Bursa'da Tüp Bebek Yaptıracaklar..

Merhaba canim bnde jinamedde tedavi goruyorum hic bi sebep yok saglkli emriyo diyo ilkinde kimyasal oldu ikincide dondurulmus koydu hic tutmadi son dondurulmus iki embriyom var adet bekliyorum siz neden vazgectiniz jinamedden bnde olmayinca kararsizim ama dondurulmuslarim var mecburum
Ben Jinemed de denemedim canım hiç Aşılama Pembe Mavi de olmuştu. Sonra Jimere geçtim . Hayırlısı olsun sizin de başka test falan istedi mi doktorunuz genetik test vs.

Bi kere asilama oldum ben tutmadi sebepsiz infertilite sebep yok hersey normal bikere dusuk yaptim normal yolla gebe kalmistim bida kalamadim tup bebege gectik birincide kimyasal ikincide dondurulmuslari koydular tutmadi son kalan 2 dindurulmuslar var bu ay onu koycaklar ama yine olmicak diyorum

Bi kere asilama oldum ben tutmadi sebepsiz infertilite sebep yok hersey normal bikere dusuk yaptim normal yolla gebe kalmistim bida kalamadim tup bebege gectik birincide kimyasal ikincide dondurulmuslari koydular tutmadi son kalan 2 dindurulmuslar var bu ay onu koycaklar ama yine olmicak diyorum
Öyle düşünme canım umutsuzluk iyi değil kötüyü çağırma en azından normal yolla kalabiliyorsun . Çalıştığım iş yerinde bir arkadaş var normal yolla hamile kaldı şuan 3 yaşında çocuğu . O da 2. için deniyor 3 seferdir düşük yaptı En son gittiği doktor histereskopi yaptı rahimde perde varmış . Yani illa ki bir nedeni var olmamasınn

Öyle düşünme canım umutsuzluk iyi değil kötüyü çağırma en azından normal yolla kalabiliyorsun . Çalıştığım iş yerinde bir arkadaş var normal yolla hamile kaldı şuan 3 yaşında çocuğu . O da 2. için deniyor 3 seferdir düşük yaptı En son gittiği doktor histereskopi yaptı rahimde perde varmış . Yani illa ki bir nedeni var olmamasınn

Histeroskopiyi bnde istihorum ucretleri nedir bilmiyorum bilgin varmi

Universiteye nasil girdin tup bebek icinmi sadece histeroskopi icinmi kadin dogumdan filan randevumu aldin randevudan sonra hemen histeroskopimi oldu yoksa aylar sonraya gunmu verdi histeroskopiye

Universiteye nasil girdin tup bebek icinmi sadece histeroskopi icinmi kadin dogumdan filan randevumu aldin randevudan sonra hemen histeroskopimi oldu yoksa aylar sonraya gunmu verdi histeroskopiye
Canım ben yaptırmadım arkadaş yaptırdı direk kadın doğumcudan randevu aldı zaten sebepsiz düşük olduğu için doktoru istemiş bildiğim kadarıyla çok beklemedi adet bitiminden sonra çekildi canım

Bursada önerebileceğiniz tup bebek doktoru var mi ? Ayrıca ne kadar? Aralık-2007 başı tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz da.. Yardim lütfen

Hala bu durum aktif mi bilmiyorum ama tüp bebek için uğraşmış biri olarak yardımcı olabileceğim birşeyler olabilir diye yazmak iayedim. Ben pembemavide yaptım iki deneme. İkisi de pozitif sonuçlandı. Öneririm. Ayrıca nilüfer bölgesindeki bütün tüp bebek merkezlerini ve dr larını gezdim. Merak etttiğiniz şeyler olursa yazın lütfen.

Hala bu durum aktif mi bilmiyorum ama tüp bebek için uğraşmış biri olarak yardımcı olabileceğim birşeyler olabilir diye yazmak iayedim. Ben pembemavide yaptım iki deneme. İkisi de pozitif sonuçlandı. Öneririm. Ayrıca nilüfer bölgesindeki bütün tüp bebek merkezlerini ve dr larını gezdim. Merak etttiğiniz şeyler olursa yazın lütfen.

