BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Hemşirenin biri verdi bana 2. Önlüğü hasta bakıcı bi abla vardı giyin hemen yatağa gir boğazına kadar çek pikeyi demisti

5. Olcak canim

Teşekkür ederim canım paylaşımın için. Son bi embriyonun var onuda denicez ondan sonra zaten hastaneyle ilisigimi kesicem. Bide ona giderim. Ücreti ne kadar biliomusun
Art tüp bebeği arayıp öğrenebilirsiniz. Ama tüp bebek ilk görüşmeler ücretsizde olabiliyor. Doktor muayene etmek isterse muayene parası alınıyor sonrasında alınmıyor. Tüp bebek fiyatlar hemen her yerde aynı sadece yumurtaları toplayıp transfer etmek toplam 9100lira. İlaçlar hariç.

Kızlar benimde 2.denemem olacak yaşım 39. Bu işte İstanbul, Ankara da isim yapmış meşhur doktorlar aşağıdaki sayfadaki bilgileri uygulattırıyor. Bende giden arkadaşlardan biliyorum.Gidenler hep aynılarını uygulamış. Uzak olduğu için devamlı git gel yapamayacağımız için İstanbulda yaptıramayacağız. multivitamin, omega ve Coenzyme başladım.
Şu linkte gerçekten güzel doğru bilgiler verilmiş. Paylaşmak istedim. Okumanızda fayda var.

Merhaba canım uzun süredir girmedim kusura bakma 2. Transfer için başladık tekrar pıhtılaşma çıktı acbadem de devam ediyorum tedavime ben şu anlık memnunum ama her Dr her hastaya iyi gelmeyebiliyor embriyolari taşımayı da düşünmedik değil ama gittiğim yerde de transfer süreci yine aynı olacaktı o yüzden sahin beyde devam ediyorum zaten son embriyolari

neden düşündünüz öyle birşey canm.

Kizlar yakın zamanda transfer işlemi yapacak arkadaşlar doktorunuza sorarmisiniz (benim transfer 1 ay sonraya atti)akapunktur tedavisi yapıyorlarmış transfer öncesi ve opu öncesi merak ettim bende ben gidersen bende sorucam.yalnis hatırlamıosam yüzde 65 oranda tutma oranını yukseltiyomus.

bursa için ben de doktor arayışı içindeyim..pembe mavi lale erbilde 1 olumsuzum var..
jimer suat hazer hakkında bilgisi olan var mı ? ya da bursa içn doktor tavsiyesi olan ?
Benimde 3sene önce jinemed de bir negatifim olmuştu şimdi jimer suat beye başladım. Ağırdan alıp incelemesi iyi gibi geldi. Gidenler genelde pel memnun

Bende jimer suat beye tedaviye başladım. Bakalım ikinci denenem nasıl sonuç verecek çokta umutlu değilim ne yapacağımı şaşırıyorum omega ve folik asit alıyorum. Arı sütü ve koenzim, selenyum desteği de hasarları onarıyormuş yumurta kalitesine iyi geliyormuş. Onlarıda takviye kullanmak istiyorum. Tabi bunları doktor söylemedi kendim araştırdım.

bursa için ben de doktor arayışı içindeyim..pembe mavi lale erbilde 1 olumsuzum var..
jimer suat hazer hakkında bilgisi olan var mı ? ya da bursa içn doktor tavsiyesi olan ?
Pembe mavi nevin hanimda 3 negatifim 1 pozitif ve kurtajim var ve hala israr ediyor esim o hastane ve doktor konusunda

Pembe mavi nevin hanimda 3 negatifim 1 pozitif ve kurtajim var ve hala israr ediyor esim o hastane ve doktor konusunda

benim pembe maviyi düşünmememdeki tek sebep olumsuz tecrübem,yani psikolojik olarak.. yoksa genel olarak doktorumdan da hastaneden de memnun kalmıştım

şimdi de şahin bey de başlıyorum nasipse..

Selam. Ben şu an jimere gidiyorum ama daha çok ilk denememin başında art nin sahibi prof. osman develioğlu na gitmiştim. Hocanın bilgisi ve başarıları güzel gerçekten. Eşim bilmiş tavrını sert duruşunu sevmediği için tekrar gitmedik. Araştırdığım kadarıyla Bursa'da jimer ve Art wn iyileri. Ve hastalara en azından para olarak bakmıyorlar. Bence osman hocayla bir görüşün derim. Sonra jimerle de isterseniz görüşün.

Jimere
Jimere de gittim ben orda histeroskopi ameliyatı oldum ameliyat sonrasi kontrolde para talep ettikleri icin esim sinirlendi haliyle ve doktorumun alay edercesine para istedikleri icin sinirlenen esime gülmüştü bende cok gücenmiştim sonucta para kolay kazanilmiyo.bilmiyorum bakalim simdi nasil yapicaz.

kim yaptı işlemi.. Orada tüp bebe 5 bin + ilaç yazmış biri bana fazla uygun geldi bir yanlışlık mı var acaba

Tup bebek fiyatini bilmiyorum canim. Operasyonu aral bey yapti
Benim
Tam okudum. Aklıma Aral bey geldi. Sonra aşağıda bsşka cevapta Aral beyi yazdığınızı görünce tahminim doğru çıktı neden derseniz? Mehmet aral atalay uludağ üniv. Sindeydi 3 sene önce benim tüp bağlama ameliyatımı kendisi yaptı. Ameliyatttan çıkar çıkmaz kaçacak halimiz yok, bana eşimiz nerde ödeme için uğrasın dediydi ordan biliyorum. Ama tüp bebek tarafında Suat bey hiç öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…