BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Ee ne olcak peki. Ayy bole oluncada insan endişe ediyo benim.nolcak bakalim adet olcakmiyim bilmiorum da son 1 tane embriyo var önceki hastanemde adet olunca onu transfer ettirmem lazim.hakkimozda hayirlisi neyse o olsun. Sende coxuk var mi

Ee ne olcak peki. Ayy bole oluncada insan endişe ediyo benim.nolcak bakalim adet olcakmiyim bilmiorum da son 1 tane embriyo var önceki hastanemde adet olunca onu transfer ettirmem lazim.hakkimozda hayirlisi neyse o olsun. Sende coxuk var mi

Yok canım 3 düşük yaşadım ben. Sende öyle olmaz inşallah korkutmak için söylemedim aslında :) genişletme diyince acaba sana spiral balon vs takıldı mı merak ettim.

Yok canım 3 düşük yaşadım ben. Sende öyle olmaz inşallah korkutmak için söylemedim aslında :) genişletme diyince acaba sana spiral balon vs takıldı mı merak ettim.
Bende 2 kurtaj oldum aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız.bebek gelişsin diye yer açıldı rahimde her ikiside 6 haftalik olunca gelisemiyo kalbi durup oluyolar ölüyorlar

histereskopiden sonra yapışıklık tüpte tıkanma v.s olabiliyormuş, aslında hiç kurcalatmamak ama napıcamızı da şaşırdık artık :) Her dr başka fikir söylüyo

histereskopiden sonra yapışıklık tüpte tıkanma v.s olabiliyormuş, aslında hiç kurcalatmamak ama napıcamızı da şaşırdık artık :) Her dr başka fikir söylüyo
Doktorum bana emeliyatini ol insallah saglikla bebegini kucagina alcaksın dedi. Bole bi cümleyi duyunca eminin herkez inanır ve doktora güvenip bıçak altina yatar umut iste biz kadınlar ne yapalim.baska

Doktorum bana emeliyatini ol insallah saglikla bebegini kucagina alcaksın dedi. Bole bi cümleyi duyunca eminin herkez inanır ve doktora güvenip bıçak altina yatar umut iste biz kadınlar ne yapalim.baska
canım doktorum hep umutlu hep duygusaldır :)

Gercekden oyle. Biz eşimle anlattıkları karşısında şoka girdik cok umutlu konuştu mutlu etti bizi ama bi yandan da diğer doktorların yaptıklarına karşı büyük bi yıkım oldu.

yok kız nadir bişey o, hemde doktorun hamaratlığına bağlı merak etme zo yüzden

Yok zaten güveniyorum, bi de o kadar genişletme vs yapılmadı diye biliyorum. Kısmet belki de estrofem etkisiyle yumurtlama olmadı. O yüzden de adet olamıyorum. Kısmet artık...

Bursa da en iyi kadın doğumcuların hocadı prof dr osman develioğlu var. Aslında onada bir görünebilirsiniz. Bende tüplerde yapışıklık vardı sen tüpkeri bağlatmadan sana bir şey yapamam düşük riski oluşturuyor demişti. Bende araştırdım hakikaten prof tezlerinde hep risk olduğu yazılmıştı. Başka prof. Larda bunu öneriyordu oyüzden bağlattım. Osman hoca yada danışın isterseniz fsm de art tüp bebek merkezinin sahibi

Teşekkür ederim canım paylaşımın için. Son bi embriyonun var onuda denicez ondan sonra zaten hastaneyle ilisigimi kesicem. Bide ona giderim. Ücreti ne kadar biliomusun

Pek deil. Ameliyat onlukleri cok ince iç gösterio.ameliyat sonrası ped koymamışlar ben istedim mesela

Aynen yaaa.. o önlük facia resmen. Bağlanmıyor incecik...Annem üni. Hastanesinde histereskopi oldu ona normal kumaş önlük giydirmişler, eşimin bile dikkatini çekti yani. O kadar paraya böyle muamele. Sizin ilk tüp bebeğiniz mi olacak?

evet kızlar benimde arkadaşım doğum yaptı orda ben hep yanındaydım hiç beğenmedim ve o zaman önlük benimde dikkatmi çekmişti, kız orasını burasını saklayacağım diye strese girmişti ve hemşireler çok bilgisiz ve ilgisiz gibi hissetmiştim

Esimde aynı şeyi söyledi ben bi tane daha önlük istedim 2 tane ust uste giydim doktor neyse ama ameliyathanede de erkek vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…