O kadar gereksiz yazılarla dolu ki başlığın içeriğinden uzak allaskina şuraya sadece. Doktor adı ilgilimi deilmi ve yaptırdığınız yer adını kısaca yazın ya
canım boşver onu sen, hayırlı haberin var mı :))Üslubünüz çok çirkin
Burası forum, istediğimiz gibi yazabiliriz. Bilgi arayan okur bulur. Siz kim oluyorsunuz da acaba bize Nasıl yazacağımızı söylüyorsunuz? Şaka gibisiniz
:)) en son keseyi gördük canım çok şükür. Haftaya kalp atışı için gideceğiz inşallah kısmet olursacanım boşver onu sen, hayırlı haberin var mı :))
Ben adetimi bekliyorum şuan . Tedaviye başlamaya gittiğimiz ay rahim duvarım kalın çıktı . Doktor diğer ay tekrar değerlendirelim ve yapalım dedi
Üzülme canım resmen aynı şeyleri yaşadık seninle , iki aşılama ikisi de pembe mavi . Maalesef iç açıcı bir durum değil . Bekle biraz daha sağlığına dikkat et beslenmene dikkat et . Soğuklar da başladı üşütmeNormal yolla 2 yıldan sonra yüzde 3-5 aşılamayla 20 demişlerdi o yüzden yaptırdım. Ama olmadı demek daha farklı belki derin bir sorunumuz var. Sözde sebepsiz diyorlar. Denecek bir şey yok fazla. Çok teşekkür ederim moral için,inşallah kendimi teskin edip başlayabilirim...
Benim ikisi de pembe mavi değil canım ilkini orda yaptırdım beğenmedim uygulamayı içime sinmedi bodoslama hiç ultrasonla bakmadan yaptı. İkinciyi Jimerde yaptırdım tam usulüne uygun yapılmadı ama yine olmadı,nasip değilmişÜzülme canım resmen aynı şeyleri yaşadık seninle , iki aşılama ikisi de pembe mavi . Maalesef iç açıcı bir durum değil . Bekle biraz daha sağlığına dikkat et beslenmene dikkat et . Soğuklar da başladı üşütmecansın Rabbim dilerse kendiliğinden bile oluverir
Anladım canım hakkında hayırlısı inşallah geç olsun güç olmasın ♥♥♥Ben adetimi bekliyorum şuan . Tedaviye başlamaya gittiğimiz ay rahim duvarım kalın çıktı . Doktor diğer ay tekrar değerlendirelim ve yapalım dedi
Selam kızlartedavi sonucum tam olarak netleşince yazacağım inşallah.
Benim sorunum biliyorsunuz 3 kez düşük yaptım, kimse de net bişey demiyor. Hele ismail bey hiç bişey demiyor, kötü şans binde bir olasılık sizi bulmuş, deneyeceğiz diyor. İçimde bir korku ne yere sığıyorum ne göğe. Verilen ilaçlar yeterli mi başka test gerekli mi hep bunları düşünüyorum bazen ama olacak olan da oluyor işte..sanki günde yirmi tane ilaç kullansam rahatlayacağım öyle bir psikolojideyim..
İnşallah gönlümüzce olur hepimizin.
canım merhaba
Mesajlarıma denk geldim yazmak istedim
Düşüklerinde kan sulandırıcı iğne kullandırmadılar mı sana ona ramen mi düşük yaptın yoksa..bende düşük yapıyordum 2 kimyasal düşükten sonra coraspin ve clexan iğneyle doğurdum pıhtılaşmam vardı
İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun sende bebeğine. Benim ilki doğal oldu ama 2.çocuk için 4yıldır uğraşıyorum.. amh ım çok düşmüş..
İsmail bey de ki deneyimlerini biraz anlatırmısın memnun kaldın mı bende merkez arıyorum
Sahin bey de bir negatif denememiz var
Bu arada pembe maviyle ilgili detaylar için teşekkür ederim. Aklımdaki biryer şuan ismail bey bir de bahçeciye bakarım belki başkada biyer resmen yok tekrar acıbademe dönmek istemiyorum niye bilmem.. doktorun hayırlı olsun için araması çok hoşMerhaba canım benim hikaye biraz karışık
aslında. İlki dış gebelikti. Bir araştırma yapmamıştım. İkincisinde değerler güzel arttı ama hep kanamam vardı kese falan oluşmadan düştü.
3. Gebelik epey bir süre olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Ben o arada genetik analiz ve kromozom tahlili verdim. Sonucu almadan hamile kalmışım. Değerler yine düzgün artmadı ve düştü.
3 düşük olunca biraz araştırmak istedik ama o zaman mehmet aral atalay gerek yok zaten kullanacağın ilaçlar belli dedi, bir de histereskopi oldum. 1 sene bekledik yine gebelik olmadı, aral beyle pek anlaşamayınca pembe maviye başladım.
