Canım emin ol senin icin dua edicem, Allah yardımcın olsun, iyi gecicek bebisinde ardından hemen gelecek insallah!!canım, cuma laparaskopi ve hist. olucam inşlhh bi aksilik çıkmazsa.hayırlsıyla inşlhh başarılı geçer.
Canım emin ol senin icin dua edicem, Allah yardımcın olsun, iyi gecicek bebisinde ardından hemen gelecek insallah!!
İkisi aynı andamı olacak canım?
ALYA cıgım bebisnasıl, sen nasılsın hersey yolunda degil mi?
NİSA16 topic ilk actıgımızda unutsuzdun bir daha pek haber alamadık canım ugruyorsan arada bir ses ver
TUANA87-35 randevun nasıl gecti, tatlım merak icindeyim!!
SERAP_RESAT Sendende uzun zamandır ses cıkmıyor canım, ne var ne yok??
ARTVİNİM VE BLOWHOLE Sizlerle ben hep buralardayız degilmi canlar, aman bir yere ayrılmayın daha burdaki diger anne adaylarıyla baraber güzel, mutlu haberleri paylasacagımız çok zamanlar olacak çok inanıyorum hepimize!!
LYKOS sende bizlesin degil mi canım seninde bebisin tez zamanda gelir insallah!
Topic acıldıgından beri iletisim halinde olduklarımızı söyle bir toparlıyayım istedim, unuttuklarım varsa hatırlatın arkadaslar!!
Bugün güzel bir gün, bebislerimize bir gün daha yaklastık! Unutmayın umutsuzluk yokkk!!!huzurluyuz, umutluyuzz, saglıklıyız ve mutlu evliliklerimiz oldugu içinde çok şanslıyız!!
evet canım burdayız hep inşallah güzel haberlerle mutlu ederiz birbirimizi..RABBİM umutlarımızı boşa çıkarmasın dilerimALYA cıgım bebisnasıl, sen nasılsın hersey yolunda degil mi?
NİSA16 topic ilk actıgımızda unutsuzdun bir daha pek haber alamadık canım ugruyorsan arada bir ses ver
ARTVİNİM VE BLOWHOLE Sizlerle ben hep buralardayız degilmi canlar, aman bir yere ayrılmayın daha burdaki diger anne adaylarıyla baraber güzel, mutlu haberleri paylasacagımız çok zamanlar olacak çok inanıyorum hepimize!!
Topic acıldıgından beri iletisim halinde olduklarımızı söyle bir toparlıyayım istedim, unuttuklarım varsa hatırlatın arkadaslar!!
Bugün güzel bir gün, bebislerimize bir gün daha yaklastık! Unutmayın umutsuzluk yokkk!!!huzurluyuz, umutluyuzz, saglıklıyız ve mutlu evliliklerimiz oldugu içinde çok şanslıyız!!
slm arkadaşlar, çok şükür ameliyatımı oldum atlattım güzel geçti ama sancılarım devam ediyo.. özellikle gaz sancısı..güzel olan tüplerin açılmasıinşlhh hayırla sonuçlanır arkadaşlar
slm arkadaşlar, çok şükür ameliyatımı oldum atlattım güzel geçti ama sancılarım devam ediyo.. özellikle gaz sancısı..güzel olan tüplerin açılmasıinşlhh hayırla sonuçlanır arkadaşlar
slm kızlar İNŞALLAH burada paylaşacağım deyenimler hepimiz için hayırlı sonuçlar alacağımız güzelliklerle dolu olur
hepimize kolay gelsin arkadaşlar ben de bursa da oturuyorum doruk tıp merkezine gizem hanıma gidiyorum eşim 1 ay önce varikosel ameliyatı oldu.adetimin 3.günü tekrar gideceğim yumurta takibi falan yapılacak galiba.çok umutsuzum içimdeki boşluğu dolduramıyorum bi türlü.Rabbim yardımcımız olsun
şükür canım atlattın sıra bebişlerini almaya geldi en yakın zaman da hayırlısıyla kavuşacaksın inşallahh.......canım benim kanamam 1 haftadan fazla sürdü lekelenme şeklinde ama yine de çok deilmi sende ne kadar olcak acaba öle gaz şikayeti olmadı bende herkesin bünyesi değişik ondan heral
geçmiş olsunn canımm benım..
Nezamandır giremiyordum yogunluktan, böyle güzel bir haber iyi geldi, çokk sevindimGecti, gitti çok sükür, Tez zamanda çook mutlu haberlerinide alırız insallah!!
slm kızlar İNŞALLAH burada paylaşacağım deyenimler hepimiz için hayırlı sonuçlar alacağımız güzelliklerle dolu olur
hepimize kolay gelsin arkadaşlar ben de bursa da oturuyorum doruk tıp merkezine gizem hanıma gidiyorum eşim 1 ay önce varikosel ameliyatı oldu.adetimin 3.günü tekrar gideceğim yumurta takibi falan yapılacak galiba.çok umutsuzum içimdeki boşluğu dolduramıyorum bi türlü.Rabbim yardımcımız olsun
ALYA cıgım bebisnasıl, sen nasılsın hersey yolunda degil mi?
canımm çok saol evet Rabbime çok şükür güzel geçti dedi dr. inşlhh hepimiz güzel haberleri alırız. sen nerelerdeydin canım??? Rabbim kimsenin duasını boş çevirmesin
iyiym canım.bir şey yaptığım yok işte zamanın geçmesini bekliyorum..ya bir şey sorcam. bu tedaviden sonra yani iğnerleri bıraktıktan sonra adetlerim çok düzensizleşti ya.iyice şaşırdılar.sizinde böyle oldumu? ne zaman adet oluyorum anlamıyorum artık..bir tarafı düzeltirken bir taraf bozuluyor artık ne yapacağımı şaşırdım.sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?