BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Ben bu sefer İstanbul’a gittim canım bana kalsa gitmezdim belki ama işte çevre ısrar edince çok zor ve yorucu oldu bizim için İstanbul’a gidip gelmek inş olumlu sonuç alırım
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın canım Bizi de haber et

Canım hayırlı olsun inşallah tedavin nasıl oluyor uzun protokol

Canım hayırlı olsun inşallah tedavin nasıl oluyor uzun protokol

Teşekkür ederim arkadaşım. Uzun protokol bildiğim kadarıyla adet öncesi yumurtaların doktorun istediği düzeyde gelismesi için yani kontrolu ele almak adina 10 günlük yumurta baskılama tedavisi oluyor, buna hazırlık evresi diyorlar adet sonrası normal kısa protokol tüp bebek tedavisiyle devam ediliyor. Ama tabi kime göre neye göre doktor buna karar veriyor bilmiyorum. Hastanın durumuna göre belirliyolar heralde

Hayırlı olsun canım tedavin Serbülent bey hala başındamı soranusun

Hayırlı olsun canım tedavin Serbülent bey hala başındamı soranusun
Sağol canım. Evet serbulent bey hala orda fakat benim bütün tetkiklerimi ve tedavimi organize eden Ali Rıza bey... sadece transfer aşamasında sanırım birlikte çalışacaklar. Bakalım nasıl bir sonuç alacağım heyecan dorukta :)

Yoksa sen de mi orda tedavi gördün daha önce?

Hiç bilmiyordum canım değişikmiş gerçekten, ben hep basit adetle birlikte yumurta geliştirme ve sonra toplama oluyor diye biliyordum şuan bir şeye başladın mı ilaç, ay çok heyecanlı gerçekten ya

Hiç bilmiyordum canım değişikmiş gerçekten, ben hep basit adetle birlikte yumurta geliştirme ve sonra toplama oluyor diye biliyordum şuan bir şeye başladın mı ilaç, ay çok heyecanlı gerçekten ya

Hazırlık evresini atlattım bu süreçte vitamin kullandım ve bir tane iğne vurdular göbekten ayrıca surekli de kontrole gittim geldim. Şimdi adetimi bekliyorum olduğum gibi çeşitli tahliller yapılacak ve çikolata kisti boşaltma işlemine gecilcek ondan sonra klasik tüp bebek işlemleri olcak...
Heyecanlı bir süreç ama bir yandan da korkuyorum olumsuz bir sonuçla karşılaşırsam diye...Allah hepimiz için hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah

Aa süper haber bursaya uğurlu gelir inşallah bende şuanda acıbademde devam ediyorum tedavime 14 ağustosta 2.transferimi olucam kızlar dua edelim birbirimize

Evet canım ilk transferim orda idi 2013 te maalesef 6 haftalık gelişimi durdu ve düşük yaptım

Anladım canım hayırlısı böyleymiş diyelim... Var mı şimdi bebiş filan?
Maalesef canım 2015 te Acıbadem’de ikiz bebeklerime hamile kaldım onlarıda erken doğumla kaybettim şimdi aile isteği ile İstanbul da tedavi gördüm transferim oldu test günümü bekliyorum maalesef bizim için çok stresli sağlıkla kucağımıza alana kadar ama gene de pes etmiyoruz hakkımızda hayırlısı

Aynen canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın, alırız...

Merhaba arkadaşlar. Bende Acıbadem’de Şahin Bey’e tüp bebek yaptırdım ve ilk denememde cumartesi günü pozitif sonucu aldım. Çok şükür Rabbime. İnşallah böyle güzel devam eder. Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Şahin Beyden ve ekibinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…