edacım daha denemedik bile tiroid hastasıyım ben o yüzden önce kan tahlileri gerekiyor ve ömrüm boyunca kullanacağım hapım var onu napıcam onu sormamm lazım o yüzden denemedik bilee :) canını sıkma canım Allah nasip edecek inşallah hepimize.Evrim hanım çekirge deki dorukta bana yıldırımda ki doruk yakın o yüzden gizem hanımı düşünüyorum ama bakalım beyimizin keyfi gelecekte gidicez.
anladım canım git sende ihmal etme o zaman. peki baharda iyi bir kadın doğumcu bayan olarak biliyor musun
bahar hastanesi için devletten daha kalabalık diye duydum çok bekliyormuşsun falan ....
canım peki ben çocuk olmuyor diye gidicem ya önerir misin. bi de ssk geçiyor değil mi.
merhaba kızlar. bende çekirge dorukta evrim aydın'a gidiyorum. çok memnumum. inanılmaz pozitif güleryüzlü ilgili bir doktor. ben şaşırdık ilk gittiğimde. bursada isim yapmış pek çok doktoru denedim ama evrim hanım bir başka bence. kimi gönderdiysem de cok memnun kaldı.
şimdi gebelik için çalışma yapıyoruz ama aklımda tek soru işareti hastane. jimeri çok beğeniyorum yeni bir bayan doktor gelmiş türkan atakan yavuz onada gidip bi fikir edinmek istiyorum. turkan hanıma giden varmı aranızda?
merhaba kızlar. bende çekirge dorukta evrim aydın'a gidiyorum. çok memnumum. inanılmaz pozitif güleryüzlü ilgili bir doktor. ben şaşırdık ilk gittiğimde. bursada isim yapmış pek çok doktoru denedim ama evrim hanım bir başka bence. kimi gönderdiysem de cok memnun kaldı.
şimdi gebelik için çalışma yapıyoruz ama aklımda tek soru işareti hastane. jimeri çok beğeniyorum yeni bir bayan doktor gelmiş türkan atakan yavuz onada gidip bi fikir edinmek istiyorum. turkan hanıma giden varmı aranızda?
inşallah tedavide de memnun kalırım. önümüzdeki ay hormon testi yapılacak.
edacım gitmişsin doktora sevindimm...inşallah tedavide güzel geçer müjdeli haber verirsinn...... ben daha gitmedimm ne zamanda giderim bilmiyorum beyimizin keyfini bekliyoruz...ama tiroid kontrolüne gittim kan değerlerim normalmiş.... inşallah gebelikte sorun çıkarmazlar ....
inşallah sorun çıkmaz Allah hepimize yaşatır çocuk sevgisini. bu ay belim ve başım ağrıyo hep adetime de 10 gün var umutlanmak ta istemiyorum. bakalım hayırlısı
canım ben jimerde türkan hanıma gidiyorum çok tatlı bi bayan tavsiye ederim özelden msj atabilirsin yardımcı olurum doktorla ilgili bence jimerde süper herşeyiyle
merhaba arkadasım bende türkan hanımı araştırıyorum hamileliğimde 7.haftam bitiyor ve 2 hafta önce ögrendim hamile olduğumu jimere gitmek istediğimden türkan hanıma gittim hakkında bilgi sahibi deildim.hamileliğimi bilmeden 4 haftlıkken antibiyotik yuttum ve aferin yuttum 1 hafta boyunca.doktora söledim açıklayıcı bişi sölemedi açıkcası pek içime sinmedi türkan hanım.zeka geriliğini filan biz tespit edemeyiz dedi allah bilir dedi gerçekten çok sasırdım.moralimi bozdu halbuki internetten araştırdım 2 li 3 lü ense kalınlığını ölçen bi sürü test yapılıyo zeka olayıyla ilgili ....
sen kaç ıncı ayındasın senden bilgi alabilirmiyim
merhaba arkadasım bende türkan hanımı araştırıyorum hamileliğimde 7.haftam bitiyor ve 2 hafta önce ögrendim hamile olduğumu jimere gitmek istediğimden türkan hanıma gittim hakkında bilgi sahibi deildim.hamileliğimi bilmeden 4 haftlıkken antibiyotik yuttum ve aferin yuttum 1 hafta boyunca.doktora söledim açıklayıcı bişi sölemedi açıkcası pek içime sinmedi türkan hanım.zeka geriliğini filan biz tespit edemeyiz dedi allah bilir dedi gerçekten çok sasırdım.moralimi bozdu halbuki internetten araştırdım 2 li 3 lü ense kalınlığını ölçen bi sürü test yapılıyo zeka olayıyla ilgili ....
demet haytoğlu nu duymuştum ama giden var mı en son esentepe tıp taydı ama şimdi medicabil diye yeni bi hastaneye geçmiş diye duydum ama kesin emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?