bende ziya beye gidiyorum eltim de oraya gigiyor dogum için dorukla anlaşmışlar normal 1,500 sezeryan 1,750 demiş özel olunca yarı yarıyaymış zübeydeye yada herhangi bir hasatneye gitmiyo sadece sizi yönlendiriyo hastamı yolluyorum diye ayrıca ziya bey paracı falan değil bence 4 aydır gidiyorum bi kere 100 lira aldı başkada para almadı tekrar gittiğimde bilmiyorum alırsada alsın onun kadar iyi bi dr bulmak kolay değilll
bende ziya beye gidiyorum eltim de oraya gigiyor dogum için dorukla anlaşmışlar normal 1,500 sezeryan 1,750 demiş özel olunca yarı yarıyaymış zübeydeye yada herhangi bir hasatneye gitmiyo sadece sizi yönlendiriyo hastamı yolluyorum diye ayrıca ziya bey paracı falan değil bence 4 aydır gidiyorum bi kere 100 lira aldı başkada para almadı tekrar gittiğimde bilmiyorum alırsada alsın onun kadar iyi bi dr bulmak kolay değilll
ziya bey konur da çalışmıyor ki konur hastanesinin karşısında özel muayenehanesi varpeki ziya bey nasıl oluyorda konurda çalışırken hastasını doruğa falan yönlendirebiliyor.bunu hastane nasıl kabul ediyor kafama takıldı. bende bugün randevu almayı düşünüyorum ziya beyden ama çok çelişkili geldi bu bana.
ziya bey konur da çalışmıyor ki konur hastanesinin karşısında özel muayenehanesi var
yaaa arkadaşlar bu ziya çetinin muayenehanesinin telefonunu bilen yokmuuuu??? biri yazsın artık lütfennn
canım bilinmeyen numaraları ara ordan öğrenebilirsin acilse
evettt buldumm yaşasınnnbenim gibi arayan arkadaşlar için yazayım burayada ziya çetin muayenehane tel : 234 19 26 :) çabucak pazartesi gelsin lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?