İsmail bey de araştırmak istemedi, oksapar kullanacağız dedi. Tüp bebek sürecimde çok memnun kaldım. Sürekli tahlillerle kontrol ediyorlardı, zaten neredeyse her gün kontrole gittim. Çok rahat bir süreçti. Yumurta toplamada ismail bey yoktu nevin hanım vardı o da çok iyiydi.
Sonra benim embriyo gelişimi iyi olmayınca işler biraz karıştı ama o zamanda dedikleri mantığımıza yattı ve transfer oldum neticede şimdi 8 haftadayız ilk kez buraları gördük inşallah devamı da gelir.
Şu an sadece oksapar 4000 ile devam ediyorum, inşallah yeterli olur.
Genel olarak merkezden memnunum. Sakin, hemşireler ilgili. Soruna hemen cevap veriyorlar. akşam kanamam olunca gününden önce test vermemi istediler mesela, sonucu alınca ismail bey arayıp hayırlı olsun falan dedi, bu bile benim çok hoşuma gitmişti.
Bu işler biraz da enerji meselesi ama pembe maviden de memnun olmayan çok kişi var. İnşallah sende gönlüne göre bir yer bulursun. Ya da belki hiç gerek kalmaz kendiliğinden geliverir meleğin
Bu arada pembe maviyle ilgili detaylar için teşekkür ederim. Aklımdaki biryer şuan ismail bey bir de bahçeciye bakarım belki başkada biyer resmen yok tekrar acıbademe dönmek istemiyorum niye bilmem.. doktorun hayırlı olsun için araması çok hoşgerçi biz negatifi alınca Şahin bey de beni teselli için aramıştı sağolsun
Şahin beyi de sevmiştim ben,hatta burada hemen başlayalım demiştikçok kalabalık diye tercih etmedim, çalışıyorum onlara göre ayar yapamam diye. Pembe mavi daha sakin.
Valla bende bu süreçte çok doktor gezdim, Bir de niyeyse bana hiç araştırmacı bir ruh denk gelmedi. gittiğim bi doktor araştırmayı bırak düşüğün ayağı içeride olur demişti şaka gibiHep hamile kalırsın 1000de bir seni bulmuş dediler. Şahin bey de ismail bey de diğerleri de.. en son ismail bey bence siz 1 sene daha durabilirsiniz demişti. Belki de haklılar da bilemiyorum...
Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Amin çok teşekkür ederimummuyasef Ooo baya yumurtan çıkmış cAnım pko varsa ondan böyle demek fazla toplananlarda aşırı agrı oluyormuş ohss baglı
Hayırlı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adınaMerhaba arkadaşlar güncel haberlerimi sizlerle paylaşmak istedim 30 kasımda yumurta toplama işlemim yapıldı 20 yumurta toplandı . PCOS olduğu için fazla yumurtam oluştu . Yumurta toplamadan 5 gün sonra adet oldum . ohss için günlük kilo takibimi yaptım . 6 embriyom donduruldu . 4 tanesi 5.gün embriyosu 2 tanesi 6.gün embriyosu . Yumurta toplama işleminden sonra uyandığımda çok ciddi bir ağrım oldu . Üç gün sürdü . Sanırım herkeste aynı olmuyor . Ya da fazla yumurta toplandığı için de olabilir. Doktorum daha önce de söylediğim gibi Bahçeci de Dr Betül Dündar . Şimdi bir sonraki adetimi bekliyorum transfer için . Anne olmak isteyen tüm hanımlara Rabbim hayırlı evlatlar versin dua eder , dua beklerim .
Hayırlı olsun canım tedavin ilk denemenmiydi memnun kaldınmı bahçeciden..bendede pko var 21 yumurta toplanmıştı ama asla ağrı sızı hiçbirşey hissetmedim normal hayatıma devam etmiştim ama rabbim kısmet etmedi 3 negatif aldım inşallah sen bizlere umut olursunMerhaba arkadaşlar güncel haberlerimi sizlerle paylaşmak istedim 30 kasımda yumurta toplama işlemim yapıldı 20 yumurta toplandı . PCOS olduğu için fazla yumurtam oluştu . Yumurta toplamadan 5 gün sonra adet oldum . ohss için günlük kilo takibimi yaptım . 6 embriyom donduruldu . 4 tanesi 5.gün embriyosu 2 tanesi 6.gün embriyosu . Yumurta toplama işleminden sonra uyandığımda çok ciddi bir ağrım oldu . Üç gün sürdü . Sanırım herkeste aynı olmuyor . Ya da fazla yumurta toplandığı için de olabilir. Doktorum daha önce de söylediğim gibi Bahçeci de Dr Betül Dündar . Şimdi bir sonraki adetimi bekliyorum transfer için . Anne olmak isteyen tüm hanımlara Rabbim hayırlı evlatlar versin dua eder , dua beklerim .
Acıbadem de 10 bin TL suan güncel fiyat 2021 yılında tekrar güncellenir diye düşünüyorum.Geçen sene 8den fazlaydı jimer acıbadem bu sene artmıştır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?