iyiym canım.bir şey yaptığım yok işte zamanın geçmesini bekliyorum..ya bir şey sorcam. bu tedaviden sonra yani iğnerleri bıraktıktan sonra adetlerim çok düzensizleşti ya.iyice şaşırdılar.sizinde böyle oldumu? ne zaman adet oluyorum anlamıyorum artık..bir tarafı düzeltirken bir taraf bozuluyor artık ne yapacağımı şaşırdım.sen nasılsın ?
Misafirler vardı canımya o yüzden giremedim nete sık sık! Simdi ne yapacaksın canım, tüp mü yine?
anladım canım.. kolay gelsin sana ozaman:)) valla bende 1 kaç ay dinlenicez yani doğal deniycez olmazsa tüpe geçicez..hayırlıs artık arkadaşım
Birinden duydum ama hamamın adını unuttum bir daha ki karsılasmamızda iyice sorarım, İste o hamama gidip yıkanıp, adakta bulunuyormussun çocuk için olursa burda atıyorum 5-10 kişiyi banyoya getirecegim diye, halvet adagıymıs adı... Eger tanıdıkları götürmek istemezsen bir saat aralıgı belirleyip ücretini ödeyip, o saat aralıgı gelenler bedavadan yıkanıyormus.. Çok kişinin oldu diyorlarlar..daha önce duymadım ben, ilginç geldi..
Ne günlere kaldık herseye inanır olduk, umut dünyası işte!!
Ama merak ettim bilginiz varmı canlar? ne düsünüyorsunuz?
Düzen sasıyo canım ya ben ameliyat falan olmadım tüpte yaptırmadım ama asılamada kullandıgım igneler adet döngümü degistirmisti! Ben adet tarihimi sürekli not ederdim, simdi tedaviyi bıraktım ya zaten olmaz diye notta etmiyorum..
Bu ilacların mutlaka bedenimize zararları oluyo tabi, ne yapacagız bizim kaderimizde bu imiş.... Ne asmadasın canım tedavide...
canım ben bunu ilk acunun yarışma programında duymuştum netten de araştırdım ama adını bende hatırlamıyorum önemli kayde değer gelmedi bana çünkü şayet önemseseydim unutmazdım adını köhne biyere benziyo resimleri ve çok rivayet vardı hakkında her sitede başka başka hikayeler vardı buda inandırıcılığını yitirdi benim gözümde..ama umut dünyası işte bebeğimiz olsun diye neredeyse içmediğimiz su yemediğimiz ot kalmadı desem yeridir bide banyosunu yapalım demi ama :)))) şimdi yine baktım çekirge sultan mezar ve hamamı canım bak istersen
canım hayıt suyu iç hormanları dengeliyo sabah yarım çay bardağı akşam yarım çy bardağı iç malesef hormon alıyoruz hep dengeler şaşıyo
Birinden duydum ama hamamın adını unuttum bir daha ki karsılasmamızda iyice sorarım, İste o hamama gidip yıkanıp, adakta bulunuyormussun çocuk için olursa burda atıyorum 5-10 kişiyi banyoya getirecegim diye, halvet adagıymıs adı... Eger tanıdıkları götürmek istemezsen bir saat aralıgı belirleyip ücretini ödeyip, o saat aralıgı gelenler bedavadan yıkanıyormus.. Çok kişinin oldu diyorlarlar..daha önce duymadım ben, ilginç geldi..
Ne günlere kaldık herseye inanır olduk, umut dünyası işte!!
Ama merak ettim bilginiz varmı canlar? ne düsünüyorsunuz?
merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve daha hiç hamile kalamadım eşimde morfoloji bozukluğu var ve sanırım ancak tup bebekle hamile kalabılcem.artık tum umudumu kaybettim.coooooooooook uzgunum..bursada hangi tup bebek merkezine gideceğim hakkında da bi bilgim yok.
kızlar nerelerdesiniz yoksunuz bu sıcakta gezmelerde deilsiniz heralde...ben pazartesi günü başlıyorum tedaviye inşallah buz bebişlerimi almaya gideceğiz daha almaya çok var nasıl geçecek günler bilmiyorum sonra sonucu bekle inşallah çok güzel geçecek kavuşacağım bu sefer Allahım nasip ettiyse inşallahhh
kızlar nerelerdesiniz yoksunuz bu sıcakta gezmelerde deilsiniz heralde...ben pazartesi günü başlıyorum tedaviye inşallah buz bebişlerimi almaya gideceğiz daha almaya çok var nasıl geçecek günler bilmiyorum sonra sonucu bekle inşallah çok güzel geçecek kavuşacağım bu sefer Allahım nasip ettiyse inşallahhh
merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve daha hiç hamile kalamadım eşimde morfoloji bozukluğu var ve sanırım ancak tup bebekle hamile kalabılcem.artık tum umudumu kaybettim.coooooooooook uzgunum..bursada hangi tup bebek merkezine gideceğim hakkında da bi bilgim yok.
Ay canımm ya çok sevindim bu topiğin harekete ihtiyacı vardı zaten, hayırlısı insallah.........! buz bebislerini kucagında görürüz tez zamanda umarımmm
çok saol canım inşallahhhh kucağıma aldığım günleride görürüm hayırlısıyla ve sağlıkla elbette.cümlemize nasip etsin Rabbim..arkadaş istiyorum yanıma sırasıyla yada hep beraber hadin kızlar bebişim tek kalmasın kardeş ister yanına sizde biran önce başlayın tedavinize....
selam arkadaşlar benimde bebeğim olmuyor burdaki arkadaşların fakülteyi tavsiye etmeleri ve doktorumun yönlendirmesiyle barış beyden randevu aldık 2 temmuz gideceğim ama gidenlere sormak istiyorum muayene esnasında öğrenciler oluyomu bunu merak ettim çünkü birisi anlatmıştı ordu gibi öğrenci oluyor diye... bana cevap verirseniz çok sevinirim...rabbim tüm istiyenlere hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inşellah.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?