BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

canım sen nayptın sonucun ne oldu, geçende sordum ama görmedin sanırım. Benim en yakın arkadaşım doğum yaptı iki gün önce, herkes bana bir tuhaf bakıyormuş bana üzülüyormuş gibi bir psikolojiye girdim, bide regl oldum tam da bu dönemde

harika umarım sağlıklı sekılde kucagına alırsın bebişini çok emek vermişssin. ❣

canım hepimiz benzer psikoljideyiz..

iş arkadaşım hamile, şimdi başka alanda çalışıyorum 2 hamile haberi aldım. İnsanlar gebe kalıyor güzzeeelce kolayca doğuruyor, benim testim pozitif şu an Ama daha kese vs görmedim nasıl ilerleyecek bilmiyorum. Korkum bin kat arttı. Gebe kalmakla bitmiyor malum 3 kere hüsrandan sonra.. Dua ediyorum, Rabbime emanet ettim. İnşallah senin kolayca olur hiç bişeye ihtiyaç kalmaz.

değerin kaç canım, 2 katı arttı ise görünür inşallah kese.

Çok sevindim şuanki durumunuza pes etmemiş devam etmişsiniz ve nasibiniz sizi bulmuş. İnşallah devamı da gelir korkmayın

canım biz baslamadik henüz sen ne yaptın merkez seciminde kararsızdın sanırım kesin kararını verdin mi?
Ben aşılama denedim canım öncesinde. İlki tutmadı ikincinin sonucunu bekliyorum. Bu da olmazsa o zaman düşüneceğim. İçim Acıbadem’den yana benim muhtemelen başlarsam orda başlarım.
Siz niye başlamadınız?

Ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım tüp bebeğe gerek kalmaz ☺
Benim başarısız denemelerim olduğu için tedavi oncesinde ben ve eşim uzun bir süre vitamin takviyesi kullanicaz ayrıca eşim Ürolog tedavisi goruyor ürolog drumuz ne zaman başlayın derse o zaman geçicez asıl tüp bebek tedavisine

Benim ikinci de tutmadı canım ara verdim her şeye bir süre

Normal yolla 2 yıldan sonra yüzde 3-5 aşılamayla 20 demişlerdi o yüzden yaptırdım. Ama olmadı demek daha farklı belki derin bir sorunumuz var. Sözde sebepsiz diyorlar. Denecek bir şey yok fazla. Çok teşekkür ederim moral için,inşallah kendimi teskin edip başlayabilirim...

Aşılama erkeğin sperimin problem yoksa yaptırmak zaman kaybı demişti doktorum erkek de spermle ilgili bir problem olduğu zaman işe yarıyor kendisi benim ki de sebepsiz infertilite stres stres sebebi

Aşılama erkeğin sperimin problem yoksa yaptırmak zaman kaybı demişti doktorum erkek de spermle ilgili bir problem olduğu zaman işe yarıyor kendisi benim ki de sebepsiz infertilite stres stres sebebi
Doktorlar da çeşit çeşit işte daha çok sprem sorunu olanlar fayda görüyordur ama orası doğru. Biz de öyle bir sıkıntı yok şükür ki. Belki tüple daha kolay olur.. sizin tüp mü oldu kendiliğinden mi?

O kadar gereksiz yazılarla dolu ki başlığın içeriğinden uzak allaskina şuraya sadece. Doktor adı ilgilimi deilmi ve yaptırdığınız yer adını kısaca yazın ya

O kadar gereksiz yazılarla dolu ki başlığın içeriğinden uzak allaskina şuraya sadece. Doktor adı ilgilimi deilmi ve yaptırdığınız yer adını kısaca yazın ya
Başlığın adı tüp bebek yaptırdığınız yer adı ve doktor ilgisi değil ki herkes yaşadığı deneyimleri paylaşıyor, robot da olmadığımıza göre duygularımızdan da bahsediyoruz yani, neresi gereksiz geldi size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…