BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

öncelikle hayırlı olsun osman beye bende randevu almak istiyorum muayene ücreti ne kadar bi de ters bi dr falan die duydum birazcık bilgi verebilir misin

muayene ücreti ayda bir alınıyor.şayet tüp bebek veya aşılama sürecine karar verirseniz bir daha muayene ücreti alınmıyor.hangi tedavi ise sadece onların ücreti alınıyor.

ters bir doktor değil,güleryüzlü olduğu sölenemez sadece...:))...ciddi, işini titizlikle yapan ve olması gerekenleri söleyen bilgili deneyimli bir doktor.

randevu için direk kendisi ile muhattap olursun,bilgi almak için soru sormak için hep kendisiyle akşam 8 den sonra konuşursun.araya sekreter sokmaz.

canım ne yaptın? test sonucun bugünmüydü? merak ettim seni? inşlh güzel haberlerdir

Feryal merhaba bende merak ettim ama sanırım yarın dı test günü sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlı sonucunu canım

feryal bende seni merak ettim inşallah yarın burdan güzel haberini okuruz dualaım seninle....

bende yarını heyecanla bekliyorummmmm.....hayırlısı ile güzel haberini alıcaz inşallahhh..

kızlarrrr feryalınn test günü 25 idi sanırım....ben yanlış mı hatırlıyorum...geçmişi okumadım...gerçiii 2 gün önce sonra ne farkeder ki...topiğimizin ilk hamişi olacakk feryal....RABBİMİN İZNİYLE....BEN DE HEYCANLA BEKLİYORUM....

Son düzenleme:

Bende merak ediyorum, hayırlı, mutlu haberlerle gel FERYAL inşallah!!!

Son düzenleme:
feryali ben de çok merak ediyorum inşallah hamiledir güzel haberlerle gelir inşallah

Arkadaslar 11. Gun test sonucum 119.3
Ve dayanamayip 8. Gunde beta baktirmistim 66.83 cikmisti.
benden haberler boyle
Detaylari yazicam

dört gözle beklemekteyim neden gecikti acaba fakültede mi yaptırıyor testi...?????

canım test sonucunu almışsındır inşallah müjdeli haberlerin vardır.

Bende merak ediyorum, hayırlı, mutlu haberlerle gel FERYAL inşallah!!!

feryali ben de çok merak ediyorum inşallah hamiledir güzel haberlerle gelir inşallah

Arkadaslar iki gundur nette sorun vardi.
Ben tlf dan giriyorum esin getirir getirmez hemen sizlere yazdim.
sukurler olsunki guzel.haberler verebildim.
Sonsuz tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…