Tüp Bebek Merkezleri bursada tüp bebek yaptıran varmı neresi iyi ?

kazablanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
4
0
36
Şanlıurfa
meraba arakadaşlar ben aranıza yeni katıldım internetten tüp bebek araştırması yaparken buldum bu formu 4 yıllık evliyim eşim azospermi o yüzden çocuğumuz olmuyor bu yaz tüp bebek yaptırmak istiyoruz ilk olcak hiç bişey bilmiyoruz ne yapıcaz nerden başlıcaz ve neresi iyidir bunlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim bursadaki en iyi doktor kim bu alanda devletten yaralanabilmek için uludağ üniversitesinden rapor çıkarılıyomu hangi kurumların anlaşması var sgkayla ve aranızda eşi ameliyat olarak sperm alınan varmı özellikle bu bizim için önemli gideceğimiz klinikte bunu yapılması gerekiyo lütfen yardım ediiiiiiiiiiiin..

Biz RenTıp'ta yaptırdık. Hiç memnun kalmadık. Rezaletti... Bursa'da Acıbadem Hastanesi var sanırım. En büyük merkez orası olması lazım Bursa için. Mümkünse İstanbul'da Memorial'ı tavsiye ederim. Eğer Bursa zorunlu ise olabilecek en büyük merkezi tercih et..

canım bende yeni başlıyorum tüp bebeğe..
çanakkalede oturuyorum..bursaya geliyorum tüp bebek için.
ben bursa acıbadem şahin zeteroğlu,na gidiyorum..
gercekten cok iyi bir dr. işininde ehli methini cok duyduk ve gittiğimiz zaman dr. değilde arkadaş gibi ilgilendi..
ama acıbademin devletle anlaşması yok ücretli olarak yaptırıyosun..
tüp bebek ilk deneme
4250 tl.
1050 tl ilaçlar
toplam 5300 tutuyor..

bizimde sorun fazla gebelik kaybı olduğu için tüp bebek pgt önerdi dr,ler yani (embriyonun genetiğine bakma) bakalım artık hayırlısı allahım kimseyi evlat sevgisiyle sınmasınn hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
ha bu arada pgt ekstra ücret oda 2200 tl..

merhaba bizde tedavimizi bursa acı badem hastenesinde şahin zeteroğlunda olduk. Doktor bey ve ekibi çok iyiler ve güven veriyorlar bizimde ilk tüp bebek denememizdi eşimde sayı ve hareket azlığı vardı ekim ayında tedavi oldum ve şu an beş aylık hamileyim Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Rapor çıkarmaya gelince bize çok uzun ve zahmetli olduğunu söylemişlerdi biz hiç rapor almayı denemedik jinemed te murat erdemir oraylada görüşmeye gitmiştik ama şahin beyle tanışınca acı bademde karar kıldık fiyatlarda öteki merkezlere göre çok az bir fark var ama değer şimdiden tedaviniz hayırlı olsun.

mrb canım bende koza tüpbebk merkezine gidiyorum fomarada çok memnunun doktorun bayan olması +ekip süper tavsiye edrim fiyat konusuda bence iyi rapor uludağ üni. alman 3.4 ayı buluyo süründürüyorlar bence hiç girme çok yıpranırsın sanırım birde orda yaptırma şartı koyuyorlar nerde oturuyosun bilmiyorumda uzak biyer.eşinin ameliyatına gelince normal tüpbebek ücreti ödüyosun artı birde eşinin ameliyat parası saırımn 2binlira filan umarım hakkında hayırlısı olur canım seninn için endoğrı yeri bulursun inş:))

Canım dediğin gibi rentıp kötüymüş fakat orası artık yok kapandı şuan bambaşka ekip farklı doktorlar devam ediyo isim değişik tabiki jinemede bağlı biyer oldu buarada tekrar tebrik ederim seni...

Canım dediğin gibi rentıp kötüymüş fakat orası artık yok kapandı şuan bambaşka ekip farklı doktorlar devam ediyo isim değişik tabiki jinemede bağlı biyer oldu buarada tekrar tebrik ederim seni...

