pembe mavi'de ismail beye gidiyorum. çok memnunum düşünen olursa tavsiye ederim..
bende ismail beye gidiyorum senin hamileliğin bayağı ilerlemiş doğumun nasıl olucağına karar verdi mi?
Merhaba yaşadığın duruma üzüldüm inşallah bundan sonrasını sorunsuz atlatip bebeğini sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın.Bende Bursa'ya yeni taşındığım icin internetten araştırıp buldum doktorumu hakkında kimse olumsuz birşey yazmamisti demet haytoglu kendisi su an Esentepe tip merkezinde 3 kez gittim her defasında güler yüzle karşılandım gerek ultrason oncesi gerek ultrason sırasında benim birşey sormama gerek kalmadan herseyi bir bir anlattı tavsiye ederim kendisini güler yüzlü ilgili bir doktor bulmak zor gercekten.
Bursa inegöl de tavsiye edebileceğiniz bayan bi doktor var mı arkadaşlar.umarım aramızda inegölü bilenler vardır..
ya bende bahardan randevu aldım ama bahar devlet hastanesinden beter doktora istediğim zaman ulaşabilirmiyim bilmiyorum.çok yoğun.bir sıkıntı olduğunda ilgileniyorlarmı yada ne derece vakit ayırabiliyorlar ?
Arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim çocuk tedavisi için yumurta takibi vs yaptıracağım doktor ararken,Nagihan hanıma karar verdim gitmek için.İyi bir doktor olduğunu duydum çevremden.Dün randevu aldım kasıma kadar doluKasımda gideceğim kısmet olursa.Başka Nagihan hanıma gidenler yokmu?Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum Ücreti sgk la anlaşmalı 35 tl sanıyordum 45 tl olmuş.
şimdi hangi dra gidiyorsunuz merak ettim..bende bahar hastanesinde ayşe erol a gidiyorum..çok soğuk kanlı olduğu için değişmeyi düşünüyorum..tedavisi çok yavaş ilerliyor..soru sormaya bile çekiniyor insan..başka giden var mı ayşe hanıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?