Bursa'da kadın doğum doktoru

kızlar bütün yorumları okudum bende hamile kalmaya çalışıyorum yani anlıcanız günüm geçti ve şimdiden doktor bakmaya başladım ama yorumlardan karar veremiyo insan
çekirge doruk düşünüyodum ben melike pınar bilgisi olan var mı acaba bu doktorla ilgili ??

bende ismail beye gidiyorum senin hamileliğin bayağı ilerlemiş doğumun nasıl olucağına karar verdi mi?

merhaba, şu ana kadar normal doğum için bir engel yok dedi, birkaç gün sonra tekrar randevum var, çatı muayenesi yapıcak ve duruma bakacak ona göre netleşecek sanırım. o da normal doğum taraftarı bu nedenle içim rahat. ben artık iyice ağırlaştım, bir an önce gelsin minik kuzum.. inşallah hayırlısıya kucağımıza alırız bebişlerimizi..

merhaba bursa baharda hilal cankılıç hanımdan çok memnun kaldım.inşallah sonuna kadar devam eder.tavsiye ederim.

şevket yılmazda reşat şayanın muayenehanesı varmıdır.eskiden özel muaynehaneye gidip devletin hastanesinde doğum yapardık.bu daha ucuza malolurdu sadece muayenhane parası verirdik.şim di özel hastanelerde hem muayene parası hem sezaryan doğum parası çok oluyor.halen eski sistem çalışan doktor yokmu bursada muayenehanesi olupta devlet kurumunda çalışan doktor ismi bilen varmı ?

Tam gün yasasıyla özel muayenehaneler kapandı diye biliyorum canım.benimde bikaç arkadaşımönermişti ancak hep kapandı dediler.ben şevket yılmazda nesrin kaleli vardı,zübeydede sühendan benderli ama şimdi sadece devletteler.ama belki özel klinikle anlaşıp hala devam eden vardır bir araştır dilerim istediğin gibi olur herşey.sevgiler:)

Yılmaz Çetine gidiyorum bende ssk çekirge de çok güleryüzlü bi doktor değil ama doktorluğuna çok güveniyorum oldukça da ilgili ssk olmasına rağmen. Tam gün yasası kaldırıldı ama henüz muayenehaneyi açmamış sskya devam şimdilik memnunum.

merhaba arkadaşım,bende 5 haftalık hamileyim.1 haftadır araştırıyorum,demet hanımı duydum hatta randevu da aldım haftaya gidicem nasipse,eğer sen devam edeceksen senden bilgi almak isterim,hastane ve doktor hakkında..

Ben de Pembemavi Hastanesine devam ediyorum. Gerçekten doktorumdan ve hastaneden memnunum. Daha doğum konusuna gelemedik, çünkü doktorum herşeyin bir sırası var dedi en son muayenede. İnşallah bu randevuada konuşacağız. Ha bu arada doktorum Nedret Kolsal. Hacettepe mezunu ve işinin ehli. İlk doğumum olacak ve güveniyorum ona. ultrasonu cd ye kaydetti ve evde oturup izliyoruz eşimle. 15 gün içinde gidince muayene parası alınmıyor. Şu anki izlenimlerim olumlu.
Fakülteye de gittim önceleri ancak sorun yoksa fakülte üzerinize titremiyor. Yapılması gerekenin asgarisini yapıyor ve zaten asistanlar bakıyor. Fakültede de doğum herkesin hakkı. Benim merak ettiğim fakültede doüum yapan yok mu? bilgi verse bana.

merhaba kızlar.

bursaya ben de yeni taşındım, aslen bursalıyım zaten ama, bursada yaşamayalı çook uzun seneler oldu. kimsecikleri tanımıyorum desem yeridir.

ben de kadın doğum doktoru arayışndayım.
1 kızım var, ikinci bebişi istiyorum.

birkaç aydır denemelerdeyiz, henüz bi netice yok. endişelenmeye başladım gibi... neden hala olmadı diye.