Selam cnm bnde pozotifi hordum iii gun once dun 14.gun degerim 872 lerde haftaya cuma icin keseye cagirdilar.bn cok yoruluyorum yarim saat hezeyim belim agriyo eve donuyorum dun kaymanxmlardaydim sofra kur kaldir eve grldim yatdim bel agriskndan sizlerdemi noyleydiniz ilk zamnlarinizi nssil ne gbi seler yaparak yada yapmiuarak gecirdiniz cok korkuyorum bisey olucak diye agir is yapma agir kaldirna uzanma doyolar bunlari yapmiyorum ama bi yemek yaparken bile sirtlarim kopuyo siz nasildiniz

Selam bnde pozotifi gordum iiki gun once dun 14.gun degerim 872 lerde haftaya cuma icin keseye cagirdilar.bn cok yoruluyorum yarim saat gezeyim belim agriyo eve donuyorum dun kaynanamlardaydim sofra kur kaldir eve geldim yatdim bel agrisindan sizlerdemi boyleydiniz ilk zamnlarinizi nssil ne gbi seler yaparak yada yapmiyarak gecirdiniz cok korkuyorum bisey olucak diye agir is yapma agir kaldirna uzanma diyolar bunlari yapmiyorum ama bi yemek yaparken bile sirtlarim kopuyo siz nasildiniz

Selam bnde pozotifi gordum iiki gun once dun 14.gun degerim 872 lerde haftaya cuma icin keseye cagirdilar.bn cok yoruluyorum yarim saat gezeyim belim agriyo eve donuyorum dun kaynanamlardaydim sofra kur kaldir eve geldim yatdim bel agrisindan sizlerdemi boyleydiniz ilk zamnlarinizi nssil ne gbi seler yaparak yada yapmiyarak gecirdiniz cok korkuyorum bisey olucak diye agir is yapma agir kaldirna uzanma diyolar bunlari yapmiyorum ama bi yemek yaparken bile sirtlarim kopuyo siz nasildiniz

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Nerede tedavi gördünüz? Kesinlikle ağrılar oluyor hiç anormal bir durum değil ama ben progestan kullanmıştım. Crinone jel veya fitil verebiliyorlar, ağrıların geçmesine yardımcı oluyor. Dr unuza danışın bakalım, çünkü hayat kalitenizi bozan ağrı önemli ağrıdır deniyor genellikle.

Jinamedde oldum bn dun biraz yoruldugumu hisettim ondan okadar cok agirdi galiba .jel kullaniyorum fitil bana okadar iyi gelmedi gbi dusunuyorum.bu sureci nasil gecircem bilmiyorum kese ve kalp atisini gorup 3 ay bi gecse riskli donem korkuyorum

Jinamedde oldum bn dun biraz yoruldugumu hisettim ondan okadar cok agirdi galiba .jel kullaniyorum fitil bana okadar iyi gelmedi gbi dusunuyorum.bu sureci nasil gecircem bilmiyorum kese ve kalp atisini gorup 3 ay bi gecse riskli donem korkuyorum

Evet yorulmamaya dikkat edin. Ama unutmayın sağlıklı bebek ne yaparsanız yapsanız düşmez, sağlıklıyı da ne yaparsanız koruyamazsınız diyor birçok dr. Allaha emanet bebeklerimiz. Benim ilk gebeliğim 9.haftada kalp durması yüzünden sonlandırıldı. İkinci gebeliğimde 21.haftaya sorunsuzca geldim şükür. Ama ilk günkü gibi korkuyorum hiç endişelerim azalmadı. Eşim çok kızıyor, stresin bebeğe zarar verecek diye. Annem kızıyor hamileliğinin kıymetini bilmiyorsun diye. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, Allah yardımcımız olsun. Birbirimizi telkin edelim.

