BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canim oncelikle cok gecmis olsun jimer de para mevzusuna hic girmicem soylencek cok sey var aslinda ama vicdanlarina birakiyorum. Ameliyat sonrası iliski yasagi oldugunu bilmiodum bana da soylemedi ama zaten iliski olmadi benim kanamam cok oldu. Pembe mavide devam ediyorum tedavime nevin hanim istersen bi görüş 5. Deneme icin yarin kontrole gidicem dua edin insaallah kucagimiza aliriz yawrularimizi. Bu arada benimde 2 kurtajim var pembe mavide

Bende düşünüyorum. Tüp bebeğe karar verdiğimde pembe mavi ile görüşmeye gitmeye kısmet olmadan gebe kalıp düşük yaptım. Zaten o yüzden aral beyi bulmuştum o da histereskopi yaptı işte. Her şey kısmet. Aral beyin de kötü bi doktor olduğunu düşünmüyorum ama süreç çok zor insan her şeyden nem kapıyor. İnşallah senin de hakkında hayırlısıyla bu sürecin pozitif olur :)

Kotu bi doktor deil zaten maddi acidan cok zorluyorlar haliyle bizde etkileniyoruz birazda olsa tolerans bekliyoruz pembe mavide pazartesi gunu transferim var kismetse bakalim hayirlisi insaallah cok umutluyum aral beyle nevin hanim birlikte yurutucekler tedavimi

Neden ikisi birlikte yürütüyor? Aral bey jimerde tüp bebek yapmıyor mu?

Neden ikisi birlikte yürütüyor? Aral bey jimerde tüp bebek yapmıyor mu?
Mehmet Aral bey üniversite deyken ben ona yitüp ameliyatı olmuştum. Şimdi Jimere geçmiş Ama ben Jimer tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum oranın tek doktoru Suat hazer. Aral bey yine kadın doğumcular arasında riskli hamilelik ve inferliteye bakıyor diye duydum

Progesteron 1in üzerindeyse vücut kendini hamile sanıp embriyoyu atıyormuş 1in altında ise transfer yapılıyor denildi bana. Bende Jimer e gidiyorum Suat beye
Evet Suat Bey de 1 altında görmek istiyorum dedi. En son 1.68 di bakalım adetim başlasın gideceğim sanırım haftasonuna doğru

Hayırlısı olsun canım
Umarım hakkında hayırlısı olur . Oldun mu transfer ne durumdasın?

Hayırlısı olsun canım
Umarım hakkında hayırlısı olur . Oldun mu transfer ne durumdasın?
3 embriyo dan teki kalmıştı 5.gün oda gelişimi durdu transfer iptal oldu. Sonra doktor hem yumurta hem spermden bunun olabileceğini söyledi. 3.denemeyi düşünürsen en az 3 ay impryl adında takviye ilacını kullanmanı önerdi. Tedavinin başında niye bu önlemi almazlar bilmem zaten yaşım 39,5. Yumurtalarım zaten zayıftı. Boşuna para ve emeğimiz gitti

Hayırlısı olsun canım maalesef bu her hastanede her dr da var
Benim de dün kontrolüm vardı nihayet düştü progesteron bugün başladım ilaçlara hayırlısı diyelim.

İyi bayramlar arkadaşlar yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim. Nasipse 1-2 içerisinde ben de önce aşılama sonra tüp bebek düşünüyorum Bursa’da. Şimdiden araştırmalara girişeyim dedim. Jimer Art ve Acıbadem iyi merkezler arasında söylenmiş sanırım. Bu üçüne de bi gidip muayene olayım fikir alayım diyorum.. Güncel dönem fiyatlarını biliyor musunuz Ya da memnuniyetsizlik yaşayan şurdan uzak dur aman dediğiniz bir şey var mı? Son durumlar neler birlikte grubu tekrar güncel tutarsak güzel olur bence destek oluruz birbirimize

Art da osman hoca cok tecrubeliymis ama sanırım cok konusmazmis biraz sert davranıyomus oyle gördüm yorumlardan. Acibadem den pek memnun kalan yok. Jimer de suat hoca dan memnun kalanlar cok. Jimer de benim canım doktorum da yapıyo tüp bebek doçent doktor Mehmet aral atalay

Acıbadem’den niye kimse memnun değil ki aslında çok ünlü eski bir merkez? Jimerde zaten Aral ile Suat bey yapıyor sanırım ben gidersem kime gitsem ki hangisi daha iyi? Siz de tüp mü yaptırdınız orada?

Acıbadem’den niye kimse memnun değil ki aslında çok ünlü eski bir merkez? Jimerde zaten Aral ile Suat bey yapıyor sanırım ben gidersem kime gitsem ki hangisi daha iyi? Siz de tüp mü yaptırdınız orada?
Ben burdan öyle gördüm standart tedavi yapıyo diye.. Ben tüp yaptırmadım ama suan doktorum aral hoca cok memnunum. Ama suat hocadan da cok memnun kalan var. Bence ön görüşme yapıp karar vermek mantıklı

Merhaba benim yazdıklarımı da okumuşsunuzdur zaten. Şeytan bana pembe maviye git diyor yazmışım en son şu an oraya gidiyorum ismail beye. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız inşallah.

Ben aral beyden memnun kalmadım. Memnun olanı çok.. memnun olanların çoğu da gebe olanlAr. Gebe olsaydım ilgisi farklı olurdu ama resmen bizi aylarca oyaladı.şimdi jimerden ayrılmış yine kendi yerini açmış. Tüp bebeği art de yapıyorMuş. O da çok iyi bir hekim netice de . Enerji meselesi bence bu biraz da. Hepsinin yaptığı aynı iş hemen hemen.

pembe mavideki ilgiden çok memnumum ben şimdilik. İnşallah evlat sahibi olmama da vesile olurlar.

Hayırlı olsun cnm. Ins kavuşursun bebeğine saglikla aral hoca öğlene kadae jimerde öğleden sonra muayenede çalışıyo. Dediğin gibi enerji meselesi. Cok bilindik yerde yada herkesin memnun kalmadığı yerde yaptırıp olumlu sonuç alan da cok

Evet doğru söylüyorsun tabi neticede üç aşağı beş yukarı hepsi aynı şeyi yapıyor nasibinde ne varsa o olur. Benim istediğim de İçime sinen güvenebileceğim bir merkez ve doktor olması. İnşallah umduğumu bulabilirim
siz ne kadardır istiyorsunuz bu arada Ve fiyat olarak nasıl seçtiğiniz merkez?
Biz de 2 senedir istiyoruz ama olmuyor üstelik sebepsiz diyorlar çok sinir bozucu bi durum...

Ben burdan öyle gördüm standart tedavi yapıyo diye.. Ben tüp yaptırmadım ama suan doktorum aral hoca cok memnunum. Ama suat hocadan da cok memnun kalan var. Bence ön görüşme yapıp karar vermek mantıklı
Evet ben de öyle düşünüyorum ön görüşme ayarlayacağım bakalım hangisine karar verirsem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…