nasılsın kızcemmm randevunu da almışsın hayırlısı bakalımmm güzelimm benim...pazartesi bahar hanımla randevum var 9-10 arası perşembe de cildiye randevum var o da sabahtan...çarşamba kalıyor geriyee salı sen müsait değilsin cuma da ben gidiyorum![]()
papatyam sabahtan gelebilir ancak Betül bilemiyorum gelebilir mi gülisay da gelir sanırım keroessa ile ben yarın konuşurum hafta içi belki kaçabilir
) konuşuruz yine fidanalım da hafta içi gelemez o da çalışıyorrr...konuşuruz yine kızcelerimmm
![]()
![]()
iyiyim tatlım çok şükür.randevuyu aldım bakalım hayırlısı.sen biraz dinlen de sanada alırız bi randevu beraber gider geliriz fakülteye.benim normalde pazartesi hariç diğer günlerim müsait ama memleketten misafir gelecekmiş hafta sonu ne zaman giderler onu bilmediğim için kesin bişey söyleyemiyorum.çok mu kalacaksın annenin yanında özletme kendini.bizde seni çok sevdik.bende eşime anlatıyorum her akşam sizi.hatta senin bebeği kaybetmene o da çok üzüldü.biz birbirimize iyi geliyoruz umarım dostluklarımız daim olur tabi kucağımızda bebişlerle...
Son düzenleme: