- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Ben sordum fsm bulvarındaymış açık adres de attılar banacanım ben bursada bahçeci merkezi açıldı diye duydum Ama yerleri falan nerde hiç bilmiyorum
Hayırlısı olsun diğer illerde baya başarılı bir klinik inş Bursalıların da yüzü gülerBen sordum fsm bulvarındaymış açık adres de attılar bana
Siz nerede yaptırıyorsunuz şuan?Hayırlısı olsun diğer illerde baya başarılı bir klinik inş Bursalıların da yüzü güler
Ben bu sefer İstanbul’a gittim canım bana kalsa gitmezdim belki ama işte çevre ısrar edince çok zor ve yorucu oldu bizim için İstanbul’a gidip gelmek inş olumlu sonuç alırımSiz nerede yaptırıyorsunuz şuan?
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın canımBen bu sefer İstanbul’a gittim canım bana kalsa gitmezdim belki ama işte çevre ısrar edince çok zor ve yorucu oldu bizim için İstanbul’a gidip gelmek inş olumlu sonuç alırım
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın canımBizi de haber et
[
saol canım transferim oldu şimdi bekliyorum hayırlı haberler inşİnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın canımBizi de haber et
Canım hayırlı olsun inşallah tedavin nasıl oluyor uzun protokolMerhaba ben de varım bursa da tedavi görüyorum soranus tüp bebekte... Şuan adetimi bekliyorum nasipse artık tam manasıyla sürece basliycam uzun protokol önerildi... Çikolata kisti ve düşük amh ile mücadele ediyorum inşallah iyi bir sonuç alırım pek ümidim yok ama
Canım hayırlı olsun inşallah tedavin nasıl oluyor uzun protokol
Hayırlı olsun canım tedavin Serbülent bey hala başındamı soranusunTeşekkür ederim arkadaşım. Uzun protokol bildiğim kadarıyla adet öncesi yumurtaların doktorun istediği düzeyde gelismesi için yani kontrolu ele almak adina 10 günlük yumurta baskılama tedavisi oluyor, buna hazırlık evresi diyorlar adet sonrası normal kısa protokol tüp bebek tedavisiyle devam ediliyor. Ama tabi kime göre neye göre doktor buna karar veriyor bilmiyorum. Hastanın durumuna göre belirliyolar heralde
Sağol canım. Evet serbulent bey hala orda fakat benim bütün tetkiklerimi ve tedavimi organize eden Ali Rıza bey... sadece transfer aşamasında sanırım birlikte çalışacaklar. Bakalım nasıl bir sonuç alacağım heyecan dorukta :)Hayırlı olsun canım tedavin Serbülent bey hala başındamı soranusun
Hiç bilmiyordum canım değişikmiş gerçekten, ben hep basit adetle birlikte yumurta geliştirme ve sonra toplama oluyor diye biliyordumTeşekkür ederim arkadaşım. Uzun protokol bildiğim kadarıyla adet öncesi yumurtaların doktorun istediği düzeyde gelismesi için yani kontrolu ele almak adina 10 günlük yumurta baskılama tedavisi oluyor, buna hazırlık evresi diyorlar adet sonrası normal kısa protokol tüp bebek tedavisiyle devam ediliyor. Ama tabi kime göre neye göre doktor buna karar veriyor bilmiyorum. Hastanın durumuna göre belirliyolar heralde
Hiç bilmiyordum canım değişikmiş gerçekten, ben hep basit adetle birlikte yumurta geliştirme ve sonra toplama oluyor diye biliyordumşuan bir şeye başladın mı ilaç, ay çok heyecanlı gerçekten ya
Aa süper haber bursaya uğurlu gelir inşallah bende şuanda acıbademde devam ediyorum tedavime 14 ağustosta 2.transferimi olucam kızlar dua edelim birbirimizemerhaba, art kliniği artık bahçeciye devrolmuş..yani art nin yerinde bahçeci var şuan bursada..osman hoca farklı bir yere taşınmış olabilir... doktoru da daha önce uludağ üni.tüp bebek bölümünde de görev yapmış betül dündar..
ve bursaya bahçeci yeni geldiği için şuan fiyat olarak en uygun merkez olabilir.. 8000 tl + ilaçlar..
Evet canım ilk transferim orda idi 2013 te maalesef 6 haftalık gelişimi durdu ve düşük yaptımSağol canım. Evet serbulent bey hala orda fakat benim bütün tetkiklerimi ve tedavimi organize eden Ali Rıza bey... sadece transfer aşamasında sanırım birlikte çalışacaklar. Bakalım nasıl bir sonuç alacağım heyecan dorukta :)
Yoksa sen de mi orda tedavi gördün daha önce?
Anladım canım hayırlısı böyleymiş diyelim... Var mı şimdi bebiş filan?Evet canım ilk transferim orda idi 2013 te maalesef 6 haftalık gelişimi durdu ve düşük yaptım
Maalesef canım 2015 te Acıbadem’de ikiz bebeklerime hamile kaldım onlarıda erken doğumla kaybettim şimdi aile isteği ile İstanbul da tedavi gördüm transferim oldu test günümü bekliyorum maalesef bizim için çok stresli sağlıkla kucağımıza alana kadar ama gene de pes etmiyoruz hakkımızda hayırlısıAnladım canım hayırlısı böyleymiş diyelim... Var mı şimdi bebiş filan?
Aynen canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın, alırız...Maalesef canım 2015 te Acıbadem’de ikiz bebeklerime hamile kaldım onlarıda erken doğumla kaybettim şimdi aile isteği ile İstanbul da tedavi gördüm transferim oldu test günümü bekliyorum maalesef bizim için çok stresli sağlıkla kucağımıza alana kadar ama gene de pes etmiyoruz hakkımızda hayırlısı
İnş canımAynen canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın, alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?