benim doktorumda medicalpark ta murat arslan.çok iyi bi doktor
inşallah ben doğumumuda medicalde yapmayı düşünüyorm
Prof.Dr.Gürkan Uncu doktorumuz dışarıdan geleceği için onunda onay vereceği biyer olması gerekiyor.
Selam enan
Bende doğum için Vatan hastanesini düşünüyorum ama yenidoğan servisi yok diye kafamı karıştırıyolar. Doğum ile ilgili hastaneden memnun kalmışmıydın.
Amin hayırlısıyla görelim inşallah o günleri allah isteyen herkezede göstersin. Bizim gibi dışarıdan gelenler için her doktorun farklı fiyatı olduğunu biliyorum hastanelerde biz henüz konuşmadık fiyat konusunu.
GÜRKAN UNCU NERESİNİN DOKTORU CANIM.SEZERYAN İÇİN DOĞUM FİYATI DOKTORA 1000-2000 ARASI DEĞİŞİYOR CANIM.HAYIRLISI OLSUN
evet canım peki orda muayne ve doğum nekadar
Denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım günaydın o gün doktora gittim gayet iyi bi insandı ve gayet de iyi ilgilendi.giittiim ilk önce sorular sordu işte. eşimi falan. sonrada vücudumun kiloya elverişli olduunu ve kiloma dikkat etmem gerektiini söyledi sonrada bolca su içirdi bana ultrasona koymak için ultrasona koydu hiç bişey yok dedi bende ozaman ni,ye 6 aydır falan korunmuyoruz niye çocuk olmadı dedim olmadı demek için erken dur bi bekleyelim 7. aya kadar sonra ozamana kadar hamile kalmazsan gelirsin dedi. hamile kalırsamda erken giderim zaten... şükürler olsun ki hiç bişey çıkmadı.... gayet sağlıklı çıktım...lülülülülülü
tabiki çok sevindik hepimiz bakalım şimdi sıra beklemeye kaldı inşallah önümüzdeki aylarda bi melek beklemeye geldi sıra. bu arada içim iyice rahatladı. dr sordum folik asit kullan diyolar o nasıl ne yapayım kullanayımmı dedim günde 1 tane alabilirsin ama kilon normal onu zayıfların kullanması daha uygun dedi...bana kasık ağrımı söyledim dediki çok gerekmedikçe içme ağrı kesici falan dedi yumurtalıklarında falan bişiy yok dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?