Insallah aminnnnn.
Bende cok mutlu oldumm.
eger pozitif sonuc alirsak zorlu bir surec beni bekliyor.
Ve gunlerdir dusunuyordum ne yaparim diye.
Bursada riskli gebelik dr u o kadar sinirliki.
Osman bey eski dr um.alannda muthis basarili ancak kendisine ulasma sorunu bir hastane yatisi durumunda ortada kalmak cok can sikici.
Gurkan ve yalcin beyse muayene ucretleri kabulum ancak acibademle calistiklari icin beni asiyor.
Baris bey bugune kadar gittigim dr larin arasinda en guleryuzlusu tabiki mesleginde basarili olanlar arainda yoksa rutin gebelik takibi yapan guleryuzlu dr bulmak cok kolay.
canım nerelerdesin.ne yaptın gittin mi bugün doktora inşallah güzel haberler almışsındır canım benim.bebiş nasıl yeni doktorun nasıl havadislerini bekliyoruz teyze olarak
Bende çok merak ediyorum ya, o yüzden açtım, ama henüz nete gelmemiş. Ceptende arayamadım, eşi felan yanındaysa diye, çekindim. İnşallah bebeğin kalp atışlarını duymuşlardır, herşey yolundadır inşallah..
imşallah canım.dualarımız melekle olsun Allah bebişini korusun inşallah.ben bebeğimin kalp atışlarını duyamadım malesef onun için bu konu hassas yanım.Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın inşallah.onun için meleği de bebeşini de çok merak ediyorum umarım bize güzel haberler verecek
belki yine uyuyordur melekkkk uyan yaz bişeyler
Canım ben bulamadım.bende 4cuma üst üste 1000 er tane ya evvel çekmiştim.hergün 707 kere ya varis çekiyordum Meryem süresini okumaya gayret ettim 41 Yasin yaptım. Birde fetih süresini 7 günde 41 defa okudum öncesinde hacet namazı kıldım. İnşallah tez zamanda olur . Bu arada namaza da başladım bebek sayesinde.
herkese slm ...bende bursadayım ve malum cocuk ıcın ugrasıyoruz bızım daha baslangıc klomen ılk adım tabı kı ama 2 aydır sonuc yok gıttıgım dr demet haytaoğlu acaba baskasına mı gıtsem onerınız var mı ..
özalp teşekkürler,nasipse yarın akşam başlayayım.malum cuma gecesi..
bende ahmet beye gidiyorum medicalde.memnunum doktordan...
saol canım hosbulduk :) aslında bı sıkıntı gorunmuyor hsg bıle cektırdım hatta klomenle gecen ay ıkı yumurtam oldu :) hatta ogununude tutturduk ama sonuc husran( ıkı yıllık evlıyım ama ıkı yumurtada ve gununde olmasına ragmen bıse olmayınca canım cok sıkıldı acıkcası ama gorunude de bı sıkıntı yok kafam karıstı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?