Evet basladik gecen hafta pazar aksami igneye basladik. Pazartesi yine kontrolum var. Sizin ilk denemede A.R.T de miydi pekiBende art de başladım 2. Denemem olucak
Evet Can'ım art de oldu ilki de benim sorun eşimde o yüzden biraz ciddi sanırım sizin ney sorun ikinci denemeyi yapıyoruz yumurta toplandı dünEvet basladik gecen hafta pazar aksami igneye basladik. Pazartesi yine kontrolum var. Sizin ilk denemede A.R.T de miydi peki
Hayirlisi olsun canim insllh bu sefer tutar seninkide benimkide usteyen herkesinki insllh. Benim esimde sorun yok sorun bende 3 yildir sebep bulunamiyordu sebepsiz infertilite diyorlardi, sonra osman hoca cikolata kisti tespit etti. Tup bebege basladik bakalim bir yakinimiz cok memnundu onun icin osmanhocayi tercih ettik. Yasiniz kac bu arada benim 29. O nedenlede tek embriyo koyarim diyor osman hoca. Size ilk denemede kac tane konulmustu?Evet Can'ım art de oldu ilki de benim sorun eşimde o yüzden biraz ciddi sanırım sizin ney sorun ikinci denemeyi yapıyoruz yumurta toplandı dün
Yaşım 22 ama eşim azospermi yanı sperm yoktu canlı hücre bulundu öyle denedik sizin gibi hastaların şansını artırmak için 2 tane koyucam demişti zaten 2 embriyo kalmıştı 5. Güne gitmezse yapmıyor ama Osman hocadan memnunum araştırıyor işinde başarılıHayirlisi olsun canim insllh bu sefer tutar seninkide benimkide usteyen herkesinki insllh. Benim esimde sorun yok sorun bende 3 yildir sebep bulunamiyordu sebepsiz infertilite diyorlardi, sonra osman hoca cikolata kisti tespit etti. Tup bebege basladik bakalim bir yakinimiz cok memnundu onun icin osmanhocayi tercih ettik. Yasiniz kac bu arada benim 29. O nedenlede tek embriyo koyarim diyor osman hoca. Size ilk denemede kac tane konulmustu?
Hm anladim canim. Bende 2 kere kontrola gittim bakalim yarin yine gidicez yumurtalar kontrol edilecek ona gore ne zaman toplanicak karar vericek. Sadece igne verdi bana sana da oyle miydi baska sitelerde okuyorum dunya kadar sey kullaniyorlar benimki ayni asilama gibi sadece gonal f verdi. Birde yumurta toplanırken uyuttular mi canim seni.Yaşım 22 ama eşim azospermi yanı sperm yoktu canlı hücre bulundu öyle denedik sizin gibi hastaların şansını artırmak için 2 tane koyucam demişti zaten 2 embriyo kalmıştı 5. Güne gitmezse yapmıyor ama Osman hocadan memnunum araştırıyor işinde başarılı
Bana da bitane iğne vermişti sen ona takılma Can'ım herkesin tedavi yöntemi farklı hemde kişiye göre farklı ilaç kullanıyor anesteziyle yapıyorlar işlemi hiç korkulacak bişey yok ilk denemen mi senin benim dün toplandı 20 tane yumurtaHm anladim canim. Bende 2 kere kontrola gittim bakalim yarin yine gidicez yumurtalar kontrol edilecek ona gore ne zaman toplanicak karar vericek. Sadece igne verdi bana sana da oyle miydi baska sitelerde okuyorum dunya kadar sey kullaniyorlar benimki ayni asilama gibi sadece gonal f verdi. Birde yumurta toplanırken uyuttular mi canim seni.
