cnm ben türkan yavuz a gidiyorum cmtesi özel bakıyo işten izin almamak için cmtesi gidiyorum ssk indirimi yaparlar heralde ssk lı çalışıyorum yani recep beye gittim 1 kere ama türkan hanım daha içten cenk bey yeni geçti tamamen jimer e o yüzden pahalıdır ssk lı anlaşması yok onun diye biliyorum
moontorrent benim doktorum recep doğanlar ssk ile gidiyorum ben. arkadaşım cenk aşkalliye gidiyor cenk bey şevket yılmazında doktoru olduğu için jimerde özel hasta kabul ediyor sadece onun doğumu haziranda cenk bey ona 2500 demiş. sen ssk lımı gidiyorsun oda farkettiriyor fiyatları...
cnm ben türkan yavuz a gidiyorum cmtesi özel bakıyo işten izin almamak için cmtesi gidiyorum ssk indirimi yaparlar heralde ssk lı çalışıyorum yani recep beye gittim 1 kere ama türkan hanım daha içten cenk bey yeni geçti tamamen jimer e o yüzden pahalıdır ssk lı anlaşması yok onun diye biliyorum
evet canım türkan hanımı çok sıcak diyorlar ama ben bayan dr istemiyordum o yüzden recep beyi tercih ettim şimdilik iyi gidiyor bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
evet canım türkan hanımı çok sıcak diyorlar ama ben bayan dr istemiyordum o yüzden recep beyi tercih ettim şimdilik iyi gidiyor bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
arkadaşlar anadolu hastanesinde
diğer hastanelerin fayatlarında çok fark var
anadoluda normal 380 sezeryan 411 miş
ama bir doktor var sanırım adı nadir
neden bukadar fiyatlar farklı anlamadım
merhaba canım konunun üzerinden biraz geçmiş ama cenk beyi şiddetle tavsiye etmiyorum.komşum perişan oldu cenk beyin yanlış yönlendirmesi ve hatalı ilaç kullanımı yüzünden...
uzun zamandır giremedim kk ya.... Cenk bey ayrılmış şevket yılmaz'dan...ben ilk muayenemi Doruk tıp ta Gizem hanıma oldum....Şimdilik iyi çok fazla konuşmadı hipotiroidim olduğu için dahiliyeye yönlendirdi Yeşim hanıma gittik açıkçası o daha iyi ilgilendi neyimin olup neyimin olmadığını daha iyi anladım... gebeliğe ikisi ile ortaklaşa muayene olup karar vericeklermiş.İnsülin direnci hashimoto mu ne gibi bişiler çıktı bi sürü tahlil verdiler 380 lira tuttu nakit verirsek 270 düştüler ama bizim için bu bile çok fazlaydı devlet memuru eşim... bizde ertesi gün şevket yılmazdan randevu alıp tüm tahlilleri orada yaptırdık.Yeşim hanıma da dedim biz dışarıda yaptırdık tahlilleri benim için sorun değil dedi hatta 1 ay sonra tekrar kontrole gel şu tahlilleri de yaptır öyle gel dedi.... yani çok anlayışlı bi doktor sırf onun için dorukta devam edicem.... Şevket Yılmaz'da da bi dr bulsam iyi olacak tahliller için..A-TPO diye bi hormon normalde 0-34 arası olması gerekirken bende 1000 üstünde çıktı bu da düşük riski oluşturuyormuş... Dün tekrar tahlillerimi yaptırdım A-tpo 600 düşmüşşşşş çok sevindimmm demekki tedavi işe yarıyor yanlız verdikleri şeker hapı beni mahvetti daha hamile kalmadan aşırı mide bulantısı yaptı...hamilelikte nasıl olur bilemicem artık....Bi gün midem bulanıyor bi gün (ishal) bakalım bu gidişimde ilacımı değiştirmesini isticem...Salı günü tekrar gidicem Yeşim hanım ve Gizem hanıma hayırlısı inşallah dene derler bu seferr...yoksa biraz dahaa beklemem lazımm...Hepimiz için hayırlısı olsun .Allah isteyenlere tez zamanda gebelik ,hamile olanlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.(bunu yazarken sabah ezanı okunmaya başladı)
merhaba arkadaşlar ben şahin zeteroğlu hastasıyım 3 defa başka merkezde aşılama yapyırdım sonuç alamadım...4.kez başka merkezde tüp bebek denedim yinede sonuç alamadım.şahin zeteroğlunda ilk denememizde mutlu sona ulaştık.ve şuanda ikiz bebeklerim var.ve ben bu bebeklere sahip olduysam önce allahın sonrada şahin zeteroğlunun sayesindedir.çünkü şahin bey profosyenel bir hekim olarak hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadı.bursa acıbadem hastahanesi şahinzeteroğlunu herkese tavsiye ederim.ayrıca 15 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım ve ikiz bebek sahibiyim...