merhaba arkadaşlar,bende 9 haftalık hamileyim,mikroenjeksiyonla hamile kaldım.bayan tercih ettiğim için,medikalde arzu acar ünsal hnma gidiyorum.geçen hafta gittim,kalp atışalarını duyamadık,ultrason cihazı dışarıya ses vermiyormuş,biraz canımız sıkıldı.medikale yakıştıramadık.medikalle anlaşmalıyız.jimere giden arkadaşlardan,epidural sezeryan fiyatı rica ediyorum.
teşekkürler canım. ben özel istiyorum ama ssk var bende dediğiniz doktor çok iyimiş ama devlette
jimerde doğum ne kadardır bir fikrim yok şimdiden kafamı bulandırmak istemiyorum ama 2500 tl vardır gibime geliyo sormam gerek bana sezeryan dedi direk ikiz olduğu için zaten normal doğum beklemiyodum..
hayırlı olsun canım bebeklerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. bende soramadım nekadar doğum ücreti diye 4 aylık oldu benim bebeğimde doktorumada alıştım değiştirmek istemiyorum bende 2000 tl yi gözden çıkardım seninkiler ikiz olduğu için belki fiyatı farklı olabilir diye düşünüyorum senin kaç ay kaldı, doğuma kadarda fiyatlar değişebilir :))
ben ilk defa kadın doğumcuya gideceğim bebek düşünüyoruz ve eşim bayan dr istiyor aslında şevket yılmazın orada oturuyorum cenk bey için iyi diyolardı ama eşim istemiyor sanırım doruk tıp ta gizem hanıma gideceğim bilgisi olan varmı ?
arkadaşlar bahar hastanesinden zühal hanımı öneren var mı yardımcı olurmusunuz ???
anladım cnm aslında şimdden anlaşmak lazım herkes öle diyo ya yaikizlerde ne farkı sorucam bunu doktora sonuçta 1 kere açılıpı kapatılıp 2.ciye tekrar açılmıyo anlamadım gitti
merhaba canım konunun üzerinden biraz geçmiş ama cenk beyi şiddetle tavsiye etmiyorum.komşum perişan oldu cenk beyin yanlış yönlendirmesi ve hatalı ilaç kullanımı yüzünden...
bi arkadaşımın ikiz bebekleri oldu gerçi onlar küvezde yattılar belki o yüzden fark almışlardır 2 yatak parası almışlar bursada doğum yapmadı gerçi ama sen yinede bi sor dediğin gibi bir kere açıp kapıcaklar fazla para almamaları lazım sen yine bi sor sana süpriz olmasın doğumdan sonra benimde bu ayın sonunda kontrolüm var ozaman sorcam doğum fiyatını burayada yazarım öğrendiğimde :)
kaç arkadaşım gittiyse memnun kalmadı.çünkü kendini sağlama almayı düşünüyor ilk etapta ve hemen sezeryana yönlendiriyor.
ayy gercektenmı ya bız bırde gönül hanıma gitmiştik o da çok baştan savma davranmıştı
gönül hanımada ben gittim sorduğum zaman güzel cevaplıyordu.ilk gittiğimde biraz soğuk ilgisiz gibi gelmişti ama bikaç daha gidince en azından yoğunda olsa yüzüme bakarak konuşmaya ve daha ayrıntılı anlatmaya başlamıştı.tabi hasta sayısı fazla olduğu için baştan savma gibi davranıyor.ama bilgili ve tecrübeli bir dr.ben bahar çok kalabalık olduğu için bırakmak zorunda kaldım.görümcem güler hnmda doğum yaptı.hem doğum hemde sonrasından çok memnun kaldı ve bende gözlem ve hasta refakatçisi olarak çok memnun kalmıştım.
kızlar bende jimere gidiyorum ismini hatırlayamadım şimdi okudum ama malum hamilelik unutkanlığı diyelim :) bi arkadaş jimerde doğum fiyatlarını sormuştu ben doktorumla konuştum 1750 tl eğer epidural istersen +250 daha veriyosun. epiduralde çok iyi olduklarını iddia ediyorlar. benim ilk doğumum genel anestezi ile olmuştu ben yine öyle istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?