Burs'ada en iyi kadın doğum doktoru..

arkadaşım medikalle anlaşmalıyız demişsin.bizimde anlaşmamız var bende oraya başlamak istiyorum. alaşmalı olan firmalarla fiyat ne oluyo senden öğrenebilir miyim?

jimerde doğum ne kadardır bir fikrim yok şimdiden kafamı bulandırmak istemiyorum ama 2500 tl vardır gibime geliyo sormam gerek bana sezeryan dedi direk ikiz olduğu için zaten normal doğum beklemiyodum..

bende ziya çetin diyorum işin fazlasıyla ehli ve çok iyi eli hafif ne zaman istersen ulaşabiliyorsunuz

bence hamilelikte kişiye göre değişiyo hekimler iletişim iyi olursa derdini rahat anlatabiliyosa ne ala ziya çetin iyi gerçekten eltiminde 2 tane düşüğü vardı 3.de oldu oğlu ama ben çalışma saatlerinden ötürü jimeri tercih ettim memnunum ama özel sektörde çalışıyorum patron bana zırt pırt izin vermez tahliller için zaten 2 saat sıra çabası jimerde yine hem muanemi oluyorum hem tahlillerimi yaptırım 30 dk içinde doktoruma gösteriyorum

jimerde doğum ne kadardır bir fikrim yok şimdiden kafamı bulandırmak istemiyorum ama 2500 tl vardır gibime geliyo sormam gerek bana sezeryan dedi direk ikiz olduğu için zaten normal doğum beklemiyodum..

hayırlı olsun canım bebeklerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. bende soramadım nekadar doğum ücreti diye 4 aylık oldu benim bebeğimde doktorumada alıştım değiştirmek istemiyorum bende 2000 tl yi gözden çıkardım seninkiler ikiz olduğu için belki fiyatı farklı olabilir diye düşünüyorum senin kaç ay kaldı, doğuma kadarda fiyatlar değişebilir :))

anladım cnm aslında şimdden anlaşmak lazım herkes öle diyo ya yaikizlerde ne farkı sorucam bunu doktora sonuçta 1 kere açılıpı kapatılıp 2.ciye tekrar açılmıyo anlamadım gitti

merhaba canım konunun üzerinden biraz geçmiş ama cenk beyi şiddetle tavsiye etmiyorum.komşum perişan oldu cenk beyin yanlış yönlendirmesi ve hatalı ilaç kullanımı yüzünden...

anladım cnm aslında şimdden anlaşmak lazım herkes öle diyo ya yaikizlerde ne farkı sorucam bunu doktora sonuçta 1 kere açılıpı kapatılıp 2.ciye tekrar açılmıyo anlamadım gitti

bi arkadaşımın ikiz bebekleri oldu gerçi onlar küvezde yattılar belki o yüzden fark almışlardır 2 yatak parası almışlar bursada doğum yapmadı gerçi ama sen yinede bi sor dediğin gibi bir kere açıp kapıcaklar fazla para almamaları lazım sen yine bi sor sana süpriz olmasın doğumdan sonra benimde bu ayın sonunda kontrolüm var ozaman sorcam doğum fiyatını burayada yazarım öğrendiğimde :)

cenk bey jimerde artık cnm bence dorukta gizem hn gidebilirsin arkadaşım hemşire dorukta çok methediyo
merhaba canım konunun üzerinden biraz geçmiş ama cenk beyi şiddetle tavsiye etmiyorum.komşum perişan oldu cenk beyin yanlış yönlendirmesi ve hatalı ilaç kullanımı yüzünden...

sorcam cnm benimde ay sonunda kontrolüm var türkan hn da

ayy gercektenmı ya bız bırde gönül hanıma gitmiştik o da çok baştan savma davranmıştı

gönül hanımada ben gittim sorduğum zaman güzel cevaplıyordu.ilk gittiğimde biraz soğuk ilgisiz gibi gelmişti ama bikaç daha gidince en azından yoğunda olsa yüzüme bakarak konuşmaya ve daha ayrıntılı anlatmaya başlamıştı.tabi hasta sayısı fazla olduğu için baştan savma gibi davranıyor.ama bilgili ve tecrübeli bir dr.ben bahar çok kalabalık olduğu için bırakmak zorunda kaldım.görümcem güler hnmda doğum yaptı.hem doğum hemde sonrasından çok memnun kaldı ve bende gözlem ve hasta refakatçisi olarak çok memnun kalmıştım.

hmm aslında haklısın canım ben ılk gıttıgımde öle davranınca bır daha gıtmek ıstemıstım belkı devam etseydım ılgılı olabılırdı ama ıste öle düşük yaşayınca dedım bu da ılgılenmıcek herhalde bu ayda ıkıncı kez düşük yaptım onun için hangisi ıyıyse ona gıtmek ıstıyorum ama ne yapıcam hıc bılmıyıyorum yaa

kızlar bende jimere gidiyorum ismini hatırlayamadım şimdi okudum ama malum hamilelik unutkanlığı diyelim :) bi arkadaş jimerde doğum fiyatlarını sormuştu ben doktorumla konuştum 1750 tl eğer epidural istersen +250 daha veriyosun. epiduralde çok iyi olduklarını iddia ediyorlar. benim ilk doğumum genel anestezi ile olmuştu ben yine öyle istiyorum :)

cnm sevindim valla 1750 tl demişler ben 2000 tl yi geçer sanıyorum ama hangi doktora gidiyosun yazarsan benimde ay sonunda kontrolüm ozaman sorucam inşallah

şevket yılmazda yalçın gürelin üstüne başka doktor tanımam kendisinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum kemal köroğlunu kötü demem iyi bir doktor ama tanıdıklrımın yaşıdıgı acı tecrübeden sonra asla önermem ama çok memnun olan hastası var o da ayrı.

moontorrent benim doktorum recep doğanlar ssk ile gidiyorum ben. arkadaşım cenk aşkalliye gidiyor cenk bey şevket yılmazında doktoru olduğu için jimerde özel hasta kabul ediyor sadece onun doğumu haziranda cenk bey ona 2500 demiş. sen ssk lımı gidiyorsun oda farkettiriyor fiyatları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…