kolay gelsin sıcaklarda işin çok zor cnm
benim de olmayacak ama doktor cagırdı kontrol içincanım adet sonrasında 14. gün miyonum alındı sonra dinlenme verilmişti benim hemen transfer olmadı
Bende hiç bi durum yok canım başlamadık bile daha ama beni de çağırdı adet olursam 2. Günübenim de olmayacak ama doktor cagırdı kontrol için
belki ilaç falan verecektir bilemedim
bakalım olunca görürüz:)Bende hiç bi durum yok canım başlamadık bile daha ama beni de çağırdı adet olursam 2. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?