- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi mayissinegi
-
İnşallah güzel haber alırsın canım. Doktorun kimBasladim canim tedaviye. Kendime iyi bi dr buldum. Femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Şuan beklemedeyim. Pazartesi test yapicam
Üniversite de yumurta takibi yapiyorlarmiUludağ Üniversitesi de şu an 2. Femara kullanısım
İnfertelite bölümünde evetÜniversite de yumurta takibi yapiyorlarmi
Bende bir bucuk senelik evliyim. Bende pko var olmuyor bebek. uc ay tedavi gördum yine olmadi oraya gitsem bakarlarmi ? Belli bi sene evli olma şartı varmi yada o bolume nasil sira aliyosunuzİnfertelite bölümünde evet
Merhaba,Gerçek Aydın
Canım sigorta varsa para istemiyorlar İnfertelite bölümünden gidip randevu alman lazım önceBende bir bucuk senelik evliyim. Bende pko var olmuyor bebek. uc ay tedavi gördum yine olmadi oraya gitsem bakarlarmi ? Belli bi sene evli olma şartı varmi yada o bolume nasil sira aliyosunuz
Canım sigorta varsa para istemiyorlar İnfertelite bölümünden gidip randevu alman lazım önce
Gerçek Aydın
Hastaneye gidip o bölümden randevu alıyorsunuzYok para icin sormadim zaten. Yani o bolume almak icin belli bi sart gerekiyormu ? Kadin dogummu gonderiyor. Oraya nasil randevu aliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?