Oo masallah canim senin baya varmis yumurtan yasinda kucuk, belki dondururur seninkilerden birazinida. Benim ilk tup olacak. Daha once Balikesirde 3 kere asilama oldum hicbiri tutmamisti. Ilk oldugu icinde biraz stres ve heyecan karisik bende yine de Allahin elinde hersey o ol derse olacak bakalim nasip.Bana da bitane iğne vermişti sen ona takılma Can'ım herkesin tedavi yöntemi farklı hemde kişiye göre farklı ilaç kullanıyor anesteziyle yapıyorlar işlemi hiç korkulacak bişey yok ilk denemen mi senin benim dün toplandı 20 tane yumurta
Merhabalar... Bende ilk kez tup bebek yaptiracagim ve bende arastirma icerisindeyim. Hormon degerlerinize bakildi mi? Amh degeri bu degerlr cok onemli. Acibadem Sahin bey iyi diyorlar. Birde Art Osman develioglu. Size tavsiyem, kendinizi cok fazla uzmeyin yiprandiginizla kaliyorsunuz. Herseyin hayirlisi, cok cok uzulmeyin. Insallah basari saglarsinizMerhaba. Bu konuyu görünce çok sevindim. Hikayem hemen hemen size benzer. Sayısız doktora gittim teşhisim pco. 2,5 yıldır deniyoruz sonuc yok. 2 kez aşılama oldum tutmadı. Doktorum artık tüp bebekten başka yapılacak şey kalmadı dedi.Tüp bebek konusunda hiç bilgim yok , Bursa 'da nereye yaptırılmalı bilmiyorum. Özel sektörde çalıştığım için devlet ya da üniversite düşünemiyorum , izin almak her seferinde beklemek zor olacak , sıkıntı olacak. Yazdıklarınızdan Murat Hoca , Osman Hoca 'yı not aldım araştıracağım. Siz de durumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Psikolojim çok bozuldu, depresyona girdim , sürekli bir bebek gördüğümde ağlıyorum. İlk tüp bebek denemem en azından güvenilir ellerde olsun istiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Öncelikle hakkınızda hayırlısı canım ben murat Erdemir de tedavi gördüm sonucum negatif ama Dr çok bilgili nasip olmayınca olmuyor tabiiki. Benim aklımda hep istanbul var bir daha yaptırırsam orda olabilir aklımda ordaki bir Dr var çünkü. Ama bursa'da düşünürseniz murat Erdemir 'i tavsiye ederim. İnşallah hangi hastane olursa olsun olumlu sonuç alırsınızMerhaba. Bu konuyu görünce çok sevindim. Hikayem hemen hemen size benzer. Sayısız doktora gittim teşhisim pco. 2,5 yıldır deniyoruz sonuc yok. 2 kez aşılama oldum tutmadı. Doktorum artık tüp bebekten başka yapılacak şey kalmadı dedi.Tüp bebek konusunda hiç bilgim yok , Bursa 'da nereye yaptırılmalı bilmiyorum. Özel sektörde çalıştığım için devlet ya da üniversite düşünemiyorum , izin almak her seferinde beklemek zor olacak , sıkıntı olacak. Yazdıklarınızdan Murat Hoca , Osman Hoca 'yı not aldım araştıracağım. Siz de durumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Psikolojim çok bozuldu, depresyona girdim , sürekli bir bebek gördüğümde ağlıyorum. İlk tüp bebek denemem en azından güvenilir ellerde olsun istiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Merhabalar... Bende ilk kez tup bebek yaptiracagim ve bende arastirma icerisindeyim. Hormon degerlerinize bakildi mi? Amh degeri bu degerlr cok onemli. Acibadem Sahin bey iyi diyorlar. Birde Art Osman develioglu. Size tavsiyem, kendinizi cok fazla uzmeyin yiprandiginizla kaliyorsunuz. Herseyin hayirlisi, cok cok uzulmeyin. Insallah basari saglarsiniz
Öncelikle hakkınızda hayırlısı canım ben murat Erdemir de tedavi gördüm sonucum negatif ama Dr çok bilgili nasip olmayınca olmuyor tabiiki. Benim aklımda hep istanbul var bir daha yaptırırsam orda olabilir aklımda ordaki bir Dr var çünkü. Ama bursa'da düşünürseniz murat Erdemir 'i tavsiye ederim. İnşallah hangi hastane olursa olsun olumlu sonuç alırsınız
Murat Erdemir nerede tup bebek yapiyor? Bende heyet raporu ciksin hemen baslamayi dusunuyorum. Aslinda Ist.istiyorum.sizin varmi bildiginiz Istanbulda bir klinik ssk anlasmali?Öncelikle hakkınızda hayırlısı canım ben murat Erdemir de tedavi gördüm sonucum negatif ama Dr çok bilgili nasip olmayınca olmuyor tabiiki. Benim aklımda hep istanbul var bir daha yaptırırsam orda olabilir aklımda ordaki bir Dr var çünkü. Ama bursa'da düşünürseniz murat Erdemir 'i tavsiye ederim. İnşallah hangi hastane olursa olsun olumlu sonuç alırsınız
Açıkçası anlaşması var mı yok mu bilmiyorum ama mustafa Acet var istanbul da takip ediyorum hastaları çok memnun yurt dışından geliyorlar ve en zor grup hastalar gidiyor genelde. Tekrar denersem aklımda hep o var. Murat Erdemir jinemed tüp bebek merkezi fsm deMurat Erdemir nerede tup bebek yapiyor? Bende heyet raporu ciksin hemen baslamayi dusunuyorum. Aslinda Ist.istiyorum.sizin varmi bildiginiz Istanbulda bir klinik ssk anlasmali?
