BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Sahin zeteroglu bursa acibadem hastanesi
selam canım nasılsın seni görmek ne güzel suan bu niki kullanıyorum soranuse gitmiştim hatırlarsan şAHİN BEY DEN VAZ GECİP İST LA FULYA BAHCECİYE gidiyordum 1 tane 5. gün emriom var insallah tutunur anasına onumuzdeki hafta trensferim var insallah

Bizde ona gıttı bızıde dırek jenemed yonlendırdı ve bı medıkalden ilac önerdı pek içüme sınmedı
Bizi de oraya yönlendirdi.gittik sperm testi yaptırdık.orayı görünce ben tüp bebek fln yapamam demiştim.ve ben orda 2.denememi yaptırdım,tuttu.İnsan hayatta büyük konuşmayacak.Nasibim ordaymış

Bizi de oraya yönlendirdi.gittik sperm testi yaptırdık.orayı görünce ben tüp bebek fln yapamam demiştim.ve ben orda 2.denememi yaptırdım,tuttu.İnsan hayatta büyük konuşmayacak.Nasibim ordaymış
Murat beyde benım amh 2,95 dı dusuk buldu sonra ögrendımkı en ıdeal mış o yuzden bıraz gerıcektım o şubeden kendı mi sızde sorun neydı morfolojı baska

Murat beyde benım amh 2,95 dı dusuk buldu sonra ögrendımkı en ıdeal mış o yuzden bıraz gerıcektım o şubeden kendı mi sızde sorun neydı morfolojı baska
Benim de aynıydı amh.1 senede daha da düşmüş.sorun eşimin morfoloji kötüydü işte.sayı,hız fena değildi.başka sorun gözükmüyordu.yine de doktor kendinden emin olan biri.ben güzel bulmuştum konuşmalarını.şimdiye kadar baya doktor görünce tabi

Jınemed den önce gercek beye gıttık sonra murat bey evet daha guvenılır konusuyordu ama amh kafamı cok karıstırdı embrıyog bayanda jınemedde arastırdım çok iyi yalnız ben şişli memorıal dusunuyorum bakalım belkı esımın hareket morfolojısı duzelır dıte beklıyorum inşAllah duzelırde bursada önerebılcegınız baska ürolojı doktoru yok dımı

Ş
Şuan sadece murat bey var orda zaten.şöyle söyliyim benim amh da aynıydı.geçen sene 9 yumurtam toplandı.evet kötü değil değer ama bu sene nasıl olduysa 2.15 olmuş.yani 2 altına düşünce risk görüyorlar yine de.ben normalde istanbulda yaşıyorum,bursalıyım.bahçeciye de gittim ama ezbere şeyler yapıldı amh a güvenerek.sonuç alamadık.hatta donmuş embriyoma birşey olmayacak denerek genetik önerildi.2 embriyodan biri çöp oldu sonra.bilmiyorum bu defa farklı bir ilaç ve kan sulandırıcı kullandm,taze transfer oldum tuttu.embriyologda iş bitiyor büyük oranda tabi

Bahçeci evet kişiye özel pek yapmıyormuş bu konuda şişliyi memorıal cok önerılıyor kişiye özelmiş eş sıkıntısı oldugu içün iyi labaratuar ıyı embrıyolog gerekıyor oyuzden kafam çok karısık şişlide iki embrıyo koymuyolarmış o yönden de kafam karısık murad bey iki tane olur koyarız demiştı hersey nasıp kısmet gercekten Rabbım saglıkla bebısınızi size bagıslasın inşşAllah çok tşkederim bilgılerınızden dolayı

Rica ederim ne demek:) çok teşekkür ederim.Allah inşallah size de nasip etsin

Bende bursaliyim bursada 6 deneme yaptık 1 tane kimyasal gebelik oldu her klinik kişiye özel tedavi yapsa Nolur sadece ilaç farklı oluyor başka bişey farkı yok neden olmuyor diyoruz sebebi yok diyorlar böyle bi cevap olur mu İstanbulda kliniklerde genelde teknolojisi daha iyi nasip tabi allah ne zaman isterse o zamann nasip edecek ama deneme artıkça insanın modeli bozuluyor umudunu kaybediyor

Rabbim yar yardımcınız oldun istanbulda şişli semra kahraman var o kişiyeözel tedavı yapıyor bnce orayla bi görusun

Rabbim yar yardımcınız oldun istanbulda şişli semra kahraman var o kişiyeözel tedavı yapıyor bnce orayla bi görusun
Bahçeciye eşimi zor ikna ettim istanbul taraftarı hiç olmadı tam 4 aydır başını yedim de kabul etti onun umudu kalmadı hiç olmucak diyor hep boşuna çabalıyoruz diyor . Kadın daha çok yıpraniyor çok ben hiç yilmiyorum allah nasip eder etmez bilmiyorum ama ben cabalicam

Bahcecıde cok cok ıyı hangı doktor cem bey sabrı bey mustafa bahceci cok onerıyolar

Sız genetık pıhtı testlerınızı yaptırdınız mı d vıtamını b12 demir baktırdınız mı ve polen arısutu cok önerıyolar

Cem beye gidecem evet bende sizin dediğiniz doktor da işinde çok iyi ama şimdi bismillah deyip başlıcaz benim herşeye bakıldı ama.su pihtilasmaya bakilmadi başlayalım. Bakalım ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…