BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

melek üzüldüm Allahtan ümit kesilmez Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın

Tamam canım, sağolasın. Direkt tüp bebeğe uğrar, sonra kan vermeye geçerim. Hafta sonuna denk gelmez inşallah ya, normalde çok düzenliydi, hsg çekindikten sonra, 3-5 gün gecikmeye başladı.
Tüp bebekte çok bekleniyor yaw, aklıma geldikçe daralıyorum, beklemeyi sevmeyen biri olarak :) sizin rekorunuz kaç :)
ilk gidişte 2saat bekelmiştik te :)

Merhaba, semen testini biz Bahar hastanesinin alt katındaki yerde yaptırmıştık. Bunun dışında Burtom ve Güven Labaratuvarı yapıyor diye biliyorum.

kızcelerrr şahin bey de durum pek iyi görünmüyor dedi bugün görüştüm dayanamayıp gittim....başlarda gelişmeye başlamış ama gelişimi durmuş...şahin beyin söylemine göre anne karnında ölen bebek deniyormuş bu duruma.... zaten kalp atışı da görülemede zaten...pazartesi daha da netleşicekkkk sanırım vakumla alıcaklarr bebeği .... hiç bir şey için üzülmeyinnn sabırlı olunnn BU DURUMU YAŞAMAK ÇOKK ZOR... BU SEBEPLE HER ZAMAN HERŞEYİN HAYIRLISINI DOĞRU ZAMANDA NASİPP ETSİNN RABBİM...her zaman ONDAN GELENE BOYNUM KILDAN İNCE... HERKESCİKLERE BOL DUAYLA...

Canım Allah sabır versin bu bebişi ne kadar çok istediğini hepimiz biliyorduk fakat kendilinden de bebeğin olabildiğini biliyorsun en azından önemli olan bundan sonrası canım Rabbim tekrar hamile kalmanı nasip ettiğinde seni çok sıkı takip edecek bir dr. ve sık kontrol gerekiyor canım Allahtan ümit kesilmez bakarsın pazartesi pıtpıtlarını gösterir Rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Gerçekmi...ayy ben hep ümitliydim ya... Canım benim, her ne kadar üzülme desekte, eminim üzülüyorsundur, geçecek, bugünlerde geçecek ve sen tekrar anne olacaksın. Şuana kadar hiç hamile kalamazken, kaldın, bence tekrarı gelecektir. Özellikle bu şekilde olup, sonradan hamile kalan çok kişi biliyorum. Sakın kendini yıpratma emi tatlım..

Son düzenleme:
demek ki yeterince istememişim ki RABBİM aldı bebişimi benden...ama dediğim gibi RABBİMDEN gelene boynum kıldan ince...bundan sonra neler olurrr bilemiyorum....şuan uzun bir tatil dinlenme beni bekliyor...hiçbirşey düşünmeden...RABBİM SANA VE BEBİŞİNE SAĞLIK SIHHAT VERSİN İNŞ....İYİ BAK KENDİNE DE MELEĞİNE DE :)

gerçek cancaazımm gerçekk...bebişimle bu güzell yolculuğumuzz buraya kadarmış....evett gerçekten çokk üzülüyorum....ama geçicek biliyorum...öpüyorummm seni....

Zor biliyorum ama elden bir şeyde gelmiyor işte. Yakın bir arkadaşım böyle bir kaç sefer kürtaj olmuştu. Sonrasında 2 tane sağlıklı evladı oldu. Seninde olacak Allahın izniyle, şuanda kısmet değilmiş demekki. Söylediğim gibi, bundan sonra daha kolay anne olabilirsin , kendiliğinden hamile kalabildiğine göre, devamı gelecek Allahın izniyle.
Çok yıpratma kendini, söylediğin gibi bir süre, hiç kafa yorma böyle şeylere, tatile çık, inşallah bu günlerde geçecek canım benim..

Iki saatmi o neki
ben bu hafta 8:30 da girdim bazi gun 4 te bazi gun 4:30 da ciktim.

Ama simdiden guzunu korkutmayayim bu surecler tedaviye baslayinca
sabah kan veriyorsun ardinda usg kontrolu ve saatlerce tahlil sonucuna gore ilacin ayarlanmasini bekliyorsun.

