Ben tedaviye başladım fiyat şöyle ilaçlar hariç, Yumurta takibi, yumurta toplama, embriyo transferi toplam 8500 lira. Eğer dondurulmuş embriyomuz varsa Sadece embriyo transferi 3000lira.kim yaptı işlemi.. Orada tüp bebe 5 bin + ilaç yazmış biri bana fazla uygun geldi bir yanlışlık mı var acaba
hayırlı olsun cnm, ilaçlar hariç 8500 yani doğru mu anladımBen tedaviye başladım fiyat şöyle ilaçlar hariç, Yumurta takibi, yumurta toplama, embriyo transferi toplam 8500 lira. Eğer dondurulmuş embriyomuz varsa Sadece embriyo transferi 3000lira.
Evet listede öyle yazıyorhayırlı olsun cnm, ilaçlar hariç 8500 yani doğru mu anladım
bende regl olunca tekrar muayeneye gideceğim acıbademe bakalım.. bir türlü olmadı 2 aydır gidiyorum e2 inşallah bu ay düşmüştürEvet listede öyle yazıyor
Bende bugün yumurta büyütmeye iğnelere başladım.bende regl olunca tekrar muayeneye gideceğim acıbademe bakalım.. bir türlü olmadı 2 aydır gidiyorum e2 inşallah bu ay düşmüştür
neler yazdı canm, ek vitamin falan da verdi miBende bugün yumurta büyütmeye iğnelere başladım.
Ben aslında İstanbul da bir kaç iyi doktor var özellikle bahçecide cem çelik'e gitmeyi çok istemiştim ama eşim işinden dolayı devamlı gidip gelmek zor olacağı için gidemedik. Burdan gidenlerden ve İnternetten araştırdığım kadarıyla yumurtaları zayıf olanlara tedavi öncesi omega 1000, koenzim 100mg, arısütü filan almak faydalıymış. Bayağı makale okudum. Bende tedaviye başlamadan 2 ay kadar omega, folik asit aldım. Geç kalmış olsamda 1 ay kadar koenzim aldım. Hormonlar,kan değerlerim normal, deha normal olunca yumurta besin alabiliyormuş.yaşım 39 amh düşük. Yumurtalarım zayıf. Ama doktora sormama rağmen takviyeye gerek yok. Bende şimdi omega ve koenzime devam etsemmi diye kafamda soru işaretlerineler yazdı canm, ek vitamin falan da verdi mi
benimde yaşım 38 amh 0,50 çikolata kistinden dolayı. Şahin bey bana verdi bir vitamin ben zaten omega v.s kullanıyorum, devam et sorun olmaz canım. bende 3-4 güne regl olacağım, umarım ikimizden de çok ve kaliteli yumoşlar çıkar. Senin amh kaçtı ? Ultrason görüntün nasıl folikül sayılıyor muBen aslında İstanbul da bir kaç iyi doktor var özellikle bahçecide cem çelik'e gitmeyi çok istemiştim ama eşim işinden dolayı devamlı gidip gelmek zor olacağı için gidemedik. Burdan gidenlerden ve İnternetten araştırdığım kadarıyla yumurtaları zayıf olanlara tedavi öncesi omega 1000, koenzim 100mg, arısütü filan almak faydalıymış. Bayağı makale okudum. Bende tedaviye başlamadan 2 ay kadar omega, folik asit aldım. Geç kalmış olsamda 1 ay kadar koenzim aldım. Hormonlar,kan değerlerim normal, deha normal olunca yumurta besin alabiliyormuş.yaşım 39 amh düşük. Yumurtalarım zayıf. Ama doktora sormama rağmen takviyeye gerek yok. Bende şimdi omega ve koenzime devam etsemmi diye kafamda soru işaretleri
(Yukaridaki cevabın devamıneler yazdı canm, ek vitamin falan da verdi mi
Vitamini kendim araştırıp kullandım. Ama devam etsemmi diye araştırıyorum.Bu arada Sana hangi vitamini verdi?benimde yaşım 38 amh 0,50 çikolata kistinden dolayı. Şahin bey bana verdi bir vitamin ben zaten omega v.s kullanıyorum, devam et sorun olmaz canım. bende 3-4 güne regl olacağım, umarım ikimizden de çok ve kaliteli yumoşlar çıkar. Senin amh kaçtı ? Ultrason görüntün nasıl folikül sayılıyor mu
araştırmana gerek yok kullanabilirsin. Bana evolition diye bir vitamin verdi kompleks bir vitamin zaten içinde herşey var. dozu kaç iğnelerinin gonal f'mi(Yukaridaki cevabın devamı) vitamini doktora sormama rağmen gerek yok dedi. İğnelere başladım. Ama dediğim gibi vitamin
Vitamini kendim araştırıp kullandım. Ama devam etsemmi diye araştırıyorum.Bu arada Sana hangi vitamini verdi?
