- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
arkadaşlar acil destek istiyorum sizden.haftaya bursa çekirgeye taşınıyorum.33 haftalık hamileyim ve acil bi hastane bulmam gerekiyor.. devlet hastaneleri çok mu yoğun ya da kötü oluyo ..hiç kimse devlet hastanesinden bahsetmemiş.. :S ya da uygun fiyata normal doğum yapabileceğim bi özel hastane de olabilir.. hiç bi hastane bilmiyorum orada.tavsiyelerinizi bekliyorum.
hadi gözün aydın canım inş güzel haberler alırsın
allah bebişini kucağınada almayı nasip etsin darısı başıma
banada YILMAZ ÇETİNin numarası lazım aslında yaa:44:
devlet hastaneleri kötü değil canım ama biraz ilgi beklediğimiz için özel hastane düşünüyoruz zübeyde hanım doğumevi devlet hastanesi ve bu konuda çok iyiler ama biraz ilgisiz davranıyorlar endine hemen bir doktor bul bence uygun fiyat derken ne kadar mesala 1.500 lira verebilecekmisin
off offf arkadaşlar. bu hamilelik dönemi ne kadar hassas yorucu ve zor bir süreçmiş.(rabbime hamd olsun nasip etti). ben 1 ay boyunca ziya çetin diye uğraştım durdum numarasını bulup ulaşmaya çalıştım o kadar büyük heveslenmişimki.ilk gittiğimde muayenehaneyemi gittik yoksa devlet hastanesi polikliniğindemiyiz eşimde bende çok şaşırdık.çalışma sistemi çok farklı.randevular çok fazla.bu yüzdende hastaya ayrılan süre çok az. ilk kez giden hasta olarak önce doktorla yüzyüze konuşup sonra ultrasona girmek isterdim ama hayır dışarda bir sürü insan olduğu için direkt ultrasona aldılar.doktor 5 dk sonra geldi hemen ultrasona baktı hızlıca gebesin sıkıntı görülmüyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi. inanılmaz bir hayal kırıklığıydı ama ben kendimi hep yanlış günde ve satte gittik diye teselli etmeye çalıştım.gündüz saatlerinde mutlaka farklıdır diye sürekli bahaneler buldum. 2 gün sonra bulantılarım başladı ve çok ağır durumdaydım.10 gün hiçbirşey yiyip içemedim şevket yılmazın aciline gittik ve hemen yatırdı dr.4 gün hastanede yatarak tedavi gördüm.çıktığımda kontrol zamanımdı ve ziya beye gittim.hastanede yatmışsın orda zaten ultrasonlada bakmışlar tekrar ultrasona gerek yok cevabını aldım. ben ısrar ettiğim için ultrasonla baktı. sonraki hafta kanamam oldu ve benim daha önceden bir düşüğüm vardı. sabah hemen çok güvendiğim doktorumu aradım bana yatarak dinlen dedi. ben kendisine çok panik olduğumu ne yapmam gerektiğini titreyen bir sesle soruyorum ve bana yat dinlen diyor. demekki neymiş hiçbir doktora çok güvenmemek gerekiyormuş. jimere gittim kanama olduğu için hemen ultrasonla kontrol edip düşük önleyici ilaçları verdiler. evet herkes ziya çetinin ne kadar iyi olduğundan bahsediyordu. bende hep öyle düşünüyordum çok inanarak gitmiştim.ama artık asla kapısından geçmeyeceğim.eğer ben sıkıntılı anımda benimle gerçekten ilgilenen bir doktor olmayacaksa özele gitmenin anlamı yok.şimdi ben kara kara hangi doktora gideceğimi düşünmeye başladım.jimerde recep beymi yoksa medicalde ahmet yılmazmı...içim dolmuş taşmış paylaşmak istedimfikriniz varsa arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.
canım yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten insan doktora gidince ister istemez ilgi bekliyor birde üstelik sen hamilesin duyguların daha yoğun...ziya bey hakkında çok olummlu yorumlar okumuştum bende bu şekilde bir ilgisizlik benide şaşırttı.bir kişi çok memnunken bir başkası memnun kalmayabiliyor işte.sanırım tanınmış doktorlar hasta yoğunluğundan dolayı fazla özen gösteremiyorlar.benimde aklımda ziya bey vardı açıkcası gitsemmi diye düşünüyordum ama yazdıkların benide üzdü birde ben hamile kalmaya uğraşırken doktorumun daha ilgili olmasını isterim.sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim eğer iki doktor arasında kaldıysan ahmet beyi tavsiye etmem yıllar önce ben gittim ve hiç memnun kalmadım şuanda hastanenin adını duyunca bile kötü oluyorum tabiki herkesin fikirleri farklıdır ondanda çok memnun olan insanlar vardır ama ben memnun kalmadım hiç...sana kemal köroğlunu şiddetle tavsiye edebilirim,genel kontrol için gitmiştim ve çok memnun kaldım.özel muayenehanesi vardı kapattı şu anda şevket yılmazda.çok güleryüzlü ve şakacı bir doktor bence ilgili ama onunda hastası fazla,dilerim istediğin gibi bir doktor bulursun canım
evet gerçekten benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu ziya bey. ama daha öncede dediğim gibi memnun olanlarda o kadar çok ki demekki kişisel olarak beklentilerimi karşılayamadı. artık sildim kafamdan zaten. jimerde recep bey ile görüştüm. ilgili biri. yönlendirmeleri güzel yapıyor.haftaya ikili test için gideceğim.inşallah bundan sonrası için iyi olur.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
pembe mavi'de ismail beye gidiyorum. çok memnunum düşünen olursa tavsiye ederim..
Merhaba yaşadığın duruma üzüldüm inşallah bundan sonrasını sorunsuz atlatip bebeğini sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın.Bende Bursa'ya yeni taşındığım icin internetten araştırıp buldum doktorumu hakkında kimse olumsuz birşey yazmamisti demet haytoglu kendisi su an Esentepe tip merkezinde 3 kez gittim her defasında güler yüzle karşılandım gerek ultrason oncesi gerek ultrason sırasında benim birşey sormama gerek kalmadan herseyi bir bir anlattı tavsiye ederim kendisini güler yüzlü ilgili bir doktor bulmak zor gercekten.
bana çok ters bir yerde olmasaydı düşünebilirdim doktor arayışı içindeyim
arkadaşlar doğumumu yaptım şükürler olsun 1 hafta oldu tam. bahar hastanesinde nagihan hanıma gittim. çok güzel ilgilendi benmle.acayip memnun kaldım.
zorunlu sezeryan oldum. 650 tl ye. fiyatları çok hoşuma gitti.tavsiye ederim.ama yatış kısmındaki hemşireler çok ilgisizdi.ve de soğuklardı.bazıları hariç .. çıkarken şikayet ettim zaten.inşallah düzelir.şikayetimi çok önemsediler..inşallah gereken uyarıyı yaparlar.onun dışında hersey çok güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?