Bursa'da kadın doğum doktoru

türkan yavuzu bir kaç arkadaşımdan duydum ama ben osmangazide oturuyorum ulaşımı daha kolay bi yerde olsun istiyorum çekirge doruk tıp , bahar hastanesi gibi mesala

bahar hastanesinde nagihan hanımı duymuştum gidenler memnun.ben çekirge konurun karşısında ziya çetinin muayenehanesine gidiyorum çok memnunum çok iyi bi doktor kesinlikle tavsiye ederim

kafanı karıştırmak istemem ama aynur şendemire 1 yıl gidipde sonuç alamayanları okudum ben bu kulüpte.tabi beklentiye göre değişir ama iyi araştırmanı tavsiye ederim.ben bu konuda çok araştırma yaptım bursada en iyi kadın doğum doktorları(yani benim bildiğim)
sühendan benderli
ziya çetin
gürkan uncu
şahin zeteroğlu
barış ata
bahar hastanesinde nagihan hanımı
çok duydum.haklarında konuşulan ve yazılan yorumlar gerçekten iyi.daha vardır mutlaka ama benim bildiğim bunlar umarım yardımcı olmuşumdur.ben tercihimi ziya beyden yana kullandım ve memnunum

Ben Aynur hanımdan çok memnun kaldım kendisi çok iyi ilgileniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar ben yaklasık iki yl önce nagihan hanıma gidiyordum. Acil durum oldu arayip gittik ama bizi başka doktora sevk etmiş . Yani uzun lafın kısası ben1 saatlik yolu pek çok yakinim onerdi diye ona gidiyordum ... sonraki doktorda illallah ettirdi .. kesinlikle onermiyorum . Hele özel hastaneye gidiyom diye sakin ha gitmeyin adi ozel kalmis.... devlet hastanesine gitseniz aynı ilgiyi gorursunuz tek fark üzerine para vermessiniz ...

meraba
bursa da doğum için hangi özel hastaneyi tavsiye diyorsunuz fiyatlar konusunda da uygun bi yer arıyorum ..hamileliğimn başlarınza zübeydeye gidiyordum sonra Esentepe tıpa devam ettim doğumuda esentepede mi yapsam diye düşünüyorum ama bahar daha uygun diye duydum

Ozelden baharı asla önermem yasadiklardan sonra. Ama 4 yillik hastane detaylari sonunda sunu diyorum Eğer çalışmıyorsan yani vaktin varsa direk devlet hastanesine gidin

Zübeyde Hanım mı Çekirge Devlet hastanesi mi? Zübeyde hanım donanımlı evet ama çok kişiden çalışanların iyi davranmadığı bu yüzden gitmediklerni duydum:44:

Zubeydeyi çok yakın arkadaşm onerdi erken dogum oldugu icin acil oraya gitmişler. Çok memnun kalmış hatta orda bile sormuşlar demişler ki "bizim burayi genelde kotu anlatırlar sen tavsiye et " onlar bayağı memnun . Tek sorun yanına kimseyi almıyorlar dedi,......

6 ay önce Zübeyde Hanım da doğum yaptım.Doktorum Orhan Orhan dı. Çok güvenilir bir doktor. Hastane için de kötü falan diyorlar ama ben cok memnun kaldım. Personel falan gayet ilgili,güleryüzlü. Doğumdan sonra 3 gün hastanede kaldım. Yemekleri bile güzel yani öyle hastane yemeği gibi değil :) Tavsiye ederim hastaneyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…