Bursada dna hasarı testini yaptıracağımız bir merkez ve araştıran inceleyen bir doktor tavsıye edebılecek var mı? Bunları araştıran iyi bir urolog tavsıyesı verın lutfen ? :KK58:

Canım hayırlı olsun öncelikle. Pembe mavide hangı doktora yaptırdın ve öncesinde hormon testleri fln bakıldı mı herşeye.?
Ben orada aşılama yaptırdım ama öncesinde hormonlara bakılmadı,aşılama öncesi yumurtanın çatladığına da bakılmadı rastgele yapıldı resmen o kadar para verdik. Tüp bebek için nasıl merak ettim?

Canım hayırlı olsun öncelikle. Pembe mavide hangı doktora yaptırdın ve öncesinde hormon testleri fln bakıldı mı herşeye.?
Ben orada aşılama yaptırdım ama öncesinde hormonlara bakılmadı,aşılama öncesi yumurtanın çatladığına da bakılmadı rastgele yapıldı resmen o kadar para verdik. Tüp bebek için nasıl merak ettim?
Ayni seyleri yasamisiz doktorunuz kimdi ?

Ben aşılamayı denemek istemedim, 1 yıl bekleyecek yaşta da değilim (38) diye direk tüp bebek için başvurdum. Hormon vs herşeye bakıldı ve her aşamada tabi ki. Misal 2.denememde transferi iptal ettiler yumurta toplama işleminden sonra, hormon değerlerim yüzünden. Drum transfer etsek de büyük ihtimal tutunmaz demişti. Sonra dondurup 3 ay normale dönmesini bekledik herşeyin. Benim dr ismail küçükerdoğan. Çok titiz ve açıksözlü bir hekim. Diğer hekimlerini bilmiyorum ama ben sadece onu tercih ettim. Siz ne aşamadasınız şuan ve sorun ne sizde?

Ayni seyleri yasamisiz doktorunuz kimdi ?
Nevin hanımdı sizinde sanırım o
Ben aşılamayı denemek istemedim, 1 yıl bekleyecek yaşta da değilim (38) diye direk tüp bebek için başvurdum. Hormon vs herşeye bakıldı ve her aşamada tabi ki. Misal 2.denememde transferi iptal ettiler yumurta toplama işleminden sonra, hormon değerlerim yüzünden. Drum transfer etsek de büyük ihtimal tutunmaz demişti. Sonra dondurup 3 ay normale dönmesini bekledik herşeyin. Benim dr ismail küçükerdoğan. Çok titiz ve açıksözlü bir hekim. Diğer hekimlerini bilmiyorum ama ben sadece onu tercih ettim. Siz ne aşamadasınız şuan ve sorun ne sizde?
Bende pko eşimde hareket az. Ben tüp düşünüyorum yaz sonu gibi ve bayan doktor istiyorum o yuzden pembe mavıde kaldım. Bir de Nesrin Kalelioğlu var tüp bebek yapan ama hakkında fazla yorum bulamadım.Nesrin Kalelioğlu hakkında bilginiz var mı ? kendi muayenehanesi var ve Art ile anlaşması var.

Son düzenleme:

Bende pko eşimde hareket az. Ben tüp düşünüyorum yaz sonu gibi ve bayan doktor istiyorum o yuzden pembe mavıde kaldım. Bir de Nesrin Kalelioğlu var tüp bebek yapan ama hakkında fazla yorum bulamadım.Nesrin Kalelioğlu hakkında bilginiz var mı ? kendi muayenehanesi var ve Art ile anlaşması var.

Dediğiniz dr.u hiç duymadım. Bayan dr ısrarınız sebebi nedir bilmiyorum ama önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almak değil mi? Bence kim en iyi ve içinize siniyorsa onu seçin dr olarak. Dünyanın parasını ve emeğini harcıyoruz ve sonucunun olumlu olmasını istiyoruz. Jinemed Murat bey, Jimer Suat bey ve Soranus Ali Rıza bey de çok iyi hekimler. Bilginiz olsun.

Aynen canim Nevin hanim hic hoslanmadim kendisinden oylesine yapti sanki

Back
X