Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

NESRİN Kalelioğluna şevket yılmaza , evlenmeden önce genel bir muayne için gitmiştim.Evlende gel öle muayne edeyim dedi.Ultrasonla bi muayne bile etmedi reglimde sökülemiyorum kesik kesik geliyo dedim o senin adetinin kendi problemi dedi.Hiç ilgilenmedi bile....

dorukta sevil pakere veya fatma hanıma giden varmı acaba.ayrıntısıyla merak ediyorum

dorukta sevil pakere veya fatma hanıma giden varmı acaba.ayrıntısıyla merak ediyorum

Sevil Hanım a ilkevlendiğimde genel muayene için gitmiştim,hem de bir kadın doğum Dr um olsun die.Çok konuşan anlatan bir Dr,ultrasonda bakarken susmuyor,herşeyi anlatıyor,bu rahim,bu ...falan die,her ne kadar onun gördüklerini ben göremesem de.Ben doğum öncesinde ne gibi testler yaptırmam gerekir,acaba bir sorunum var mı die sormuştum, o da bunun için Biz korunmasız ilişkiyle 8-9 ay geçmesini bekleriz,eğer olmazsa o zaman sorun araştırırız demişti.sonra ben bebeğe karar verdik demiştim,o da şu testleri yaptırman gerekiyor diyerek kızmaıkçık kabakulak falan..için test yaptırdı,birine bağışıklığım yokmuş,aşı yapılacak dedi,ama bu aşılardan sonra belli bir süre hamile kalmamk gerekiyormuş.e ben 1-1,5 yıl sana geldim de neden bu testlerden bahsetmedin diyerek onu bıraktım.o testleri daha önceden yaptırsaydım hamileliğe daha hazır olacaktım,ayrıca o testler için başta 90 TL ödedim,1 hafta sonra aradılar 150 TL ödemem gerekiyormuş,çünkü özel sigortam karşılamıyormuş,ama işin ilginci ben hamile olsaymışım ödüyormuş.Bunu bana Sevil Hanım önceden söylememişti,bildiğihalde.işin kötüsü ben o testleri yaptırdım ama aşı yaptırmadım,1 ay sonra hamileydim çünkü.böyle kötü bir anımız oldu onunla,ne uzun anlatmışım.Ama çok konuşkan sevimli sevgi dolu bir Dr.

canımcım ben jimerden melike hanıma gidiyorum. memnunum açıkcası. yeni bir hastane olduğu için randevularda ufak aksaklıklar falan var ama çok sorun değil. hastane oldukça güzel.

arkadaşlar merhaba ben 2. bebeğimi düşünüyorum henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum baharda güler hanıma gidiyodum rutin kontrollerime çok güler yüzlü birisi ama oranın doğumhanesi beni rahatsız ediyor giriş katta ve insanların içinden geçiriyorlar sizi orda doğum yapan arkadaşlar varsa paylaşabilirlermi mesela doğum anına kadar yanınızda birinin olmasına müsade ediyorlarmı?bide güler hanımda doğum yapanlar varsa nasıl memnun olup olmadıklarını yazabilirlermi
?

canım inşallah hayırlısı ile kucagınada alırsın dogumu zübeydedemi yapıcaksın ve fiyatlardan bilgin varmı

bende nedret hanıma gidiyorum pembe mavi ye. gerçekten iyi bir doktor. güleryüzlü ve her soruya tatmin edici cevaplar veriyor

hiç düşünme.. direk git.. jimer'de gülin okan hanım.
mükemmeldir.

ben istanbuldayım.. şayet bursada olsaydım.. kesin kesin ve kesinlikle doktorum gülin hanım olurdu.

annemin, yengemin, teyzemin, halamın, kuzenlerimin... hepsinin doktoru kendisidir. birsürü bebeğimizi doğurtmuştur...

hem güler yüzlüdür.. hem işinin gerçekten ehlidir. muhakkak bir dene derim ben canım.

allah hayırlısını versin herkese.

merhaba arkadaslar bende 3 temmuzda bahar hastanesinde gönül durastan randevu aldım daha önce gitmiş olanlar varmı acaba
memnun kaldınız mı

merhaba arkadaslar bende 3 temmuzda bahar hastanesinde gönül durastan randevu aldım daha önce gitmiş olanlar varmı acaba
memnun kaldınız mı

arkadaşlar bende ikinci çocuğuma 6 aylık hamileyim önceki doktorum istanbula taşındığı için güvenilir bi doktor arıyorum şimdilik hayat hastanesinden nigar hanıma gidiyorum ama doğumumu orda yapmak istemiyorum çekirge doruktan fatma gürayı tavsiye ettiler siz ne dersiniz yardımcı olursanız sevinirim

mrb öncelikle ben medicalde yaptım erken doğum oldu malesefki bi sürü olaylar silsilesi yaşadım ahmet yılmaz yaptırdı doğumumu ve çok memnun kaldım ama gene medicalde murat aslan pınar erkan var cenk aşkalli var şevket yılmazda bursalı biçok doktorun topicleri var bi bak istersen kafana hangisi yatarsa ona devam edersin ama doğum ve hastane çok önemli gülin hanım var jimerde bide ben bi kere lale erbile gitmiştim pembemavide gene oradamı onu bilmiyorum ve eminim k daha bir sürü doktor vardır iyi olan bunlar benim duyduklarım bide özer beyin hastalarıda memnunlar

jimerde çok yoğunluk oluyormuş acaba yeterince ilgileniliyomu off ne zor işler yaa bir türlü karar veremedim melike hanımın adınıda duydum jimerde karar vermek zor şimdiden teşekkürler arkadaşım

vallhi yoğunluk bilmiyorum cnm ben hiç rastgelmedim yani hiç saatlerce beklemedim kaçtaysa randevum en geç yarım saate girmişimdir drumun yanına

Arkadaşlar merhaba; aranızda prof. dr Yalçın Kimya'ya giden varmı? ben gidip muayene olucam da giden varsa lütfen paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…