Benimde yaş 39.amh 0.31. Ultrasonda 3 yumurta gördü. Yumurtalar zayıf. İnşallah kaliteli oluşur. Şimdi bana 5 günlük iğne ilaç yazdı gelişiyormu diye bir bakalım boşuna sonra elinde ilaç kalmasın dedi. Zaten çok pahalı. Pazartesi kontrol edecek. Gelişme olursa yine reçete yazarım dedi.
Ben tedaviye başladım fiyat şöyle ilaçlar hariç, Yumurta takibi, yumurta toplama, embriyo transferi toplam 8500 lira. Eğer dondurulmuş embriyomuz varsa Sadece embriyo transferi 3000lira.
Tüp bebek tedavisi 8500+kdv yazmışlar ama altında o yazdığım ayrıntılar yazıyor. Muayene ücreti sadece işk gittiğinizde alıyorlar. Sonrası taa yumurta toplama olacağıı zamanMerhaba, 8500 mü 9100 mü acaba jimer ?
Kimyasal olduğunda o psikoloji ile herşeyi düşünebiliyor insan canımneden düşündünüz öyle birşey canm.
canım bana sorarsan pembe maviyi geç derim, jimer ile ilgili herkes farklı bişey söylüyor sevende var sevmeyende sen memnun kalmamışmıydınMerhaba
Hepinize bol şans ve sabır diliyorum . Kafası baya karışmış olarak sizlerin de fikirlerini almak istedim. Yeniden tedaviye başlayacağım ama dr değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım.
1 Aşılama negatif (Pembe-Mavi)
1 tüp bebek tedavim 3 dondurulmuş transferim oldu. 1 Kimyasal 2 negatif (jimer)
Sizce ne yapmalıyım
Pembe mavidense jimerde devam edin derim ikisine de gitmedim ama jimerden daha çok memnun kalan Mehmet aral bey tüp bebek yapıyor onunla bi görüşün istersenizcanım bana sorarsan pembe maviyi geç derim, jimer ile ilgili herkes farklı bişey söylüyor sevende var sevmeyende sen memnun kalmamışmıydın
Ben memnunum aslında ama arada kafam karışıyor. 3 seferdir tedaviye başlayacağım progestron değerim yüksek çıkıyor. Ocak ayına kaldım yinecanım bana sorarsan pembe maviyi geç derim, jimer ile ilgili herkes farklı bişey söylüyor sevende var sevmeyende sen memnun kalmamışmıydın
Ben de aynı düşünüyorum Ben Suat Bey 'e gidiyorum.Pembe mavidense jimerde devam edin derim ikisine de gitmedim ama jimerden daha çok memnun kalan Mehmet aral bey tüp bebek yapıyor onunla bi görüşün isterseniz
benimde e2 yüksek çıkıyor doğun kontrol hapı kullandım reglim gelince gideceğim acıbademe.. Suat bey mi dedi bunlarıBen memnunum aslında ama arada kafam karışıyor. 3 seferdir tedaviye başlayacağım progestron değerim yüksek çıkıyor. Ocak ayına kaldım yineDedim yine yüksek çıkarsa ne yapacağız ? Bir daha çıkarsa bakacağız farklı bir yol izleyeceğiz dedi. Madem farklı bir yol neden yapılmıyor da her ay erteliyoruz. Buna kafam takılıyor.
Evet Suat Bey.benimde e2 yüksek çıkıyor doğun kontrol hapı kullandım reglim gelince gideceğim acıbademe.. Suat bey mi dedi bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?