- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
ben arı sütü polen bal kullanıyordum ama 3 tane yumurtam oluştu işe yaramadı sanırım ama kalitesi çok güzelmiş dış görünüşü tabii belki bu yönden işe yaramıştıryumurta sayisi arttirici birseyler biliyor musunuz
İncir kürüyumurta sayisi arttirici birseyler biliyor musunuz
iş yaradı mı havuc ta ilave edileni varİncir kürü
– Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz su
-15-20 adet kuru incir
Yapılışı: Öncelikle incirleri bıçakla ikiye bölerek ve beyaz pudrasını bir suda durulayıp temizleyerek işe başlıyoruz. Kaynamakta olan suyun içerisine kuru incirleri katıyoruz ve 15 dakika kadar suyun kaynadığı tencerenin ağzını kapatarak kaynatmaya devam ediyoruz. Süresi bitince ocağı kapatıp 20 dk kadar ılımaya terk ediyoruz. Ilıması ile birlikte tencereyi süzgeçten geçiriyoruz. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içiyoruz.
Kuru incir kürü, 21 günlük periyotlar halinde 2 kez uygulanıyor. 21 günlük uygulama süresi biter bitmez 7 gün dinlenme evresinin ardından 2. 21 günlük süre başlıyor.
Ben de aynı şekilde tedaviye başlamıştım. Mümin bey normalde gördüğüm kadarıyla çok güler yüzlü ilgili bir doktor ama şahin beyin hastası olup ona muayene olduğum için sanırım çok suratsız ve baştan savmacı idi. Gerçi söylediklerine göre şahin bey bütün ilaçları yazıp gitmiş o sadece tedaviye başlanabilir mi başlanamaz mı diye baktı dediler banaMerhaba arkadaşlar
Yardımınıza ihtiyacım var. Amh değerim 0,70. Eşimde de 3. derece varikosel var. Sperm sayısı ve hareketlilik durumu az. Morfoloji %3. Bunları gecen ay öğrendik. 3-4 tane tüp bebek merkezi ile görüştüm. Acıbadem Şahin Zeteroğlu' nda bu ay tedaviye başlayacaktım. Doktor izinliymiş. Onun yerine Mümin Karahasan bakıyormuş. Mümin Karahasan la ilgili bilginiz var mı? Acil yardım eder misiniz? Yarın tedaviye başlamam lazım. Benim durumumda olup başarılı olan var mı? Başka tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Canım amh değerimiz aynı benim de 0,74 üç yumurtam toplandı 2 si döllendi 5. Güne bir tanesi gelebildi ve bugün transferim oldu korkma amh ne göre yumurta sayın normal bursa da nerde tedavi oluyorsunMerhaba tüp bebek tedavisinin 5. Günü.
Doktor ultrasonda sağ yumurtalikta 3 tane yumurta gördü.
Boyutlari: 14 mm, 13 mm, 9,9 mm. Solda yumurta yok. Doktor büyük ihtimal cumartesi opu olur dedi.
Rezervim az, amh 0,70. Ama 5-6 tane yumurta olur zannetmistim. Kan tahlili yapıldı. Hemsireye sordum E2 değeri 51 çıktı. Doktorla konusmadim ama iyi bir değer değil sanırım. Moralim bozuldu. Bu östrojen değeri yukseltilebilirmi? Vu değer düşük olduğunda sanirim yumurtalar ya boş çıkıyor ya da kalitesiz.
Gonal f i hangi dozda kullandın merak ettimMerhaba tüp bebek tedavisinin 5. Günü.
Doktor ultrasonda sağ yumurtalikta 3 tane yumurta gördü.
Boyutlari: 14 mm, 13 mm, 9,9 mm. Solda yumurta yok. Doktor büyük ihtimal cumartesi opu olur dedi.
Rezervim az, amh 0,70. Ama 5-6 tane yumurta olur zannetmistim. Kan tahlili yapıldı. Hemsireye sordum E2 değeri 51 çıktı. Doktorla konusmadim ama iyi bir değer değil sanırım. Moralim bozuldu. Bu östrojen değeri yukseltilebilirmi? Vu değer düşük olduğunda sanirim yumurtalar ya boş çıkıyor ya da kalitesiz.
Gonal f i hangi dozda kullandın merak ettim
Canım amh değerimiz aynı benim de 0,74 üç yumurtam toplandı 2 si döllendi 5. Güne bir tanesi gelebildi ve bugün transferim oldu korkma amh ne göre yumurta sayın normal bursa da nerde tedavi oluyorsun
Gonal f 300 ünite ve femara günde iki kez. Doktor kontrolde femarayi kesti. Ama gonal f aynı dozda kaldı. Çatlamayi önlemek için iğne ekledi.
