Burs'ada en iyi kadın doğum doktoru..

Arkadaşım 5 yıllık evli 2 yıl korundular hapı bıraktıktan sonra 2 yıl hamile kalamadı PEMBE MAVİ klinikte aşılama yapıldı tuttu ilkinde.

teşükkür ederim canım gerçekten hepiniz çok yardımcı oldunuz. bana ilk tedavi uygulanır herhalde hemen aşılama yapmazlar sanırım değil mi

canım ben yalçın kimyaya gidiyorum ilk doğumumuda o yaptırdı çok menunum gitmeni tavsiye ederim çok ilgili ve gerçekten bence bursanın en iyisi

merhaba kızlar. bende çekirge dorukta evrim aydın'a gidiyorum. çok memnumum. inanılmaz pozitif güleryüzlü ilgili bir doktor. ben şaşırdık ilk gittiğimde. bursada isim yapmış pek çok doktoru denedim ama evrim hanım bir başka bence. kimi gönderdiysem de cok memnun kaldı.
şimdi gebelik için çalışma yapıyoruz ama aklımda tek soru işareti hastane. jimeri çok beğeniyorum yeni bir bayan doktor gelmiş türkan atakan yavuz onada gidip bi fikir edinmek istiyorum. turkan hanıma giden varmı aranızda?

canım senin ne kadardır olmuyo çocuk . benim 5 ay oldu olmuyo. önümüzdeki hafta bi doktora karar verip gidicem

ben türkan hanıma gidiyorum çok ilgili güler yüzlü ..doktor değilde sanki arkadaş gibi :))

ben türkan hanıma gidiyorum çok ilgili güler yüzlü ..doktor değilde sanki arkadaş gibi :))

cok tesekkur ederım cvp ıcın. ben hastane olarak cok begenıyorum geneldede herkes cok memnun. evrım hanımdan cok memnunum ama turkan hanıma gideyim bi gebelik olursa inşallah.

cok tesekkur ederım cvp ıcın. ben hastane olarak cok begenıyorum geneldede herkes cok memnun. evrım hanımdan cok memnunum ama turkan hanıma gideyim bi gebelik olursa inşallah.

bende evrim hanımla türkan hanım arasında kararsızdım o sıralar evrim hanım hamileydi bende türkan hanıma başladım çokda memnunum tavsiye ederim..

ben ilk defa kadın doğumcuya gideceğim bebek düşünüyoruz ve eşim bayan dr istiyor aslında şevket yılmazın orada oturuyorum cenk bey için iyi diyolardı ama eşim istemiyor sanırım doruk tıp ta gizem hanıma gideceğim bilgisi olan varmı ?

gizem hanımla ilgili pek bilgim yok. bende dorukta evrim aydın var onu önerdiler genelde bende ona gidicem.

senin ne kadardır olmuyor canım. benim 5 aydır olmadı. içime de sinmiyor o yüzden gidicem

senin ne kadardır olmuyor canım. benim 5 aydır olmadı. içime de sinmiyor o yüzden gidicem

edacım daha denemedik bile tiroid hastasıyım ben o yüzden önce kan tahlileri gerekiyor ve ömrüm boyunca kullanacağım hapım var onu napıcam onu sormamm lazım o yüzden denemedik bilee :) canını sıkma canım Allah nasip edecek inşallah hepimize.Evrim hanım çekirge deki dorukta bana yıldırımda ki doruk yakın o yüzden gizem hanımı düşünüyorum ama bakalım beyimizin keyfi gelecekte gidicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…