canım peki arkadaşın da benim gibi yeni evli miydi
Arkadaşım 5 yıllık evli 2 yıl korundular hapı bıraktıktan sonra 2 yıl hamile kalamadı PEMBE MAVİ klinikte aşılama yapıldı tuttu ilkinde.
canım ben yalçın kimyaya gidiyorum ilk doğumumuda o yaptırdı çok menunum gitmeni tavsiye ederim çok ilgili ve gerçekten bence bursanın en iyisi
merhaba kızlar. bende çekirge dorukta evrim aydın'a gidiyorum. çok memnumum. inanılmaz pozitif güleryüzlü ilgili bir doktor. ben şaşırdık ilk gittiğimde. bursada isim yapmış pek çok doktoru denedim ama evrim hanım bir başka bence. kimi gönderdiysem de cok memnun kaldı.
şimdi gebelik için çalışma yapıyoruz ama aklımda tek soru işareti hastane. jimeri çok beğeniyorum yeni bir bayan doktor gelmiş türkan atakan yavuz onada gidip bi fikir edinmek istiyorum. turkan hanıma giden varmı aranızda?
canım senin ne kadardır olmuyo çocuk . benim 5 ay oldu olmuyo. önümüzdeki hafta bi doktora karar verip gidicem
merhaba kızlar. bende çekirge dorukta evrim aydın'a gidiyorum. çok memnumum. inanılmaz pozitif güleryüzlü ilgili bir doktor. ben şaşırdık ilk gittiğimde. bursada isim yapmış pek çok doktoru denedim ama evrim hanım bir başka bence. kimi gönderdiysem de cok memnun kaldı.
şimdi gebelik için çalışma yapıyoruz ama aklımda tek soru işareti hastane. jimeri çok beğeniyorum yeni bir bayan doktor gelmiş türkan atakan yavuz onada gidip bi fikir edinmek istiyorum. turkan hanıma giden varmı aranızda?
ben türkan hanıma gidiyorum çok ilgili güler yüzlü ..doktor değilde sanki arkadaş gibi :))
cok tesekkur ederım cvp ıcın. ben hastane olarak cok begenıyorum geneldede herkes cok memnun. evrım hanımdan cok memnunum ama turkan hanıma gideyim bi gebelik olursa inşallah.
bende evrim hanımla türkan hanım arasında kararsızdım o sıralar evrim hanım hamileydi bende türkan hanıma başladım çokda memnunum tavsiye ederim..
cok tesekkur ederım cvp ıcın. ben hastane olarak cok begenıyorum geneldede herkes cok memnun. evrım hanımdan cok memnunum ama turkan hanıma gideyim bi gebelik olursa inşallah.
türkan hanım hangi hastanede ben baktım bulamadım canım. evrim hanımı gördüm tamam
aynı durumdaymışız içimi çok rahatlattın. teşekkür ederim tekrar. türkan hanıma gidicem.
ben türkan hanıma gidiyorum çok ilgili güler yüzlü ..doktor değilde sanki arkadaş gibi :))
gizem hanımla ilgili pek bilgim yok. bende dorukta evrim aydın var onu önerdiler genelde bende ona gidicem.ben ilk defa kadın doğumcuya gideceğim bebek düşünüyoruz ve eşim bayan dr istiyor aslında şevket yılmazın orada oturuyorum cenk bey için iyi diyolardı ama eşim istemiyor sanırım doruk tıp ta gizem hanıma gideceğim bilgisi olan varmı ?
ben ilk defa kadın doğumcuya gideceğim bebek düşünüyoruz ve eşim bayan dr istiyor aslında şevket yılmazın orada oturuyorum cenk bey için iyi diyolardı ama eşim istemiyor sanırım doruk tıp ta gizem hanıma gideceğim bilgisi olan varmı ?
senin ne kadardır olmuyor canım. benim 5 aydır olmadı. içime de sinmiyor o yüzden gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?