Burs'ada en iyi kadın doğum doktoru..

anladım canım git sende ihmal etme o zaman. peki baharda iyi bir kadın doğumcu bayan olarak biliyor musun

demet haytoğlu nu duymuştum ama giden var mı en son esentepe tıp taydı ama şimdi medicabil diye yeni bi hastaneye geçmiş diye duydum ama kesin emin değilim

canım ben jimerde türkan hanıma gidiyorum çok tatlı bi bayan tavsiye ederim özelden msj atabilirsin yardımcı olurum doktorla ilgili bence jimerde süper herşeyiyle

canım evrim aydın gerçekten çok iyi ilgilendi.şimdilik memnunum dediğin gibi çok güler yüzlü

Merhabalar..

Medicalde ahmet yılmazı öneririm...çok ilgili ve bir o kadar dikkatli bir doktor...siz sormadan bir çok şeyi anlatıyor...biraz sakin ama olsun..kibar biri...daha önce adını çok duymuştum..ve hamile kaldığımı öğrendiğimde direk ahmet beye gittim...şu an 5. Ayımdayım ve çok memnunum...tavsiye ederim...

inşallah tedavide de memnun kalırım. önümüzdeki ay hormon testi yapılacak.

edacım gitmişsin doktora sevindimm...inşallah tedavide güzel geçer müjdeli haber verirsinn...... ben daha gitmedimm ne zamanda giderim bilmiyorum beyimizin keyfini bekliyoruz...ama tiroid kontrolüne gittim kan değerlerim normalmiş.... inşallah gebelikte sorun çıkarmazlar ....

inşallah sorun çıkmaz Allah hepimize yaşatır çocuk sevgisini. bu ay belim ve başım ağrıyo hep adetime de 10 gün var umutlanmak ta istemiyorum. bakalım hayırlısı

inşallah sorun çıkmaz Allah hepimize yaşatır çocuk sevgisini. bu ay belim ve başım ağrıyo hep adetime de 10 gün var umutlanmak ta istemiyorum. bakalım hayırlısı

inşallah canım hepimiz yaşarız bu duyguyu.... 10 günn çok varmış dahaa bakalım hayırlısı olsun canım

canım ben jimerde türkan hanıma gidiyorum çok tatlı bi bayan tavsiye ederim özelden msj atabilirsin yardımcı olurum doktorla ilgili bence jimerde süper herşeyiyle

merhaba arkadasım bende türkan hanımı araştırıyorum hamileliğimde 7.haftam bitiyor ve 2 hafta önce ögrendim hamile olduğumu jimere gitmek istediğimden türkan hanıma gittim hakkında bilgi sahibi deildim.hamileliğimi bilmeden 4 haftlıkken antibiyotik yuttum ve aferin yuttum 1 hafta boyunca.doktora söledim açıklayıcı bişi sölemedi açıkcası pek içime sinmedi türkan hanım.zeka geriliğini filan biz tespit edemeyiz dedi allah bilir dedi gerçekten çok sasırdım.moralimi bozdu halbuki internetten araştırdım 2 li 3 lü ense kalınlığını ölçen bi sürü test yapılıyo zeka olayıyla ilgili ....
sen kaç ıncı ayındasın senden bilgi alabilirmiyim

merhaba arkadaşlar,bende 9 haftalık hamileyim,mikroenjeksiyonla hamile kaldım.bayan tercih ettiğim için,medikalde arzu acar ünsal hnma gidiyorum.geçen hafta gittim,kalp atışalarını duyamadık,ultrason cihazı dışarıya ses vermiyormuş,biraz canımız sıkıldı.medikale yakıştıramadık.medikalle anlaşmalıyız.jimere giden arkadaşlardan,epidural sezeryan fiyatı rica ediyorum.

merhaba

bende türkan hanıma tesadüfen gittim o gün recep doğanlar için rendavu istedim iki gün yokmuş mecburen de gitmek zorundaydım hamile değildim.ama daha önceden sorunlu bi dış gebelik yaşamış sağ tüpüm alınmıştı.işin özeti 3 kere gittim ve vakit kaybettim.bilgilendirmesi yetersiz ve dikkatsiz.kadın doğumcu erkek olmalı derlerdi hakikaten doğru daha titizler aslında şans meselesi biraz.ben şimdi ziya çetin'e gidiyorum ve memnunum.

ama içinde huzursuzluk varsa bu tür problemlerin prof yalçın kimya bi danış derim.
ziya çetin de iidir kimseden olumsuz bişey duymadım.
illa jimer diyorsan dr recep doğanlar ı tavsiye etmişlerdi bana.

allah yardımcın olsun...

zeka geriliği testi yapılmıyor öyle birşey hiç duymadım 11-14 haftada ikili test yapılıyor ve ense kalınlığı ölçülüyor down sendromlu olup olmadığına bakılıyor bende türkan hanıma gidiyorum gerekli bütün testleride

cnm şöyle söyleyeyim ben gebelik önceside türkan hn gittiğim için takibimi yapıyor dediği doğru burda da okudum testleri normal ense kalınlığı normal olupta down sendromlu doğan bebeklerde var açıkçası beni tatmin ediyor bütün testler yapılıyor her sorduğumadda cvp veriyor yani hamilelikte tüm hekimler iyidir asıl önemli olan öncesi ben klomende 2.ayımda ikizzlerime hamileyim 2 haftada bide kontroldeyim sen bilirsin yinede..

demet haytoğlu nu duymuştum ama giden var mı en son esentepe tıp taydı ama şimdi medicabil diye yeni bi hastaneye geçmiş diye duydum ama kesin emin değilim

evet canım doğru duymuşsun benim doktorum kendisi. esentepedeydi şimdi medikabilde görev yapıyor ama şuan hamile bir kaç sonrada doğum yapacak hiç başlamayın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…