Tüp Bebek Merkezleri Bursa'da Tüp Bebek Yaptıranlar 2017

İyi geceler canım
Canim doktor bana kistim için bu ay yasmin isimli ilaci kullanmami soyledi. Ilac bitince adet olucakmisim o zaman tedaviye baslanacakmis. Simdilik ilac yutuyorum yani. Senin nasil gelisiyormus mu yumoslarin

Canim doktor bana kistim için bu ay yasmin isimli ilaci kullanmami soyledi. Ilac bitince adet olucakmisim o zaman tedaviye baslanacakmis. Simdilik ilac yutuyorum yani. Senin nasil gelisiyormus mu yumoslarin
Ctesi gittim kontrole canım 8 yumurta falan toplaycaz dedi. Muhtemelen cumaya kadar toplanır dedi hemşire. Şuan için iyi gidiyor bakalım nolacak. Ama seninki ne kisti canım çikolata mı ?

Ctesi gittim kontrole canım 8 yumurta falan toplaycaz dedi. Muhtemelen cumaya kadar toplanır dedi hemşire. Şuan için iyi gidiyor bakalım nolacak. Ama seninki ne kisti canım çikolata mı ?
Evet cikolata kisti. Tupten once erimesi icin verdi ilaci doktor. Ondan sonra tekrar adette bakicak ona gore baslicakmis

Evet cikolata kisti. Tupten once erimesi icin verdi ilaci doktor. Ondan sonra tekrar adette bakicak ona gore baslicakmis
Dr bana çikolata kisti ilaçla geçmez gebe kalman lazım. Çikolata kisti kandan beslenir gebe kalınca 9 ay adet görmeyeceğin için çikolata kistin biter dedi o süreçte kist temizleniyormuş kendi kendine. Ondan sordum canım. Kim ne dese inanıyoruz her Dr a bakalım hakkımızda hayırlısı

Dogrudur canim. Benim birde gecen aydan kalan catlamamis yumurtam varmis o da kist olmus. Aynen doktor dediki tamamen ilacla kaybolmasi imkansiz gibi birsey ama bu.ilac onu eritiyor dedi. Rahmimde hazirlancakmis yani tup bebek surecine. Dogru hangi doktor ne derse ona inaniyorum iste napim napcami da sasirdim

Hayırlısı olsun inşallah. Geç olsun güç olmasın ama geciktikçe stres artıyor insan bir an önce olsun bitsin sonuçlansın istiyor. Yoksa iğne yapmaktan, bol bol ilaç içmekten keyif almıyoruz ama ne kadar erken olsa o kadar iyi. Bende yumurtaların toplanacağı günü bekliyorum. Bi sigara içecem vücut boşalınca. Kaç gündür canım istio eşim bi tane iç stres yapma diyo ama yumurtalar gelişirken ya da transferde sonra yapamam o ara dönemi bekliyorum. Her aşamamız ayrı bir stres 5.tedavi ama heyecan yok hep stres var. Okulların açılmasına denk gelsin istemiodum bende. Ama tam transfer o zamanlara denk gelcek ilk haftaya.

Aynen canim bende yaz tatilinde olsa bitse dedim ama nasip iste ertelene ertelene ekimi bulucak sanirim, insllh sonucu olumlu olsunda rapor alirim napim. Her gecen gun daha cok stres daha cok hayal kirikligi fakat bunları yasamamizda kader. Dayanamiyorsan yumurtalarin alindiktan sonra icebilirsin canim ama toplanmadan icme dayan canim,transferden sonrada dikkat et canim. Cok emek cekiyoruz bu bebisler icin aman dikkat et.

Alıştım aslında her tedavide 1 ay bırakmaya ama o bile zor oluo Dr um da stres yapma gerisi bol dio. Zaten oranları en düşük sigara almıştım 1 aydır onu içiodum iğneler başlayınca bıraktım. Oranları 1mg yani içtiğini bile anlamıosun. O ara da 2 tane falan içerim zaten akabinde transfer var dikkat etmek lazım dediğin gibi bunca emek çaba ve maddiyat hepsi birbirinden zor. Dr transferden sonra 4 gün istirahat vercem sonra çalışabilirsin sıkıntı yok dedi. Bunca tedavide evde yattık da ne oldu bu kez yatmam herhalde öyle düşünüyorum bi aksilik olmadıkça. Sonuçta hasta değiliz sadece biyolojik olarak gebeyiz test gününe kadar :)

Ne kadara mal olacak canim maddi olarak seninki? Evet canim ama ben iyice saskinim artik. asilamada falan cok dikkat edip cok isteyince uzerine dusunce sanki daha bir olmuyor gibi geliyordu. Ama sonraki asilamadada istirahat etmeyincede bu sefer kendimi yordumda ondan olmuyor diyodum . Yani tuhaf bir ruh hali benimki. Her halükarda coktandir olmadigi icin benim her yolun sonucu olumsuz diye kendimi suclaya suclaya paranoyak oldum iyice :-D

Kendini hiç suçlama canım nasipte varsa olacak sen kendini yorsan da naparsan yap olacaksa oluyor yani nasip bu. Ki sen çok pimpiriklisin sanırım benim gibi özellikle tüp bebekte. Canım 13 civarı gibi aşağı yukarı tam net hesaplamadım şimdilik ama histereskopi de var içinde.

Canim ben biraz fazla duygusalim,pimpirikliyim belki de bu surecte oldu bu. Aklimda hep olumsuz sonuclar var pozitif dusunemiyorum. Elimde degil ne yaparsam yapim 33 aylik surecte hep elim boş döndüm ,dönüp baktigimda . Bu ay bile hep tup olcak diye umitliydim adeti bile bu sefer umitle bekledim tup yaptircez diye.ama simdi bir ay daha ertelendi .Allaha siginiyorum artik ne diyim hayirlisi boyleymis

Her şerde bi Hayır vardır tutmamasında da bu ay geç olmasında da. İçini ferah tut Rabbim vereceği zamanı en uygun zamanı bizden iyi bilendir. Yani stres yapmak boş aslında olacaksa dedim yaa her türlü olur ama olmayacaksa da nasip diyip Allah'a sığınıp denemeye devam etcez. İnşallah Rabbim bizlere ve bizim gibi isteyen herkese nasip etsin. Rabbim çok aratmasın , bekletmesin inşallah

Amin canim aminn. Insllh Rabbim isteyenlere nasip eder bu duyguyu

Esracim naptin. Toplandi mi yumoslarin
Merhaba canım yarın son kontrol olacak ki Dr un dediğine göre cuma toplanırmış büyük ihtimalle. Perşembe net olarak konuşuruz dedi :) sen nasılsın canım daha iyi olmalısın çok iyi ol ki vücut da iyi olsun hazır olsun

Iyi hadi canim cok sevindim. Bende merak ediyorum seni cumada yazarim sana☺ iyiyim canim okullarin aciliyor olmasi kafami mesgul ediyor ya cok o konuya aklimi takmiyorum. Sinifi duzenledim okulca kahvalti falan yaptik derken daha enerjik oldum cok sukur. Hayirli haberler bekliyorum canim senden arada burdan yaz bana ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…