Teşekkür ederim arkadaşım. Jinemed'i duymuştum ama diğerlerinden önemli bir farkı var mı bilmiyorum açıkçası... Eurofertil, Maya, Anatolya, Lina neyse Jinemed'de öyle gibi geliyor bana.. Kaldı ki madem jinemed ekibi iş başında neden adı Koza? Bizlerin sorunları hiç hafife alınmayacak, üzerinde oynanmayacak kadar önemli sorunlar. Sadece fiziksel değil aynı zamanda psikolojik etkilerinin de çok çok fazla olduğu problemlerle uğraşıyoruz. Maliyeti yüksek tedaviler olduğu için de aileler için çok yıpratıcı oluyor. O yüzden kendi düştüğüm hataya kimsenin düşmesini istemiyorum. Adı herkesçe malum büyük merkezleri tercih etmek en doğrusu bu işte; Memorial, Amerikan Hastanesi, Acıbadem, Florance gibi kimsenin itirazı olmayacak merkezler tercih edilmeli diye düşünüyorum. Bursa'da tüm olanakları olan tam teşekküllü hastane sadece Acıbadem var galiba... Küçük merkezler herhangi bir sorunda çaresiz kalıyorlar.. Bende Hiperstimülasyon oluştuğunda kendi başımın çaresine bakmıştım. Beni yatıracak bir oda bile teğmin edememişlerdi. Koca hastane olanağı var Acıbadem'de.. Klinik tarzı her yerde bu sorunlarla karşılaşmak mümkün diye düşünüyorum.
Ben edindiğim tecrübelerle en sonunda Memorial'e karar verdim ve ikinci denememi orada yaptırdım. Çok şükür ne Ohss ne başka bir problem yaşamadım. Sonucum pozitif. Allah herkese nasip etsin inşallah.

bi süredir giremedim mesajlarınızı şimdi gördüm teşekkür ederim biz yazın düşünüyoruz ama şimdiden stresi sardı beni çok aşırı stres yapıyorum hiç bişeyde bilmediğimiz için korkuyorum nereye gidicem hala karar veremedim bu konuda sömürülmekten korkuyorum söyledikleri fiyatların çok üstünde tutarsa diye şu anda zaten psikolojik tedavi görüyorum panik atak var ilaçları bırakmam lazımmı yoksa tüp bebek tedavisindeyken kulanılıyomu bilgisi olan varmı ilaçlarım sereQal xr 450 mg lustral spesyal 200 mg

hamile olanları tebrik ederim inş sağsağlim bebeklerini kucaklarlar darısı bütün isteyenlerin başına arkadaşlar bi arkadaşım jinemedde yaptırdı doktorun dan çok memnun şimdi ikizleri var bi arkadaşta art diye biyerde yaptırmış prof.osman develi oğlun da yaptırdı şimdi hamile tek bebek ben karar veremedim çünkü çok çabuk alınan biriyim sorularıma tatmin edici cevap alamssam çok stres yapıcağımı düşünü yorum bu iki doktor yada başka doktorda olabilir hangisi çok ilgili ve güleryüzlü güven verici bilgisi olan varsa yazsın benim için doktorun yaklaşımı herşeyden önemli yarddddddddddddıııııııııııııııııııııııııııııım

canım sanırım sen jinemde murat beye gitmişsin bende kozaya gidiyorum zaten ortak çalışıyolar nuray kitapçıoğluyla ben çok memnunum hersoruma cvp alıyorum birde ben zor bihastayım sorular filan çok soruyorum sürekli arıyorum hemşire filan çok memnum sıcacık biortam muratbeyde öyle ben bayan olduğu için nuray hanımı tercih ediyorum murat beyde çok iyi birisi tavsiye ederim ben kozaya gidiyorum biaraştır sitelerine gir kararı ver hakkında hayırlısı canım

nasıl gidiyor şu an tedavi hangi aşamadasın bende jinemed e yaptırdım şimdi sonucu beklıyoruz çok memnunuz tedavi aşaması gayet iyi geçti çok ilgililer normal bir hastaneden farkı yok herşey olması gerektiği gibi önemli olan sonucu almak hayırlısı artık..........