ben de hepiniz gibi, iyi bir k.d. doktoru aramaktayım. ama, benim arayışım biraz farklı.

ben iyi yumurta takibi yapan, vaktinde çatlatma iğnesi yapmayı becerebilen, kız/erkek bebek için uygun vakitleri söyleyebilecek olan bir doktor aramaktayım.
iğneden ne kadar süre sonra (mesela erkek bebek için) ilişki olması gerektiğini tam ve doğru tahminleyebilecek bir doktor aramaktayım.

etrafınızda vardır belki, bu tip bi deneyimi olan arkadaşınız, tanıdığınız falan...
varsa bi bilginiz, paylaşabilir misiniz lütfen?

şimdiden çok teşekkürler

Arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim çocuk tedavisi için yumurta takibi vs yaptıracağım doktor ararken,Nagihan hanıma karar verdim gitmek için.İyi bir doktor olduğunu duydum çevremden.Dün randevu aldım kasıma kadar doluKasımda gideceğim kısmet olursa.Başka Nagihan hanıma gidenler yokmu?Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorumÜcreti sgk la anlaşmalı 35 tl sanıyordum 45 tl olmuş.

arkadaşlar bız yalovada oturuyoruz,ailem bursada. ilk 5 ay yalovada doktora gittim ama bir türlü içimize sinmedi. tavsiye ile dorukta evrim aydın'a geldim. tek kelime ile harika bir doktor ama en önemlisi harika bir insan. hatta öyle sempatik ve güleryüzlü ki her hafta muayene olabilmek için oğlumun hala gelmeye niyeti yok :)
gerçekten tereddütsüz gidebileceğiniz bir doktor,ama maalesef hastane kalabalık

şimdi hangi dra gidiyorsunuz merak ettim..bende bahar hastanesinde ayşe erol a gidiyorum..çok soğuk kanlı olduğu için değişmeyi düşünüyorum..tedavisi çok yavaş ilerliyor..soru sormaya bile çekiniyor insan..başka giden var mı ayşe hanıma..

Canım ben nagihan hanıma gitmiştim ama yogun bir doktor hızlı konuşuyor bizede zaten direk tüp bebek dedi.Aşılama bile olsa tutma ihtimali düşük dedi.Hastaları fazla olunca biraz acele gibi oldu.Bir arkadaşım Aynur şendemire gidiyor.Çok memnun o doktordan.Bende mail atmıştım doktorum sitesinden hemen cevap yazmış mesela.Muayenesi 130 tl ama her zaman almıyormuş paracı değilmiş yani.Ben ona gitmeyi düşünüyorum son olarak.Hiç klomen dahi kullanmamış biri olarak bir seferde olsa aşılamayı denemek istiyorum.Sizin sorununuz nedir tam olarak?Bende pko ve eşimde sperm sayısı düşük.Doktorunuzdan elektirik almak çok önemli.İsterseniz Aynur şendemiri bir araştırın derim

bende de eşimdede sorun yok hamdolsun..yumurta takibi yapıyoruz bizde..bugün hastaneye gittiğimde ayşe hanıma da uğradım ne zaman gitmemm gerektiğini ve şimdi ne tedavi uygulayacağını sordum..klomen dozunu arttırıp çatlama iğnesi yapacakmış..ama umarım bunlların hiçbirine gerek kalmaz..hastanede e biriyle karşılşatım bandırmadan ayşe hanım için geliyorlarmış..çok memnun olduklarını söyledi..bende başka dr a gitmek zaman kaybı olurmu filan diye düşündüm..kafam karıştı anlayacağın..

Kızlar merhaba dün doktora gittim bende adet düzensizliğinden hormon testi yaptırdım süt hormonum yüksek çıktı dostinex le primolut-n verdi doktor ama ben bi kaç yere daha gitmek istiyorum var mı önerebileceğiniz uludağ ünide yada başka yerde özel muayenehanede olabilir çok para almıyolarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…