Bursa'da kadın doğum doktoru

bende ziya beye gidiyorum eltim de oraya gigiyor dogum için dorukla anlaşmışlar normal 1,500 sezeryan 1,750 demiş özel olunca yarı yarıyaymış zübeydeye yada herhangi bir hasatneye gitmiyo sadece sizi yönlendiriyo hastamı yolluyorum diye ayrıca ziya bey paracı falan değil bence 4 aydır gidiyorum bi kere 100 lira aldı başkada para almadı tekrar gittiğimde bilmiyorum alırsada alsın onun kadar iyi bi dr bulmak kolay değilll

ben dorukta fatma güraya gittim memnun kaldım fakat sgk anlaşma yok bu yüzden bu sefere evrim hanımdan aldım ama hala tereddütlerim var erkek doktor istemediğim için bayana gidiyorum fatma hanım normal doğuma 1200 dedi sezaryanda 1600 sanırım bana pahalı geldi ama bakacağız artık şevket yılmaza mı gitsem diyorum kararsızım hala of

ziya beyın paracı dıyen yok kıı .ben 100 ytl verıyordum yalanmı söylıcem .....bendee çok memnunm allah razıolsun benı amelıyat eden kişi o her zaman dua ederım ona ..ama şuan dogum için pahalı geldı bana ssk var devlet hastanesıni düşünüyorm

Ziya bey anne adayını çok iyi bilgilendiriyor ilgileniyor . Paracı mı bilemem ama ben her ay özelden gidip parasını vermiştim. Hiç almadığı olmadı. Ayrıca şunu belirteyim. Genellikle sezeryana yönlendiriyor. Normal doğum düşünenlere tavsiye etmem. Ama sezeryan düşünüyorum derseniz Bursa da en iyi doktorlardan biri.

valla beni olabildiğince normal doğuma ısrar etti ama ben çok korktuğum için yemedi malesef :)))
malesefte demeyeyim çünkü süper sezeryan yapıyor adam ustası olmuş bu işin
maddi konusunda bende katılıyorum hiiiç işi yok ve süper bi doktor 2006 ve 2010 eniyi doktorluk ödülüne sahip biri ziya çetin

jimerde türkan hanıma gidiyordum ama hiç memnun kalmadım. çünkü ben daha hamilelik için hazırlık aşamasında başladım bana direkt olarak aşılama yapmak istedi. ki ben yıllarca beklemiş biri değildim yeni düşünmeye başlayan biriydim. bunun gibi daha bir sürü şey ama bu benim jimeri bırakmam için yeterli oldu. selçuk söylemezede gittim ama o da pahalı geliyor. ve ileride de doğum için sıkıntı olacak çünkü özelde.2 ay önce bir düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim ve 6. haftamdayım. bahardan hilal hanıma aldım randevu ama çok kararsızım. ziya çetini çok duydum. nasıl ulaşabilirim nerede çalışıyor acaba bilgi verebilirmisiniz?

Ay kafam çok karıştı ya bu ay evrim hanıma aldım ben randevuyu :26::26::26::26:

bende jımerde suat hazere gıdıyrm zorlu bır hamıle kalma surecı oldu benım ıcın tedavı ıcın gtmıstk sonra kendılıgınden hamıle kaldım ama doktroumdan memnunum cok sadece gursu tarafında otryrm ve cok uzak bana bıde tabı ucretler yuksek ama baska doktorada guvenebılırmıyım bılmıyrm hem ulasmam kolay oluyr ona telefonlada olsa hede olası her durumda hem bılgılı ve ılgılı kotu bı durum oluda sonra doktorumu degstrdıgım ıcın pısman olurum dye korkuyrm yoksa bende bulsam ıyısını ve bıze yakın hastane doktorunu gıdıcem valla

ya bende bahardan randevu aldım ama bahar devlet hastanesinden beter doktora istediğim zaman ulaşabilirmiyim bilmiyorum.çok yoğun.bir sıkıntı olduğunda ilgileniyorlarmı yada ne derece vakit ayırabiliyorlar ?

peki ziya bey nasıl oluyorda konurda çalışırken hastasını doruğa falan yönlendirebiliyor.bunu hastane nasıl kabul ediyor kafama takıldı. bende bugün randevu almayı düşünüyorum ziya beyden ama çok çelişkili geldi bu bana.

ziya bey konur da çalışmıyor ki konur hastanesinin karşısında özel muayenehanesi var

merhabalar kızlar .
bende 11 haftalık hamişim ve doktor arayışındayım başıl açtım ama gerek yokmuş burda bir liste başlamış zaten .
Ben acıbadem Şahin beye gidiyorum inanılmaz memnunum . çok merhametli ve güvenilir bir hekim . ,
ama özel sağlık sigortam olmadığından 11,000 gibi bir para ödeme niyetinde değilim ve yeni doktor arayışındayım biraz araştırma yaptım ve sonuçlar
Doruk tıp Sevil paker normal şartlarda 48,00 t olan muayene ücreti bu doktora gelince 80,00 toldu anlayamadım
Bahar tıp Nagihan uzun güler
ve şimdi sizlerden sonra Ziya çetin bakalım bu liste daha ne kadar uzayacak

evettt buldumm yaşasınnn benim gibi arayan arkadaşlar için yazayım burayada ziya çetin muayenehane tel : 234 19 26 :) çabucak pazartesi gelsin lütfennn

evettt buldumm yaşasınnn benim gibi arayan arkadaşlar için yazayım burayada ziya çetin muayenehane tel : 234 19 26 :) çabucak pazartesi gelsin lütfennn

hadi gözün aydın canım inş güzel haberler alırsın
allah bebişini kucağınada almayı nasip etsin darısı başıma

banada YILMAZ ÇETİNin numarası lazım aslında yaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…