bursada kemal köroğlu hakkındaki yorumlarınıza ihtiyacım varr

_bambu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
946
30
68
kızlar merhaba. benim ailem bursada yaşıyor ama ben bursadaki kadın doğumcular hakkında bilgi sahibi değilim. kontroller ve doğum için bi doktor arıyorum. kemal beyi önerenler oldu aranızda kemal beye gidenler var mı yada önerebileceğiniz herhangi başka bi doktorr.

slm.kemal köroğlunu bilmiyorum ama sadece yaşlı biri olduğunu biliyorum ama ben aynı hastanede gizem yıldırıma gidiyorum ilk doğumumu da onda yaptım çok memnun kaldım ikinciye de ona gidiyorumm 7 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı çok güzel bilgilendiriyo herşeyi söylüyo çok iyi tavsiye ederim yani..

kızlar merhaba. benim ailem bursada yaşıyor ama ben bursadaki kadın doğumcular hakkında bilgi sahibi değilim. kontroller ve doğum için bi doktor arıyorum. kemal beyi önerenler oldu aranızda kemal beye gidenler var mı yada önerebileceğiniz herhangi başka bi doktorr.

hem gizem yıldırıma hem de kemal beye gıtmıs bırı olarak kesınlıkle kemal koroglunu tercıh etmenı onerırım. aradaki farkı daha ılk muayenede anlayabılırsın. kemal bey sadece bebekle degıl anneyle de ılgılı bır doktor. ruh halımden bıle anlayıp bugun canın mı sıkkın dıyebılıyor bana. ayrıca yaslı sayılmaz orta yaslı bırı. tahmınımce en fazla 50 yasında falandır.

hem gizem yıldırıma hem de kemal beye gıtmıs bırı olarak kesınlıkle kemal koroglunu tercıh etmenı onerırım. aradaki farkı daha ılk muayenede anlayabılırsın. kemal bey sadece bebekle degıl anneyle de ılgılı bır doktor. ruh halımden bıle anlayıp bugun canın mı sıkkın dıyebılıyor bana. ayrıca yaslı sayılmaz orta yaslı bırı. tahmınımce en fazla 50 yasında falandır.

evet canım teşekkür ederim tanıştım kendisiyle.. ili kere gittim ama cinsiyet konusunda beni biraz kararsız bıraktı 15. haftada kız 16 da erkeğe benziyo dedi.. yine de alışverişe başlama dedi ya bakalım. zaten oğlum olursa alışverişlik pek bişeyim yok 2. oğlum olacak kısmet olursaa

mrb canım bende gizem hanıma gittim 2 defa sonra kemal beyin de orda oldugnu duyunca kemal beye gitmeye basladım. harika bi doktor kesinlikle tavsiye edrim

mrb canım bende gizem hanıma gittim 2 defa sonra kemal beyin de orda oldugnu duyunca kemal beye gitmeye basladım. harika bi doktor kesinlikle tavsiye edrim

Merhaba mesajiniz eskilerde kalmis ama kemal beyden memnun kalip kalmadiginizi merak ettim. bir kez gittim kendisine cok nazik ve kibar bir doktor guzel ilgilendi normal sartlarda gebelige mudahale etmeyen ancak bir komplikasyon oldugunda probleme gore hareket eden bir doktor izlenimi verdi bana. Dogal davranmami tembihledi. Olmamis muhtemel problemleri dusunmenin gereksiz oldugunu anlatmaya calisti. Sanirim gebelikte biz kadinlar cok merakli aceleci ve evhamli oluyoruz bunu bildiginden telkin edici yaklasimlarda bulundu. Ilk izlenimlerim bunlardi. Senin ilave etmek istedigin seyler varsa yazarsan cok sevinirim

Back
X