BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

kandiliniz mübarek olsun canlar Allah dualarımızı kabul eyler inşallah tez bebişlerimizi gönderir bize inşallah

Hayırlı geceler kızlar kandiliniz mübarek olsun RABBİM hayırlara vesile eylesin inşellah . Feryal inşellah hayırlısıyla bebişin sağlam tutunur. Duam ALLAH hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.(amin) Bu arada ben randevuma salı günü gittim barış beyle görüşme yapmadım asistanı ile görüştüm muayene etti önce tahlilleri not etti adetimin 3 cü günü tahlilleri tekrar istedi tahlil vermeye gidicem sonra 4temmuz randevu verdi barış beyle o zaman görüşcem galiba .sordum yoğunluktan dolayı böyleymiş süreç yavaş ilerliyor ama olsun hayırlısı ALLAH'A emanet olun

Gecmis olsun canim.devlet hastenesindemi yaptirmayi dusunuyorsun, ozel has.pahali.varsa bildigin iyi bir hekim bansda yazarsan sevinirim canim.benimde kistlerden dolsyi laporoskopi olmam lazim.

Merhabalar, bende fakülteye Nisan ayında gitmiştim, banada asistanı ilgilenmişti. Aynen söylediğin gibi benden de tekrar tahlillerimin tekrarı istendi. Banada Haziran ayına gün verdiler. Kan vermeye giderken, aklında bulunsun canım, sana verdikleri kağıtın süresi 10 günü geçti ise, direkt tüp bebeğe uğra, kayıtı yenilet, sonra kan vermeye git. Kayıt yeniletmek gerekiyor çünkü.
Birde Barış bey yokmuydu, orda değilmiydi?

Gecmis olsun canim.devlet hastenesindemi yaptirmayi dusunuyorsun, ozel has.pahali.varsa bildigin iyi bir hekim bansda yazarsan sevinirim canim.benimde kistlerden dolsyi laporoskopi olmam lazim.

devlet hastanesine hiç gitmedim hele de laparoskopi olunca devlette yaptıramam sanırım çok hassas çünkü ben tüpümden dolayı olacam suat hazere gittim gerçekten çok pahalı araştırmaya çalışıyorum ama bişeyde bulamadım

bursalı bebek sahibi olamayan arkadaşlar gelin deneyimlerimizi paylaşalım diye başlık atmışsınız laparoskopi konusunda hekim yardımı istiyorum paylaşsanıza bildiklerinizi hiç kimse olmadı mı olanı duyan da mı yok

canım benim....öncelikle hoşgeldin...ben laporoskopi olmadım...yapışıklık şüpesiyle histeroskopi oldum acıbadem de şahin zeteroğlu idi doktorum...basit bi operasyondu rahimde de herhangi bir sorun olmadığı için de 1750 tl ödemiştik...biraz pahalı bir hastane biz 1750 öderken histeroskopi için osman develioğlunda histeroskopi olanlar 500 tl ödemişlerdi...buna ancak doktorunla görüşerek karar verebilirsin...benim söyleyebileceklerim bu kadar canım....

canım ben tanısal laparoskopi oldum zübeyde hanımda.ziya çetin yaptı.ama hastane olarak orayı kesinlikle tavsiye etmem ben laparoskopi sonrasında enfeksiyon kaptığım için 3 günde öyle kalmıştım.sana tek söyleyebileceğim devlette yaptırma.herkes laparoskopi olmadığı için cevap veremez bence konuyla ilgili bi başlığa bak.Allah yardımcın olsun

kızlar şimdi fakülteye gidince barış beyle görüşemeyecek miyiz yani.boşuna mı bekliyoruz

kızlar şimdi fakülteye gidince barış beyle görüşemeyecek miyiz yani.boşuna mı bekliyoruz

Bilmiyorum ki canım ya, ben görüşemedim biliyorsun. Buradaki bir arkadaşda göreşememiş. Acaba ilk görüşmeleri özellikle Barış beyin olmadığı zamanamı veriyorlar, yoksa bir tesadüfmü anlamış değilim:26:

bende anlamadım canım fakülteye karar ver barış beyle görüşeme.çok büyük bi hayal kırıklığı olur.acaba ilk görüşmede asistan hasta hakkında bilgi almak için mi ilgileniyor barış bey yoğunmuş ya.sen kan tahlili sonuçları ne zamandı onu götürünce belli olur

Benim gittiğimde Barış bey hiç yoktu, bende çok üzülmüştüm biliyorsun, eşimi zar zor ikna edip götürmüştüm. Benim tahlillerim çıktı, fakat onları doktora göstermeye bile 13 Hazirana gün verdiler. O gün Barış hoca olmazsa, yine uzayacak benim iş..

hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim.bende fakülteye barış hocaya çok inanıyorum ama bu fakülte işi bizi çok zorlayacak gibi görünüyor canım.tahlil için bekle sonuç göstermek için bir ay bekle....keşke sorsaydın sonuçlara barış bey mi asistan mı bakacak diye.
ben artık kucağı boş beklemekten bıktım bebişime hemen kavuşmak istiyorum.
senin sonuçlar nasıl hormon değerlerin iyi mi tatlım

Merhaba
ben 2009 yilinda osman develiogluna gitmistiim.tum arastirmalar sonuc vermeyince en son laparoskopi icin beni kadin dogum polikinliginde orhan beye yonlendirmisti.
Ve laparoskopi ile tuplerim cikartildi.islem u.u de yapilmisti ve ben ucret odemedim.
ardindan ilk denemede hamile kalmistim.
U.u ile baglatili bir dr arastirsan mesela gurkan uncu gibi
sadece muayene ucreti odersin.

Ozellerde islem ucreti oldukca yuksektir sanirim.

Arkadaslar fakultede ayni gun tedaviye basladigim orda beklerken arkadas oldugum bayan arkadasimin nakli benden once yapilmisti.
ve bugun tlf da konustuk degeri 118 cikmis.yani hamile
Nasil sevindim.

Rabbim insallah bizlerede nasip eder.

bende olmayı düşünüyorum arkadaşım.bulursan banada haber ver.burdan bir arkadaş olmuş özelde prof.gürkan uncu ya memnun kalmış ama bu işler parana kuvvet biliyorsun.bende fakülteden randevu aldım ama burda yazılanlara göre iş baya uzucak.benim kendi doktorum var prof.osman Develioğlu oda yapıyor çok iyi bir doktordur ama dediğim gibi parasal olarak daha önceden tüp denemelerinde paraları tükettik.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bulursan iyi doktor haber ver bizede olmaz mı!

Arkadaslar fakultede ayni gun tedaviye basladigim orda beklerken arkadas oldugum bayan arkadasimin nakli benden once yapilmisti.
ve bugun tlf da konustuk degeri 118 cikmis.yani hamile
Nasil sevindim.

Rabbim insallah bizlerede nasip eder.

maşallahh ne güzell haber darısı senin başına arkadaşım sonra bizlerin başına inşallahhh...:)

sen barış beye mi laparoskopi ameliyatı olmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…