Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

benim doktorumda medicalpark ta murat arslan.çok iyi bi doktor
inşallah ben doğumumuda medicalde yapmayı düşünüyorm

Selam enan

Bende doğum için Vatan hastanesini düşünüyorum ama yenidoğan servisi yok diye kafamı karıştırıyolar. Doğum ile ilgili hastaneden memnun kalmışmıydın.

ben ilk doğumu orada yapmadım. o zaman özel sağlık sigortamız yetişmemişti.
oğlum doğduktan sonra çocuk doktoru için oraya gitmiştim. türkan hanımada doğumdan sonra muayene olmak için gitmiştim memnun kaldım ve 2. doğum içinde ona gitmeye karar verdim.
benim 2 arkadaşımda orada doğum yaptı gayet memnun kalımşlardı.
yenidoğan servisinin olmadığıyla ilgili bir bilgim yok benim görüşeyim bakim doktorumla bir sorun olurmu. bence sorun olmaz gibi geliyor ama sormakta yarar var.

GÜRKAN UNCU NERESİNİN DOKTORU CANIM.SEZERYAN İÇİN DOĞUM FİYATI DOKTORA 1000-2000 ARASI DEĞİŞİYOR CANIM.HAYIRLISI OLSUN

GÜRKAN UNCU NERESİNİN DOKTORU CANIM.SEZERYAN İÇİN DOĞUM FİYATI DOKTORA 1000-2000 ARASI DEĞİŞİYOR CANIM.HAYIRLISI OLSUN

Gürkan Uncu Tıp Fakültesinim doktorlarından. Özel muaynehanesi olduğundan fakültede doğum yaptıramıyor. Prof.ların biraz daha yüksek bildiğim kadarıyla fiyatları ama bakalım görücez zamanı geldiğinde. Gebelik öncesinden beri doktorumuz olduğundan belki biraz farkımız olur diye düşünüyorum. Benim gebeliğim tedavili bi gebelik olduğundan çok doktor gezdim Bursa ve İstanbul da.

medicalin doğum ücretini bilmiyorum.
zaten benim doktorum medicalle anlaşmalı olmadığı için muayne ücretleri bile farklı
biz emekli sandığına bağlıyız normal muayne orada 25 ytl iken murat beye biz 80 ytl ödüyoruz
bunun doğum ücretlerinede yansıyacağını düşünüyorum ama heniüz
bir araştırma yapmadım
gerçi ne kadar olursa olsun hiç önemli değil en azından insan gibi muamele görüyorum orda
zübeyde ve devlet hastanelerinde doğum yapan arkadaşlarım var hiç biri memnun kalmamışlar insanı resmen azarlıyolarmış

melekçim jimer nerde canım daha önce duymamıştımda

Jimer çekirgede Canim.ama çok Yakinda Carfurun Arkasina Taşiniyo Beşevler Civarina.

Bende çok Memnunum.jimer çok Süper Bi Yer Benim De Tercihim özel Hastahane.keşke Herkezin Imkani Olabilseydi.

evet canım peki orda muayne ve doğum nekadar

merhaba sevce aramıza hoşgeldin
bende jimer e gidiyorum ve cok memnunum.muayne 100 ytl canım ilgi alaka süper.doğum fiatları değişiyor tabii ben çekirge doruk tıp ta sezeryan yapıcam jimer doktoru olan Gülin Okanla .2500 ytl ye cıkıcam Allah kısmet ederse.ve cok az zamanım kaldı :))) sevgiler

kızlar bursa tüp bebek ve üreme merkezi nasıl yanı kadrosu nasıl ssk ödüyormu
ve orda bıldıgınız ıyı doktor adı istesem ben galıba bursada baslıcem tedavıye

Denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım günaydın o gün doktora gittim gayet iyi bi insandı ve gayet de iyi ilgilendi.giittiim ilk önce sorular sordu işte. eşimi falan. sonrada vücudumun kiloya elverişli olduunu ve kiloma dikkat etmem gerektiini söyledi sonrada bolca su içirdi bana ultrasona koymak için ultrasona koydu hiç bişey yok dedi bende ozaman ni,ye 6 aydır falan korunmuyoruz niye çocuk olmadı dedim olmadı demek için erken dur bi bekleyelim 7. aya kadar sonra ozamana kadar hamile kalmazsan gelirsin dedi. hamile kalırsamda erken giderim zaten... şükürler olsun ki hiç bişey çıkmadı.... gayet sağlıklı çıktım...lülülülülülü

CANIM GEÇMİŞ OLSUN.ÇOK SEVİNDİM.PEKİ KAN FALAN TESTİ YAPTIRMADI MI CANIM.BİDE NE KADAR ALDI.EŞİNLE Mİ GİTTİNCADIARZU

canım ewet eşimle gittim 20.00 ytl aldı ve eğer şu sıralarda bi yanman falan varsa idrar tahlili alalım dedi ama kan falan yapmadı daha erken araştırma için 7. aya kadar bekleyelim dedi çünkü drlar olmadı demek için 1 yıl beklemek şart diyo...

tabiki çok sevindik hepimiz bakalım şimdi sıra beklemeye kaldı inşallah önümüzdeki aylarda bi melek beklemeye geldi sıra. bu arada içim iyice rahatladı. dr sordum folik asit kullan diyolar o nasıl ne yapayım kullanayımmı dedim günde 1 tane alabilirsin ama kilon normal onu zayıfların kullanması daha uygun dedi...bana kasık ağrımı söyledim dediki çok gerekmedikçe içme ağrı kesici falan dedi yumurtalıklarında falan bişiy yok dedi...

ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM.SADECE KARINDAN MI BAKTI.İNŞALLAH MEMNUN KALIRSIN DOKTORDAN DA MEYVENİ DE ALIRSIN CANIM NERDEKİ BUNUN MUAYNEHANESİ.NASIL Bİ YER.KALABALIKMI

canım yeri hürriyet meydanında bi karakol var karakolun karşısındaki ilk arada hemen o kadarda kalabalık diildi 3-5 kişi falan vardı ben gittimde... ben 65 kilo falanım canım ama evlendiimde 54 kiloydum:) epey bi kilo aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…