BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Evet ben de öyle düşünüyorum ön görüşme ayarlayacağım bakalım hangisine karar verirsem artık
Bence bi kac tanesiyle görüş cnm farkını görürsün. Ama genelde muayene etmiyolar ve genel şeylerden bahsediyorlar muayene etcem derse ücret istiyolar

Pembe mavi hastanesinde ilk görüşme ücretsiz. Muayene etti beni İsmail bey. Kızlar tavsiye ederim

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. ismail beyde tedavi gördünüz mü? Bende ona başladım. Süreç hakkında bilgi verebilir misiniz memnun kaldınız mı?

İnşallah gönlünce olur.

Ne kadardı tam hatırlamıyorum açıkçası ya, 12-14 bin gibi bişeydi.

Ben daha önce merkezlerle görüşmüştüm jimer eurofertil acıbadem, jimer ve acıbadem aynıydı fiyat olarak. Euro fertil daha uygundu.

Aynen öyle canım. Olumsuz yorum yapamam hakkında, memnun olanı daha çok çünkü aral beyin. Hep yazıyorum zaten bizim enerjimiz tutmadı

Bence bi kac tanesiyle görüş cnm farkını görürsün. Ama genelde muayene etmiyolar ve genel şeylerden bahsediyorlar muayene etcem derse ücret istiyolar
Muayene için ben direk Osman beyi düşünüyorum. İşinde çok uzman olduğunu yazmışlar Ya bakalım bende kimsenin bulamadığı sorunu bulabilecek mi merak ediyorum sonrasında bakalım kim daha ilgili bilgili ise bir karar veririz ona göre eşimle. İnşallah Rabbim doğru kararlar verdirsin bu uğurda çok uğraştırmasın

Teşekkür ederim bilgi için Son olarak Art ile görüşmüş müydünüz acaba? Acıbadem veya jimerden daha mı ücretlidir diye aklımdan geçiyor

Osman hocaya gittim ben cnm hic ilgilenmedi istiyorsan al randevu ver ücret muayene edeyim dedi. Esim de en azindan rahim filmine bakın dedi cok yoğunum k balmayin dedi. Yani istiyorsan 600 lira vercen muayene etçrk

Osman hocaya gittim ben cnm hic ilgilenmedi istiyorsan al randevu ver ücret muayene edeyim dedi. Esim de en azindan rahim filmine bakın dedi cok yoğunum k balmayin dedi. Yani istiyorsan 600 lira vercen muayene etçrk
Muayene ücreti almadan muayene etmesini beklemiyorum kimseden zaten. Öbür türlü olsa işin önünü alamazlar zaten çok yoğun çalışıyorlar bu sefer asıl yaptıkları iş yarım kalır. Beni Osman hocada daha çok korkutan sert olması hele bi de terslerse suratsız falan davranırsa o takdirde başka merkeze yönelebilirim bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun.
siz doğal yolla kalmıştınız değil mi?

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. ismail beyde tedavi gördünüz mü? Bende ona başladım. Süreç hakkında bilgi verebilir misiniz memnun kaldınız mı?
Evet İsmail bey de tedavi gördüm . Benim yumurta sayım azdı tek sıkıntımız oydu. İsmail bey de doğal yolla hamile kalırsın ama ne zaman bilemeyiz onu beklerken yumurta sayın düşer dedi hangi doktora gitsem stresten dolayı olmadığını söyledi 1 sene kendiliğinden olması için bekledik. Aman dedim seni mi bekleyeceğim yaptırım tüp bebek İlk deneme de bingo . Bir kere tedaviye çok neşeli başladım hiç umudumu kaybetmedim her vurduğum iğne bana mutluluk verdi çünkü bebeğime yaklaştırıyordu beni transfer zamanı İsmail beyle güle oynaya transfer yaptık ona da hep tutacak olacak görürsün diyordum ben çok hazırdım inat ettim oldu Yumurta toplama transfer işlemi hepsi 1 ay içinde oldu hayırlı haberi de aldım darısı başına doktorun çok kıymetli sonsuz güven duy

Acıbadem Şahin Zeteroğlu çok iyi bir hekim tavsiye ederim

Soranüs de muayene etmişti beni para almadan. Malesef tersliyo diye yorumlar okumuştum ama tekrar söylüyorum burda okuduklarımi söylüyorum.. Cok şükür tedaviyle kaldım

Soranüs de muayene etmişti beni para almadan. Malesef tersliyo diye yorumlar okumuştum ama tekrar söylüyorum burda okuduklarımi söylüyorum.. Cok şükür tedaviyle kaldım
Teşekkür ederim canım cevapların için, hayırlı olsun tekrardan hamileliğin inşallah sağ Salim kucağına almak nasip olsun Tedaviye başlarsam yazarım inşallah buradan tekrar

Kızlar ben de güncelleme yapayım zaten Bursadan kaderdaş bulmak zor az kişiyiz
Jimerde suat hazere gidiyorum, kendisini sevdim bu zamana kadar hiçbir doktorun istemediği tahlilleri istedi d vitaminim aşırı düşük çıktı takviye alıyorum şuan
Rahimde perde olduğu için histereskopi oldum geçen hafta çarşamba, hastaneden ve doktordan şimdilik çok memnun kaldım.

Görüşmedim canım art ile. Ters bir doktora hazır değilim
Valla ben de istemem ama kimsenin tabiatını değiştiremeyiz işini iyi yapsın yeter bana ben en azından muayene olmak için gideceğim tanı koysun bana hakikaten sebepsiz miyim bakalım. Hiç elektrik alamazsam tüp için başkasına geçerim

Evet değil mi canım ya kimse yok sanırım Bursa’da tedavi gören Ya da birleşemiyoruz bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…