Ee ne olcak peki. Ayy bole oluncada insan endişe ediyo benim.nolcak bakalim adet olcakmiyim bilmiorum da son 1 tane embriyo var önceki hastanemde adet olunca onu transfer ettirmem lazim.hakkimozda hayirlisi neyse o olsun. Sende coxuk var miAradım,Küçük kist olmuştur acele etme bekle dedi ama muayene oldum başka bir yerde kist vs yok dediler. estrofem kaynaklı olabilirmiş bilemiyorum ki. 10 gün geçmiş olması korkutuyor beni, yapışıklık vs olmuştur diye
Ee ne olcak peki. Ayy bole oluncada insan endişe ediyo benim.nolcak bakalim adet olcakmiyim bilmiorum da son 1 tane embriyo var önceki hastanemde adet olunca onu transfer ettirmem lazim.hakkimozda hayirlisi neyse o olsun. Sende coxuk var mi
Bende 2 kurtaj oldum aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız.bebek gelişsin diye yer açıldı rahimde her ikiside 6 haftalik olunca gelisemiyo kalbi durup oluyolar ölüyorlarYok canım 3 düşük yaşadım ben. Sende öyle olmaz inşallah korkutmak için söylemedim aslında :) genişletme diyince acaba sana spiral balon vs takıldı mı merak ettim.
histereskopiden sonra yapışıklık tüpte tıkanma v.s olabiliyormuş, aslında hiç kurcalatmamak ama napıcamızı da şaşırdık artık :) Her dr başka fikir söylüyoAradım,Küçük kist olmuştur acele etme bekle dedi ama muayene oldum başka bir yerde kist vs yok dediler. estrofem kaynaklı olabilirmiş bilemiyorum ki. 10 gün geçmiş olması korkutuyor beni, yapışıklık vs olmuştur diye
Doktorum bana emeliyatini ol insallah saglikla bebegini kucagina alcaksın dedi. Bole bi cümleyi duyunca eminin herkez inanır ve doktora güvenip bıçak altina yatar umut iste biz kadınlar ne yapalim.baskahistereskopiden sonra yapışıklık tüpte tıkanma v.s olabiliyormuş, aslında hiç kurcalatmamak ama napıcamızı da şaşırdık artık :) Her dr başka fikir söylüyo
canım doktorum hep umutlu hep duygusaldır :)Doktorum bana emeliyatini ol insallah saglikla bebegini kucagina alcaksın dedi. Bole bi cümleyi duyunca eminin herkez inanır ve doktora güvenip bıçak altina yatar umut iste biz kadınlar ne yapalim.baska
Bursada nerdesincanım doktorum hep umutlu hep duygusaldır :)
Ayyy Allah korusunhistereskopiden sonra yapışıklık tüpte tıkanma v.s olabiliyormuş, aslında hiç kurcalatmamak ama napıcamızı da şaşırdık artık :) Her dr başka fikir söylüyo
heykel, ama dr bey ile beraber çalıştım ordan biliyorumBursada nerdesin
yok kız nadir bişey o, hemde doktorun hamaratlığına bağlı merak etme zo yüzdenAyyy Allah korusun
yok kız nadir bişey o, hemde doktorun hamaratlığına bağlı merak etme zo yüzden
Bursa da en iyi kadın doğumcuların hocadı prof dr osman develioğlu var. Aslında onada bir görünebilirsiniz. Bende tüplerde yapışıklık vardı sen tüpkeri bağlatmadan sana bir şey yapamam düşük riski oluşturuyor demişti. Bende araştırdım hakikaten prof tezlerinde hep risk olduğu yazılmıştı. Başka prof. Larda bunu öneriyordu oyüzden bağlattım. Osman hoca yada danışın isterseniz fsm de art tüp bebek merkezinin sahibiBenim 4 yıllık problemlerimi bi muayne ve geriye dönük evraklara bakarak çöpe attı.cok farklı ve çözülemeyecek bi problem.oldugunu söyledi.insaallah olumlu sonuçlar aliriz hep birlikle bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz
Teşekkür ederim canım paylaşımın için. Son bi embriyonun var onuda denicez ondan sonra zaten hastaneyle ilisigimi kesicem. Bide ona giderim. Ücreti ne kadar biliomusunBursa da en iyi kadın doğumcuların hocadı prof dr osman develioğlu var. Aslında onada bir görünebilirsiniz. Bende tüplerde yapışıklık vardı sen tüpkeri bağlatmadan sana bir şey yapamam düşük riski oluşturuyor demişti. Bende araştırdım hakikaten prof tezlerinde hep risk olduğu yazılmıştı. Başka prof. Larda bunu öneriyordu oyüzden bağlattım. Osman hoca yada danışın isterseniz fsm de art tüp bebek merkezinin sahibi
Jimer den memnun kaldin mi hastane olarakTeşekkür ederim canım paylaşımın için. Son bi embriyonun var onuda denicez ondan sonra zaten hastaneyle ilisigimi kesicem. Bide ona giderim. Ücreti ne kadar biliomusun
Pek deil. Ameliyat onlukleri cok ince iç gösterio.ameliyat sonrası ped koymamışlar ben istedim meselaJimer den memnun kaldin mi hastane olarak
Pek deil. Ameliyat onlukleri cok ince iç gösterio.ameliyat sonrası ped koymamışlar ben istedim mesela
evet kızlar benimde arkadaşım doğum yaptı orda ben hep yanındaydım hiç beğenmedim ve o zaman önlük benimde dikkatmi çekmişti, kız orasını burasını saklayacağım diye strese girmişti ve hemşireler çok bilgisiz ve ilgisiz gibi hissetmiştimAynen yaaa.. o önlük facia resmen. Bağlanmıyor incecik...Annem üni. Hastanesinde histereskopi oldu ona normal kumaş önlük giydirmişler, eşimin bile dikkatini çekti yani. O kadar paraya böyle muamele. Sizin ilk tüp bebeğiniz mi olacak?
Esimde aynı şeyi söyledi ben bi tane daha önlük istedim 2 tane ust uste giydim doktor neyse ama ameliyathanede de erkek vardı.Aynen yaaa.. o önlük facia resmen. Bağlanmıyor incecik...Annem üni. Hastanesinde histereskopi oldu ona normal kumaş önlük giydirmişler, eşimin bile dikkatini çekti yani. O kadar paraya böyle muamele. Sizin ilk tüp bebeğiniz mi olacak?
5. Deneme olcak canim benimEsimde aynı şeyi söyledi ben bi tane daha önlük istedim 2 tane ust uste giydim doktor neyse ama ameliyathanede de erkek vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?