- Konu Sahibi kazablanka
-
acibadem- sahin zeteroglu cok memnun kaldim ilk denememde hamile kaldim cok sukur Allah tum isteyenlere tez vakkitte nasip etsin bizlere de saglikla kucagimiza almayi insallah....
aynısı başıma geldi 1. sefer tutmayan 2. nin aynası olmadı tam gaz devam ilave tedavi yok ne yaptın en sonDR.SERBÜLENT ORHANER' i asla tavsiye etmiyorum 3 kere denedik tüp bebek 3 de olumsuz kesinlikle bilgisiz bir doktor duvardaki bebek resimlerine sakın aldanma bize %60 olacak dedi 3. de olmayınca diyecek bişeyi olmadı para ve zaman kaybı olan bir doktor. Ve kesinlikle araştırmaya gitmiyor 1. dene tutmayınca daha fazla hormon verdi 2. de tutmayınca daha da artırdı 3. de 4 kat daha arttırdı ve sonuç vücutdum mahvoldu. Doktor hiç demedi bir araştıralım neden olmuyor tahlil yaptıralım rahim duvarı acaba aşırı mı kalınlaştı filan demedi o kadar fazla ilaç ve iğne verdi ki anlatamam. Parayı çok seven bir doktor araştırma yapmak yerine hemen arka arka 2. 3. denemeyi yapalım dedi.Hata bizdeydi saf gibi doktorun dediğini yaptık başımızı yaktık 30.000 tl harcadık. Biz şimdi istanbul memorial a gidiyoruz hayırlısı bu sefer olacak inşallah.
nasıl memnunmusunKonu güncel olsun
Ben jimer suat hazer e gidiyorum
6250+kdv fiyat verdilernasıl memnunmusun
fiyatlar nedir nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıcak ben acıbademe başlamadım hala arastırıyorum
Biz gittik görüştük her ücreti pesin alıyorlar dimiAcibadem prof. Dr. Sahin zeteroglu. Harika bir doktor. Ilk denememizde ikiz gebelik elde ettik fakat 18 haftalikken dusukle sonuclandi. Daha sonra yeniden basladik ve cok sukur suan 3 yasinda bir kizim var. Ve bu ay tekrardan kardeş icin randevu aldik Allahin izniyle insallah tek seferde sonuc aliriz. Guncel fiyat tedavi paket ucreti 7200tl. Ilaclar dahil.degil.
7200 tl odedikten sonra 2. transfere olunca kaç para aldılarAcibadem prof. Dr. Sahin zeteroglu. Harika bir doktor. Ilk denememizde ikiz gebelik elde ettik fakat 18 haftalikken dusukle sonuclandi. Daha sonra yeniden basladik ve cok sukur suan 3 yasinda bir kizim var. Ve bu ay tekrardan kardeş icin randevu aldik Allahin izniyle insallah tek seferde sonuc aliriz. Guncel fiyat tedavi paket ucreti 7200tl. Ilaclar dahil.degil.
Sizde problem neydi? Bizim sperm sayimiz cok dusuk. Bende polikistik over var. Haftaya muayene icin gidicez ama ne islem gerekir merak ediyorum. Tedavi ucretini transfer olup hastaneden cikarken almislardi yani tedavinin sonundaBiz gittik görüştük her ücreti pesin alıyorlar dimi
opu+histeroskopi+kromozon analizi ilaçlar 16000 tl yi bulacak ağustos akadar para biriktirip görüşşeceğiz
Opu yani yumurta toplama islemi tup bebek paketi icerisinde. Yani ayri bi ucret odenmiyor. Ilaclar kisiye gore degisiyor tabi. Kromozom testi ve histeroskopi ucreti ne kadar dedi size?Biz gittik görüştük her ücreti pesin alıyorlar dimi
opu+histeroskopi+kromozon analizi ilaçlar 16000 tl yi bulacak ağustos akadar para biriktirip görüşşeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?