Benim iki hafta önce sonuçlandı tedavim. Ücret ben araştırdığım dönem pembe mavi den Osman hocadan falan daha uyguna geliyordu. Acıbadem zaten tavan yapmış histereskopiye bile 5500 tl istediler. Zaten osman beyi aradığımda akşam 9 gibi aradım diye azarlayarak konuştuğu için ne gittim ne aradım tekrardan. Neymiş 8 buçuğa kadar arayın demişler bana. Aklıma geldiğinde saat 9 du çok geçmemiş diye aradım ama bi dayak yemediğim kaldı. Böyle biri benim Dr um olamaz diyerek araştırmadım bile.Çok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım. Siz ne zaman denediniz yakın bir tarih miydi , ücret olarak ne kadardı ve sizin sorununuz nedir acaba , ben de Ankara 'da Recai Pabuçcuoğlu'nu biliyorum tv 'de de izlemiştim ama uzak olduğu için cesaret edemem heralde , çalışırken gidip gelmek zor.
Merhbalar. Ben basladim dun ilk kez muayene oldum ve hemen tup bebek teshisi kondu. Evrak toplama islemlerinden sonra heyet raporu alip dogruca ssk anlasmali bir klinikte tup bebek yaptiracagim insallah.Merhaba,
Bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ama bir türlü karar veremedim devlet mi özel demi olsun diye..bursa da uludağ üniversitesinde tüp bebek yaptıran var mı aranızda? Bilgi veren olursa sevinirim ..
Merhbalar. Ben basladim dun ilk kez muayene oldum ve hemen tup bebek teshisi kondu. Evrak toplama islemlerinden sonra heyet raporu alip dogruca ssk anlasmali bir klinikte tup bebek yaptiracagim insallah.
Ben geçen yıldan beridir uludağ üni de beklemedeyim. Sürekli o rapor bu rapor 50 kez Sperm testi istendi. Yani çok uzun zaman aldı bizim hala da bişey yok yorulduk evrak işlerinden umarım sizin kolay hallolurMerhaba,
Bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ama bir türlü karar veremedim devlet mi özel demi olsun diye..bursa da uludağ üniversitesinde tüp bebek yaptıran var mı aranızda? Bilgi veren olursa sevinirim ..
Bende yeni girdim bu islere. Uludag universitesi tup bebek bolumunde muayene oldum. Ve bana acilen tup bebek olmam soylendi. Simdi evrak toplayip bir an once teslim edip heyete sunulacak. Tabi bununda sartlari var.. yas, sskli olmak evli olmak vs. Faydasina gelince disarida ssk anlasmali herhngi bir merkezde tedavi olabiliyorsunuz. %20 devlet karsiliyor. Ilaclarinda %80 ni karsiliyor.Merhaba , nerede muayene oldunuz , heyet raporu ne için alınıyor , bilgi verebilir misiniz , ssk anlaşmalı tüp bebek merkezinde raporun ne gibi faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?