Ama burda sartlar boyle.ama ilgililer tek problem yogunluk

Allah razı olsun senden canım tatil sana iyi gelecektir Allah yüzünü güldürsün daima canım

çok üzüldüm canım sanki geçen seneyi tekrar yaşadım.bu bizim imtihanımız melekcim dediğin gibi rabbimden gelene boynumuz kıldan ince.sabret tatlım bu da geçer.ben seni çok iyi anlıyorum aynı durum başıma geldi çünkü.kürtaj gerekirse bence acıbademe o kadar para verme net sonucu öğren sonra başka bi yere git bence birde maddi olarak hırpalanma.ben geçen sene ziya beyin özelinde 300e yaptırmıştım.fiyat olarak aklında kalsın diye yazıyorum .yinede inşallah gerek kalmaz rabbim hayırlısını versin canım

birde ziya bey bana şöyle demişti o sözleri beni çok teselli etti o zaman.sağlıklı bir bebek olsaydı böyle olmazdı birkaç ay sonra gelseniz ben size eli kolu bacağı yok yada engelli bi bebek desem daha mı iyi olacaktı.demekki hayırlısı böyleymiş Allah herşeyin en güzelini bilir ona teslim olun dedi.ve bu sözler bana yetti.demiştim ya hiç ağlamadım bile çok üzüldüm bende çünkü çok istiyordum onu ama geçti.gerçekten de öyle sağlıklı olan bebekler de bu tarz sorunlar olmuyormuş sağlıksız olduğu için oluyormuş sende bunları düşün tatlım.RABBİM DOĞRU ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLİ Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZ EN ÖNEMLİSŞ DE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm inann Rabbim herşeyin hayırlısını versin. en azından hamile kalabiliyorsun bu bile avantajdır canım unutma. ben 5 yıldır hiç hamile kalmadım biliyorum dşycesin hamile kalıp düşmekten daha iyidir diyebilirsin belki ama inan o hamilelik duygusunu tatmak bile ne muhteşemdir Rabbim inşlh herkese hamilelik duygusunu ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

melekcim Rabbimden hayırlısını istemiyormuyuz hep.hem acele etme,içini ferah tut.Rabbim bu zaman zarfında sana sabır ve selamet versin.beklemekte zordur.Allaha emanet..

üzülme cancaazım ben nasip böyleymiş diyebiliyorum ... çok zor evet ama inancım SONSUZ RABBİME...çok üzülüyorum içimde hala var ama büyük olasılıkla canlanamadı bebişim...alıcaklar ama hep diyorum RABBİMDEN GELENE BOYNUM KILDAN İNCE...VEE İMTİHANLAR HEP HAYATIMIZDA...RABBİM BUNDAN SONRA BİZLERE HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN...

üzülmeee canımm sen büyük bir adım attın barış bey de doğru bir seçim :) sen de anne olacaksın sağlıklı sıhhatli mutlu bir hamişlik geçirip bebeğini kollarına alacaksın...benim için de üzülme olur mu...ben gerçekten diyebiliyorum herşeyin hayırlısı nasibim sınavımmış bebeğim...
melekcim Rabbimden hayırlısını istemiyormuyuz hep.hem acele etme,içini ferah tut.Rabbim bu zaman zarfında sana sabır ve selamet versin.beklemekte zordur.Allaha emanet..

sen RABBİMİN en sevdiği kullarındansın canım benim...ben bunu şimdi çok daha iyi anlıyorum...tabi ki de RABBİMDEN her zaman herşeyin hayırlısını istiyoruz...zaten hayatta yaşadığımız tüm olumsuzluklara imtihanlara böyle sabredebiliyoruz RABBİME sığınarak...
HERKESCİKLERE DUAYLA...

Son düzenleme:
"Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı" ana kategorisinde "İnfertilite / Kısırlık" forumunda "Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza."
konusuna bakın arkadaşlar bunu da denemek iyi olur mu yoksa mantıksız mı

Canım benim derdi veren Rabbim dermanı da verir gönlünü ferah tut cnm

Merhaba, semen testini biz Bahar hastanesinin alt katındaki yerde yaptırmıştık. Bunun dışında Burtom ve Güven Labaratuvarı yapıyor diye biliyorum.

ben de bahar hastanesi diye düşündüm evimize de yakın bi de yakında tüp bebek merkezi var oraya da sorucam bi teşekkür ederim cevapladığın için

melekcim inan çok üzüldüm bu bizim imtihanımız ben öyle düşünüyorum artık seninkiyle asla bir olmaz(benimki seninkinin yanında çok basit kalır) ben de 6-7 ay önce hamile olduğumu sanmıştım betahcg 8 çıkmıştı doktor belki hamile olabilirsin demişti.. ümitlendim ama sonra düştü değerim çok üzüldüm çok ağladım çok yıprattım kendimi sonra da 2 tane büyük kistim olduğunu öğrendim daha çok üzüldüm belki de o anki stresle oluştu onlar bilmiyorum yani kendimizi üzerek daha da yıpratıyoruz daha da çıkmazlara sürükleniyoruz Rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize canım kendiliğinden hamile kalmışsın yazılanlardan öyle anladım demekki yine kalabilirsin gönlünü ferah tut inşallah tez vakitte yine güzel haberler vericeksin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…