BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Arkadaslar iki gundur nette sorun vardi.
Ben tlf dan giriyorum esin getirir getirmez hemen sizlere yazdim.
sukurler olsunki guzel.haberler verebildim.
Sonsuz tesekkurler

Canım çoook sevindim.. Allah tamamına erdirsin sağlıkla, inşallah! Ayy ne güzel mutlu bir haber... Dikkat et canım kendine!!

Arkadaslar 11. Gun test sonucum 119.3
Ve dayanamayip 8. Gunde beta baktirmistim 66.83 cikmisti.
benden haberler boyle
Detaylari yazicam

yupppiiiiiiiii yaşasın feryal nasıl sevindim nasıl mutlu oldum sabahtan beri kaç kere girdim çıktım baktım yoksun...

ayyy çok güzell yaaa vallahi gözlerim doldu ağlamaklı tebessüm halindeyim......:))))).....

RAbbim tamamına erdirsin inşallahhh darısı bizlerin başına inşallah arkadaşım...

haydinnn halayaaa ha bu arada ayrıntıları bekliyorum belirtin filan oldu mu mesela gibi gibi?

tebrik ederim gerçekten çok sevindim senin için.günlerdir her aklıma geldiğinde dua ediyordum.ve hep hamile olduğunu hissediyordum ama hani olumsuz bi sonuç olur üzülür diye yazmamıştım buraya.şimdi okuyunca öyle mutlu oldum ki rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım benim.sabrın sonu selamet sende mükafatını aldın sonunda.kendine çok dikkat et ne olur bizi çok mutlu ettin

yuppiiiiiiiiiiiii :118::118::118::119::119::119::119:
çok güzel bi haber tebrik ederim canım Allah sağ salim kokusunu içine çekmeyi nasip etsin Allah bize de nasip eder inşallah

feryalcim hayırlı olsun.çok sevindik bütün topik senin güzel haberini bekledik

Canım çoook sevindim.. Allah tamamına erdirsin sağlıkla, inşallah! Ayy ne güzel mutlu bir haber... Dikkat et canım kendine!!

Arkadaslar cok sagolun
Tum gun tlf num yoktu.yoksa yazmazmiyim
Rabbiminde yardimiyla ilk guzel haberi aldik.
İnsallah rabbim devamini nasip ederm

Biliyorsunuz benim erken dogumum var

İnsallah sizlerinde mutlu haberlerinizi okuycam bende ve mutlulugunuzu paylasicam.

hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına veeee çokkk çokkk mutlu olursunuzzzzz :)))))

Arkadaslar 11. Gun test sonucum 119.3
Ve dayanamayip 8. Gunde beta baktirmistim 66.83 cikmisti.
benden haberler boyle
Detaylari yazicam

feryalcim tebrik ederim çok sevindim işten geldim uyku tutmadı nete girdim senin mesajını görünce çok mutlu oldum bize umut oldun . RABBİM sağlık dolu sıhhat dolu mutluluk dolu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin, kucağınızı dolu, neşeli etsin. çok sevindim içim kıpır kıpır oldu inan Rabbim hepimize bu mutlu anları yaşamayı , paylaşmayı nasip etsin. şimdide mutluluktan uyuya mıycam galiba

kızlar Allah nasip edese şimdi bende salı günü üniversiteye gidicem,sanki işk defa tedavi başlıycakmışım gibi heycanlıyım:) bakalım nasıl olucak , neler diycekler, inşlh barış bey orda olur onunla konuşmak ilk önce nasip olur,

çok sevindim canım...RABBİMMM HAYIRLI EYLESİN İNŞ...inş.. görüşebilirsin barış beyle...tabi ki de öyle olacaksınn...çünkü bu yepyeni bir başlangıççç...heyecanını hiçç kaybetme...umudunu da...ben kaybetmedim... sözde dinlenicektimm uzuuuuunnnnnn bir süreee eşimle bunun bize bir şey kazandırmayacağını düşünerek biz de randevumuzu aldıkk barış beyden...eşimin iş yerinde bir arkadaşının tanıdığı varmış onun vesilesiyle...11 hazirana...gerçi ben sadece testlerimi yaptırıcamm ama bu testlerimi barış beyin görmesini onun yorumlamasını istedim...hepimiz için hayırlısı olurr inş...ben böyleyim iş de... ağlarım sızlarımm sonra geçer...hepimiz gibi düşüp düşüp ayağa kalkarım... RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM BEN HEP...BU UMUDU BU GÜCÜ SEN DE OLDUĞU GİBİ BU HEYECANI BANA VERDİĞİ İÇİN...HEPİMİZ ADINAAA BİNLERCE KEZZZ ŞÜKÜRLERR OLSUNNN RABBİM.....

Allah yar ve yardımcın olsun canım ben de çarşamba kontrole gidicem serophene içiyorum kontrole çağırdı yumurtama bakıcak inşallah bu ay olur gelir meleğim inşallah bu topikteki isteyen tüm arkadaşların güzel haberlerini alırız amin

hımmmm bu arada güzell haberlerinin defamını bekliyoruzzz...ikiz olduklarını söylemen gibi<3 bizi bırakıp gitmee sakınn hamiiş topklerine arada da olsa gel buralara olur mu...DUAYLA...

Arkadaşım hakkında hayırlı olsun.Rabbim kolaylıklar versin.
Herkese hayırlı CUMALAR....

Allah razı olsun melekcim, inan varya aklım fikrim hep bu tedavide bu tedavi bizim 5. denem olucak çok yoruldum çok yıprandık okadarki anlatamam bunalımdaydım daha şubatta negatifi aldım halen yeni yeni atlatıyorum desem yeridir. inşlh herşey güzel gider. seninde barış beyden randevu almana çok sevindim bencede çok beklmek bize sadece zaman kaybı inan bir yerlerden başlmak lazım Rabbim hepimize nasip etsin dıamızı kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…