Baştan söylediği de suydu: yüksek dozda baslamayalim. Yumurtaliklarin cevabını görelim demişti.
Gonal f 300 ünite ve femara günde iki kez. Doktor kontrolde femarayi kesti. Ama gonal f aynı dozda kaldı. Çatlamayi önlemek için iğne ekledi.
Baştan söylediği de suydu: yüksek dozda baslamayalim. Yumurtaliklarin cevabını görelim demişti.
Gonal f i hangi dozda kullandın merak ettim
Canım ben jimer de Suat hazel de tedavi oldum çok memnunum doktorumdan 125 kullandığım ilaçlarSiz hangi ilaçlari kullanınız? Dozları neydi?
İlaç konusunda bir şey diyemem canım ona doktorun karar verebilir ama beslenme için ben süt ve su dışında hiç bir ambalajlı içecek içmedim hergün iki tane yumurta yedim arısütü bal polen karışımı vardı ondan hergün yedim hayatımdan şekeri ve unu çıkardım iğnelerimi vururken 5 kilo verdim bunlar sayesinde protein ağırlıklı beslenmenin çok faydası olur canım yumurta kalitesi içinİnşallah hayırlı haberleriniz olur. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağıniza alırsınız.
inşallah bendeki yumurtalar da dolu ve kaliteli çıkar.
Acıbademde Şahin beyle başlayacaktım. İzinli olduğu için Mümin bey basladi tedaviye. Siz nerde tedavi oluyorsunuz? Memnunmusunuz? Bana tavsiye edebileceğiniz birsey olur mu? Beslenme ve ilaç desteği konusunda
Şahin beye gidecekseniz dikkatli olmanız gerek,azcık bastan savma yapıor.Tsh yüksek bir arkadaşımıza 2 kere tüp yaptı.tsh yi düsürmedn.Sonuc negatif oldu.Döndü tshyi düşürelim dedi.Hiç tavsiye etmiyorm o yüzden.Ben de aynı şekilde tedaviye başlamıştım. Mümin bey normalde gördüğüm kadarıyla çok güler yüzlü ilgili bir doktor ama şahin beyin hastası olup ona muayene olduğum için sanırım çok suratsız ve baştan savmacı idi. Gerçi söylediklerine göre şahin bey bütün ilaçları yazıp gitmiş o sadece tedaviye başlanabilir mi başlanamaz mı diye baktı dediler bana
Şahin beye gidecekseniz dikkatli olmanız gerek,azcık bastan savma yapıor.Tsh yüksek bir arkadaşımıza 2 kere tüp yaptı.tsh yi düsürmedn.Sonuc negatif oldu.Döndü tshyi düşürelim dedi.Hiç tavsiye etmiyorm o yüzden.
Bilgim yok cnm maalesefBenim de yakın zamanda hormon tahlilim yapılmadı. Neredeyse 10 ay öncesinin vardı. Tedaviye basladigim gun Mümin beye sordum hormon tahlili yapılacak mı diye. Şimdi gerek yok dedi. Tedavi süresince bakıyoruz dedi. Şimdi gördüğüm kadarıyla tedavi sırasında kontrollerde bakılan sadece E2 değeri. Bu nasıl iş anlamadım. Zaten rezervim çok az. E2 düşük çıktı. İlk kontrolde 51, ikincisinde 77. Bilginiz var mı bu konuda?
aşılama tutma oranı çok düşük evetKK'nin guzel hanimlari merhaba beni de araniza kabul edin2yildir bebis icin ugrasiyoruz klomen catlatma ignesi progestan kullandım 4ay 3 ya da 4 yumurtam olustu ama olmuyor olmuyor eşimin sperm testi sonucu da gayet iyi doktor hic bir problem gorunmuyor asilama yapalim dedi baska bir doktorla daha gorustuk asilamayla ne vakit ne de para kaybi yasamayin sansi cok dusuk dedi tup bebege yonlendirdi bizi acibadem sahin beyle gorusmeye gidecektik yurtdisindaymis haftaya on gorusme yapıp bidahaki ay muhtemelen tup bebek tedavisine baslayacagiz cok heyecanliyim ama umutlanmaktan korkuyorum her ay umudumun kirilmasindan o kadar yoruldum ki.. benim gibi bir problem olmayip tup bebekle meleğine kavusan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?