- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
yumurta rezervinin iyi olduğu hangi tahlille çıkıyordu canım bir senedir yapmayınca unuttum.evet benim senden birgün önce keşke aynı gün olsaydı bende senle tanışırdım
hayırlı uğurlu olsun atamanız...
ah arkadaşım sende mi ziya çetin mağdurusun...defermasyon ziya nın yaptığı lap. yüzünden mi?eğer öyleyse yazıklar olsun onun doktorluğunu pesss yaaa!!!!
eşcaazın atanmışşş...hayırlısı olsunn canım benim...RABBİM gönlünüze göre vermiş....
teşekkür ederim Melekcim :)))))
ne zaman gelceksin annenden şu an sana ne kadar özeniyorum bir bilsen annenin yanındasın ama bende kocasını özleyenlerdenim 2. hafta geri dönüyorum hemen. şimdi onu çanakkaleye göndercem(( eee bi de aşılamayı nasıl yapcazzz çanakkaleden doktor mu bulsam tatilde orada olurum artık. ama ondada herşey sil baştan olacak . herşey çok karışık ((
sanırım kızlar bizim buluşma zamanımız gelmiş anlatacak paylaşacak fikir alacak ne kadar çok şeyyy var di mi(((((
biz de geçen sene ayrıydık canım ben doğudaydım ilk tayinle oraya gitmiştim eşimde burda evimizde bekledi beni ama çok zor bi süreçti tabii bizimki çok uzaktı 24 saat otobüsle düşün yani.. saçımda ilk beyazı ordayken gördüm bir sürü hastalık sahibi oldum ama Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun geçti artık.. cefa çekmeden sefa olmuyo malesef hayat öğretti bunu banasizinki yakın sık sık gidersin inşallah Rabbim tez vakitte sizi de bir araya getirsin
Kızlar nasılsınız bugün randevum vardı osman hocaya . Aşılama sürecim başladı.inş hayırlı olur. Dua edin bana
teşekkür ederim Melekcim :)))))
ne zaman gelceksin annenden şu an sana ne kadar özeniyorum bir bilsen annenin yanındasın ama bende kocasını özleyenlerdenim 2. hafta geri dönüyorum hemen. şimdi onu çanakkaleye göndercem(( eee bi de aşılamayı nasıl yapcazzz çanakkaleden doktor mu bulsam tatilde orada olurum artık. ama ondada herşey sil baştan olacak . herşey çok karışık ((
sanırım kızlar bizim buluşma zamanımız gelmiş anlatacak paylaşacak fikir alacak ne kadar çok şeyyy var di mi(((((
Kızlar nasılsınız bugün randevum vardı osman hocaya . Aşılama sürecim başladı.inş hayırlı olur. Dua edin bana
hadi bakalım inşallah güzel haberler vericeksin bize Allah yardımcın olsun canım
ben de bugün doktordaydım kistim yokmuş o yüzden tedaviye başlayabiliriz dedi bu ay yumurtlamayı takip edip çatlatıcaz inşallah bize de hayırlı olur bana da dua edin
çokkk teşekkür ederim canım :::) darısı tüm isteyenlerin başınaPapatya hayırlı olsun canım, darısı tayin bekleyenlerin başına
Kızlar az önce annemle konuştum, benim İstanbuldaki bir arkadaşımın hamile haberini aldım. Bebek 7 aylık olmuş bile. Hiç kimselere söylememişler, ilk çocuğu düşükle sonlanmıştı, ikincisini saklayalım demişler:26: Maşallah ne saklama, bebek doğacak, annem sormuşta, anca söylemiş annesi
Ben arkadaşımı arayıp sormuştum, bana yok demişti, benden de saklamış. Ne tuhafıma gitti, sanki nazarmı değdireceğiz yahu.
Allah analı babalı büyütsün. Ben hamile kalayım, herkese söyleyeceğimtabi kalp atışını duyduktan sonra tabi çenem durursa
cuma gelicektimmm aslındaaa.... sanırımm salıyaaa kaldııı .... kocişide şimdiden özledim aslındaa ama anneciğimee kardeşlerime de doyamadım....sanırımm sizzz beni beklemeden buluşacak gibisinizzgerçektenn zor bi karar senin için.....umarımm vereceğinn karar hakkında hayırlısı olurr...
öncelikle hayırlı olsun osman beye bende randevu almak istiyorum muayene ücreti ne kadar bi de ters bi dr falan die duydum birazcık bilgi verebilir misin
Her şey yolunda, herkes sağlıklı mı?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?