canım hakkında hayırlısı neyse oolsun inş tutunmuştur bebşin bende geçen ay yaptırdım herşey yolunda 8hücreli 1.kalıteydi doktorum benden çok mumutluydu yanı herşey yolundaydı fakat demekki daha zamanı gelmemiş tutmadı bazışeyler doktorlarında elinde değil ALLAHbiliyo zamanını birkaç ay aravermemi söyledi doktorum sonra yine denicem aynı yerde:)ilaçların etkisi devam etti için buay doğal yolla denicez hayırlısı bakalım inş olumlu sonuç alırsın tatlım dinlen yorma kendini sonucunu bekliyorum buarada kaçıncı günündesin 1.denemenmıydi:)))

birinci denemem 7. günümdeyim 8 hücreli 1. kalite benimkisi de hayırlısı bugün karnım acayip şişti aradım hemen gel dediler serum falan takıldı geçmezse yarın yine gidecem sende de böyle şeyler olmuşmuydu transfer sonrasında neler yaşadın ben çok şiştim sanki 5 aylık gebe gibi kısmet umarım geçer çok rahatsızım şu an inş tutunmuştur bu acılara değer inş sende birdaha ki sefer de sonucu alırsın herşeyin bir zamanı var üzülme hayırlısı böyleymiş demek ki doktor ve ekıbı elınden gelenı yapıyor gerisi dualarla inş kavuşuruz miniklerimize...

tatlım inş tuttuğu için bütün ağrıların katt katt bebişinle öldülendirilirsin inş bendede kasık ağrısı olmuştu ama ben gazdan çok şikayetçiydim felaket gaz sıkıntım vardı ama ağrılar iyi işarettir sanırım arkadaşımdada aynısı olmuştu tuttu canım umarımm seninde öyle olur bide bende çok ateş basıyodu bence belirti arama duaet canım rabbim yüzünü güldürsün mreakla sonucunu bekliyorum canım

evet bebişim bana tutundu çok şükür ama halen kendime gelemedim ne zaman geçecek bilmiyorum karnım 7 aylık gibi su dolu rabbim yardımcımız olsun allah herkese nasip etsin allahtan doktorum çok iyi gece gündüz farketmez arayın beni hemen gerekeni yaparız diyor ve yapıyor bu da psikoljik olarak benı rahatlatıyor allah ondan ve ekibinden razı olsun inş sende hayırlı haberler alırsın

DR.SERBÜLENT ORHANER' i asla tavsiye etmiyorum 3 kere denedik tüp bebek 3 de olumsuz kesinlikle bilgisiz bir doktor duvardaki bebek resimlerine sakın aldanma bize %60 olacak dedi 3. de olmayınca diyecek bişeyi olmadı para ve zaman kaybı olan bir doktor. Ve kesinlikle araştırmaya gitmiyor 1. dene tutmayınca daha fazla hormon verdi 2. de tutmayınca daha da artırdı 3. de 4 kat daha arttırdı ve sonuç vücutdum mahvoldu. Doktor hiç demedi bir araştıralım neden olmuyor tahlil yaptıralım rahim duvarı acaba aşırı mı kalınlaştı filan demedi o kadar fazla ilaç ve iğne verdi ki anlatamam. Parayı çok seven bir doktor araştırma yapmak yerine hemen arka arka 2. 3. denemeyi yapalım dedi.Hata bizdeydi saf gibi doktorun dediğini yaptık başımızı yaktık 30.000 tl harcadık. Biz şimdi istanbul memorial a gidiyoruz hayırlısı bu sefer olacak inşallah.

Merhaba Simyareal; bu dr u duymadim hic Bursada ben. Hangi hastenede acaba? Memorial de denemen hangi ayda? ınsalah, sagliklica lirsin yavrunu kucagina..

sağol canım teşekkür ederim herkese Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. bursa da soranus var orada çalışıyor bir de jimer de tüp bebek merkezinde çalışıyor. Biz kendi kliniğine gittik soranusa akın gidipte duvarda ki bebek resimlerine aldanmayın.

Merhaba Simyareal;
Ben de Bursa'dayim. Onumuzdeki ay tup bebek tedavisine baslayacagim. Ben de Prof.Dr.Osman Develiogluna gidiyorum. Cok iyi oldugunu dusunuyorum. Umarim, simdiki denemen basarili olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…