Her şey yolunda, herkes sağlıklı mı?..
viole ve Betül hayırlı olsun tedavi süreciniz güzel haberlerle inşallah...
hayırlı olsun canım inşlh Rabbim hayırlı kapılarını açar ve güzel sonucu alırsın
öncelikle hayırlı olsun osman beye bende randevu almak istiyorum muayene ücreti ne kadar bi de ters bi dr falan die duydum birazcık bilgi verebilir misin
muayene ücreti ayda bir alınıyor.şayet tüp bebek veya aşılama sürecine karar verirseniz bir daha muayene ücreti alınmıyor.hangi tedavi ise sadece onların ücreti alınıyor.
ters bir doktor değil,güleryüzlü olduğu sölenemez sadece...:))...ciddi, işini titizlikle yapan ve olması gerekenleri söleyen bilgili deneyimli bir doktor.
randevu için direk kendisi ile muhattap olursun,bilgi almak için soru sormak için hep kendisiyle akşam 8 den sonra konuşursun.araya sekreter sokmaz.[/QU
teşekkür ederim cevabın için laparoskopi olmam gerekiyor osman hocayı ii diye okuyorum hep netten bu konuda bi bilgin var mı
muayene ücreti ayda bir alınıyor.şayet tüp bebek veya aşılama sürecine karar verirseniz bir daha muayene ücreti alınmıyor.hangi tedavi ise sadece onların ücreti alınıyor.
ters bir doktor değil,güleryüzlü olduğu sölenemez sadece...:))...ciddi, işini titizlikle yapan ve olması gerekenleri söleyen bilgili deneyimli bir doktor.
randevu için direk kendisi ile muhattap olursun,bilgi almak için soru sormak için hep kendisiyle akşam 8 den sonra konuşursun.araya sekreter sokmaz.[/QU
teşekkür ederim cevabın için laparoskopi olmam gerekiyor osman hocayı ii diye okuyorum hep netten bu konuda bi bilgin var mı
BU KONUDA BEN DE BİRŞEYLER YAZMAK İSTEDİM...BELKİ YARDIMCI OLABİLİRİM...EĞER TÜP BEBEK YA DA AŞILAMA YA DA HERHANGİ BİR TEDAVİ ŞEKLİ DENEMEN GEREKİYORSA...DOKTORUNU SEÇ LAPAROSKOPİ İŞLEMİNİ DE SEÇTİĞİN DOKTOR YAPMALI...BEN DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM ŞAHİN ZATEROĞLU BENİM DOKTORUMDU...ONU SEÇMİŞ OLANIN PİŞMANLIĞINI YAŞIYORUMM AÇIKÇASI...TEDAVİ SÜRECİNDE DAHA DUYGUSAL DAVRANDIM BEN...ŞİMDİ ŞİMDİ GÖREBİLİYORUM ÇOĞU EKSİKLERİNİ VE İLGİSİZLİĞİNİ....EŞİM ÇOK ISRARCIYDI OSMAN HOCA KONUSUNDA İŞ YERİNDE OSMAN HOCANIN HASTASI OLAN ARKADAŞLARI VARDI...AMA BEN ULAŞAMADIM OSMAN HOCAYA...ULUDAĞDAN AYRILMIŞTI BURAYA DA ÜYE DEĞİLDİM...ŞAHİN BEY HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLABİLDİM AZ ÇOK...KARARIMI O YÖNDE OLDU EŞİM DE KABUL ETTİ...ÖZETLEE CANCAAZIM KARARINI VERİP O YOLDA İLERLEMELİSİN...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...
=
rica ederim...bende daha ayın başında kendisiyle bu konuyu konuştum...kendisi nasıl bir doktor şu konuşmamızdan çok net anlaşılır aslında;parayı düşünen bir doktor olsa kendinden hariç başka birini önermez kesinlikle ve de bana laparoskopi olmamamı söledi benim için zaman kaybı olduğunu sölemişti ama ben hocama içimden olmak geliyor dedim normal yolla şansımı denemek için bu aradada tüp bebeğe devam ederiz dedim o da tamam demişti...evet laparoskopi yaptığını söledi başka önerebileceğim meslektaşlarımda var dedi.ama konuşma orda kaldı özel hastanede yapıyor.ya acibadem ya da jimer sanırım başka yerlerle anlaşması var mı ince ayrıntı konuşmadım arkadaşım...
sizin sorununuz tam olarak belli mi önce muayene olsan osman hocam izlemeniz gereken yolu söler size ne yapmanız gerektiğini anlatır.
dört gözle beklemekteyim neden gecikti acaba fakültede mi yaptırıyor testi...?????
canım test sonucunu almışsındır inşallah müjdeli haberlerin vardır.
Bende merak ediyorum, hayırlı, mutlu haberlerle gel FERYAL inşallah!!!
feryali ben de çok merak ediyorum inşallah hamiledir güzel haberlerle gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?